Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecz Ktory Jest U Niego
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
p4Rn
dlaczego w meczach rozegranych przez dodo123 jest:
p4Rn 3:2 dodo123 2006-07-06
Polska 12:-12 Szwajcaria
a w mojej nie ma ? ja ten mecz zglosilem i skoro dodo123 ma ten mecz w swoich statystykach to ja tez powinienem O_o

wlasnie zauwazylem, ze ten mecz po prostu nie jest potwierdzony ... zrob to jak najszybciej pls ^^;

odpisales na maila, ze mecz dodales ... ja swoj wpis usunalem (a jestem stratny, bo to ja wygralem), zeby potwierdzic twoj wpis, ale nadal nie widze takiej mozliwosci; czy jest tu jakis admin ??? dlaczego bylo tak, jak napisalem na gorze ? jeden widzi a drugi nie
Aros
Przeczytaj swoją wypowiedź.

Zagrajmy tak: nie wiesz o co chodzi, jesteś adminem. Ja napisałem taki post, a Ty masz go zrozumieć.

Rozumiesz? Bo ja nie ....
p4Rn
ze dwa razy go edytnalem, dopisalem (na przyklad po dostaniu maila od dodo123), dlatego wyszedl taki metlik O_o najlepiej skasuj ten temat, bo ja i tak sie pogodzilem z utrata punktow :|
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.