Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecz Z Aquarius
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
pawel_szulc
Witam. Gralem dzisiaj z aquariusem. W 10 minucie po tym gdy strzelilem bramke aquarius wyszedl (screen nizej). Wrocilem na serwer, aquarius rowniez wrocil, jednak ani nie dolaczyl do gry, ani sie nie odezwal.

IPB Image
snok3r
taki troche OT:
jak to jest ze ty grajac do ranku masz co chwila z kims problem?? w ostatnim ranku rozegralem cos pod 200 meczy a na forum pisalem zazalenie raz. ty rozegrales w tym miesiacu 16 meczy i skarzysz sie juz bodajze piaty...
gralem z aquariusem, gralem tez z bieli17 i z zadnym z nich nie mialem problemow ale jak ktos problemow szuka to je zawsze znajdzie. mam pomysl: skoro wedlug ciebie graja tu sami oszusci i kretyni to sie zajmij liga, a do ranku nie graj.
pozdro
justyn
snok3r co cie ugryzło?
Szukasz rozgłosu ,mistrzu ortografi!
Przecież widać ,że koleś o nicku:aquarius zawalił sprawe!
pawel_szulc
swietny pomysl snok3r, naprawde dziekuje. widocznie kolesie zle trafiaja, albo ja jestem skur i sie kazdego czepiam. to ze sa nowi do niczego ich nie upowaznia, nie sa pepkami swiata i jakies zasady powinni przestrzegac. czemu oni nie moga grac tak jak np. shanhaevel ?? gralem z nim 3 mecze, zero problemow, na dodatek dobry poziom gry ze strony shana.
snok3r
QUOTE(justyn @ Jul 3 2006, 22:14:23) [snapback]76026[/snapback]

snok3r co cie ugryzło?
Szukasz rozgłosu mistrzu ortografi!
Przecież widać ,że koleś o nicku:aquarius zawalił sprawe!

a w ktorym miejscu?? z tego screena wynika tylko ze koles wyszedl z gry. wcale nie widze tu drugiego screena z tym jak pawel_szulc probuje namowic aquariusa do dokenczenia meczu(a przeciez, jak sam pisze, byl potem na serw). czemu wiec nie pokazal jak sie probuje dogadac a aquariusem??moze on poprostu sprawe olal??
nie twierdze wcale ze tak bylo, a zwracam tylko uwage na fakt ze pawel_szulc wyjatkowo czesto ma problemy z ludzmi...
justyn
Poprostu źle trafia...
pawel_szulc dobrze jakbyś dał jakieś logi z próbą rozmowy z nim....
pawel_szulc
logow nie ma bo akcja byla na serwerze, zreszta nie bylo czego wklejac przeciez aqua sie nawet nie odewzwal. snok3r a co ci to tak przeszkadza ? sam praktykujesz takie metody oszukiwania ?
snok3r
QUOTE(pawel_szulc @ Jul 3 2006, 22:34:36) [snapback]76035[/snapback]

logow nie ma bo akcja byla na serwerze, zreszta nie bylo czego wklejac przeciez aqua sie nawet nie odewzwal. snok3r a co ci to tak przeszkadza ? sam praktykujesz takie metody oszukiwania ?

chyba ze mna grales. nic nie napisales na forum czyli nie zlamalem zadnego pkt regulaminu. nawet mecz potwierdzilem w ciagu minuty tongue.gif to raczej ty zachowales sie troche brzydko z tym twoim "grasz?". ale, na twoje szczescie, w regulaminie nie ma nic o kulturze osobistej...
pawel_szulc
nikogo nie obrazam, nikomu tez to nie przeszkadza, nie trace czasu na przywitanie, przedstawienie sie, tylko pytam czy ktos gra. zainteresowany odpisuje i gramy. nikomu nie zabieram czasu bo przeciez kazdy czyms moze byc zajety. i widzisz, w taki sposob masz +3 posty, nie wiem czy masz satysfakcje czy cie podnieca to ze wszedzie musisz wepchnac cos swojego ? (lol ;d). temat do rozwiazania przez adminow/modow (nie wciskac tu niczego)
snok3r
QUOTE(pawel_szulc @ Jul 3 2006, 22:45:26) [snapback]76040[/snapback]

nikogo nie obrazam, nikomu tez to nie przeszkadza, nie trace czasu na przywitanie, przedstawienie sie, tylko pytam czy ktos gra. zainteresowany odpisuje i gramy. nikomu nie zabieram czasu bo przeciez kazdy czyms moze byc zajety. i widzisz, w taki sposob masz +3 posty, nie wiem czy masz satysfakcje czy cie podnieca to ze wszedzie musisz wepchnac cos swojego ? (lol ;d). temat do rozwiazania przez adminow/modow (nie wciskac tu niczego)

a wcisne. bede mial jeszcze jeszcze +1 i sie bede cieszyl przez nastepna godzine. okazanie komus MINIMUM szacunku(zaczecie rozmowy od prostego witam/czesc i przedstawienie sie) nie jest na pewno "zabieraniem czasu"(napewno nie bardziej niz oderwanie go na 15 min od zajec w celu rozegrania meczu...). juz widze jaki bylbys spokojny jakby ktos do zadzwonil do ciebie ktos kogo nie znasz i nie mowiac ani czesc, ani dziendobry od razu by jebnal: "te sluchaj ziomus mam sprawe..."

//do adminow: prosze o +10% za nabijanie postow bo zraz pawel_szulc gotowy napisac ze nie dajac mi zadnych % jakis regulamin lamiecie...
pawel_szulc
francuski piesek :F znakomite porownanie. real do internetu. widzisz, dotychczas tylko ci nie pasuje to jak pytam w sprawie gry. a od oceniania mojej kultury nie jestes, przeciez nawet mnie nie znasz. majac na mysli "nie wciskac tu niczego" staralem sie o to zebys zrozumial ze kolejne posty nie majace zwiazku z tematem sa tu niepotrzebne. jak widac, tak widoczne znaki sa dla takich jak ty niezauwazalne.
whan
bla bla bla. Ostrzeżenie, bana na razie nie będzie. Skończcie... wiecie co.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.