Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oczy I Zęby Zamiast Twarzy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Grosso87
Hey mam wielki problem. Zrobilem swoja twarz w pes5 i wrzucilem ja przez graphic studio.... jak otwieram graphika to pokazuje sie normalnie moja twarz. Ale w grze juz nie jest tak kolorowo..... W grze pokazuja sie tylko same oczy i zęby.... Wie moze ktoś jaki popełnilem błąd...... Robilem wszystko photoshopem ..... z gory dzieki za odpowiedz..
abus
a ustawiłeś w Graphic Studio opacity na 100%? dry.gif
Grosso87
No nie wiem wlasnie teraz zobaczylem tam takie cos jak opacity ale jest na o ale jak daje na 100% i potem apply to znowu wraca do 0 ??? Nie rozumiem tego......

QUOTE(abus @ Jul 6 2006, 08:41:04) [snapback]76401[/snapback]

a ustawiłeś w Graphic Studio opacity na 100%? dry.gif

No nie wiem wlasnie teraz zobaczylem tam takie cos jak opacity ale jest na o ale jak daje na 100% i potem apply to znowu wraca do 0 ??? Nie rozumiem tego......
abus
nie przesuwaj tego suwaka tylko naciśnij czarny kwadracik, a opacity powinno Ci się samo ustawić na 100%
Grosso87
QUOTE(abus @ Jul 6 2006, 09:38:17) [snapback]76414[/snapback]

nie przesuwaj tego suwaka tylko naciśnij czarny kwadracik, a opacity powinno Ci się samo ustawić na 100%

Dzięki jest już wszystko wpożadku... mam tylko jeszcze jedno pytanie.... czy wiesz moze gdzie znalezc Pes to Oedit Converter Bo wszystkie one sa do Pes4 I chyba na Pes5 nie dzialaja... bo chce bina dac i wyskakuje ze format musi byc pes4 Wiesz moze co z tym zrobić??
Mortin
poszukaj na google...
chociaz dzisiejszy dzien jest dniem dobroci dla zoltodziobow ... i dlatego pomoge

masz tutaj link do oedita i convertera
LINK
a teraz ladnie dziekujesz i przysylasz piwko na moj adres xD
Grosso87
QUOTE(Mortin @ Jul 6 2006, 17:51:05) [snapback]76527[/snapback]

poszukaj na google...
chociaz dzisiejszy dzien jest dniem dobroci dla zoltodziobow ... i dlatego pomoge

masz tutaj link do oedita i convertera
LINK
a teraz ladnie dziekujesz i przysylasz piwko na moj adres xD

tongue.gif nie wiem kto jest żółtodziobem heheheh Napisalem ze mam ten program .... poprostu kiedy chce zaladowac bina wyciagnietego przez graphic studio to nie chce mi go zaladować... i wyskakuje ze potrzebuje pliku z PES4 czy jakos TAK... Teraz kumasz smile.gif
Grosso87
Może napisze jeszcze raz... mam oba programy Tu jest screen shot http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3018331bc1ef42d4.html
wczytuje plik bin tak jak na zdieciu potem wciskam pes =>oedit i NIC SIE NIE DZIEJE... POMOCY
Mortin
aaa to wszystko jasne, musisz sciezke do oedita ustawic (oedit path)
Grosso87
Wszystko wporządku smile.gif Dzieki za Fachową pomoc smile.gif POZDRO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.