Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ucieczka
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
madi
Grałem mecz z Danielosem (danielos), ja grałem Francją, on australią. w 15 min. 2 połowie przy stanie 1:0 dla mnie uciekł, jak potem wszedłem na serwer to twierdził że ja uciekłem. Chciał grać 2 mecz, i zagraliśmy ten 2-gi mecz. Ja grałem Polską a on australią. Mecz zakończył się moją wygraną 1:0 a on zniknął, przestał się odzywać i wyszedł, nie potwierdzając wyniku...

Aha, grałem z nim w sumie 3 mecze, 1-wszy wygrał to potwierdził, 2 następne przegrał to już nie chciał, a do tego w sytacjach podbramkowych (dwóch) nacisnął pauze przy moim strzale...
whan
QUOTE(madi @ Jul 8 2006, 16:00:16) [snapback]76998[/snapback]
Aha, grałem z nim w sumie 3 mecze, 1-wszy wygrał to potwierdził, 2 następne przegrał to już nie chciał, a do tego w sytacjach podbramkowych (dwóch) nacisnął pauze przy moim strzale...

BAN.

Danielos
Przestancie ....ja nie ucieklem ...ale wy jestescie ....po co mialbym uciekac(niby dlatego, ze przegrywalem)haha....nie moja wina ze wyskoczylo Lost Conection!!i za to bana bez przesady... dry.gif a jeśli chodzi o te pauzy, to ja nie bede na Ciebie nawalal...ale Twoje L1+X to zdzrzalo sie za czesto...sorry
madi
QUOTE(Danielos @ Jul 9 2006, 12:03:31) [snapback]77140[/snapback]

Przestancie ....ja nie ucieklem ...ale wy jestescie ....po co mialbym uciekac(niby dlatego, ze przegrywalem)haha....nie moja wina ze wyskoczylo Lost Conection!!i za to bana bez przesady... dry.gif a jeśli chodzi o te pauzy, to ja nie bede na Ciebie nawalal...ale Twoje L1+X to zdzrzalo sie za czesto...sorry

L1+X zdarzyło się za często, owszem 1 raz, i to w środku pola... ale co do twojego zachowania to n/c
whan
QUOTE(Danielos @ Jul 9 2006, 12:03:31) [snapback]77140[/snapback]

a wytłumacz to:

1-wszy wygrał to potwierdził, 2 następne przegrał to już nie chciał, a do tego w sytacjach podbramkowych (dwóch) nacisnął pauze przy moim strzale...

Sprawa zamknięta z jeszcze jednej uwagi: jakimś dziwnym trafem, tylko ty z tych którzy mają internet w vectra.net miałeś proxy obok ip. Wniosek: coś próbujesz kręcić. I kolejny dziwny przypadek: akurat dziś po twoim banie, ktoś znowu chciał założyć konto z vectry, o dziwno znowu było koło ip... proxy (2 taki "przypadek" w całym dotychczasowym rankingu). Nie będe dochodził czy to ty czy nie. Mam jednak pewne przeczucie... wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.