Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jagielinho
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
justyn
Grałem z kolegą o nick jagielinho.
Zagadaliśmy się na kilerze.
Oczywiście upewniliśmy się czy nie jesteśmy jakimiś figurantami kazałem mu się zalogować na stronie rankingu ,zalogował się ja uczyniłem to samo.
Wszystko było ok,zalogował się...
Grałem Bułgarią a on Legią w 5 minucie drugiej połowy strzeliłem bramke na 3:0,po czym, kolega wyszedł z gry(uciekł).
Uderzyłem do niego na gg powiedział ,że to nie on ze mną grał.....
Do takich zawodników nie mam więcej pytań!
Zamieszczam loga z killery.
IPB Image
Nie zamierzam się z nim kłócić na GG,udaje głupka mad.gif
Prosze o rostrzygnięcie sprawy.

IPB Image
justyn
Widze ,że nikt nie zajmie się tą sprawą!!
Rivaldinho
Kilka dni temu naciąłem się na jagielinho na którymś serwerze, zaproponował gre do rankingu ...ok , pierwszy mecz---potem drugi mecz i wyszedł. Później pokazał się na serwerze pod nickiem: "Ha" i zaczął mi ubliżać.Wyniki meczy wpisałem oczywiście, ale po kilku minutach dostaje na gg wiadomość od "prawdziwego" jagielinho że to był nie on.No ja nie wiem czy to przypadkiem nie był on smile.gif
whan
Nie wy pierwsi macie z nim problemy więc dziś rostrzygniemy sprawę.
justyn
Trzeba walczyć z nie uczciwymi zawodnikami!!
Rivaldinho daje sobie ręke uciąć ,że to było on!
Aros
QUOTE(whan @ Jul 7 2006, 13:30:28) [snapback]76735[/snapback]

Nie wy pierwsi macie z nim problemy więc dziś rostrzygniemy sprawę.

Panowie, zgodnie z punktem 8 tegoż Regulaminu nie uznajemy reklamacji rozegranych spotkań, które nie były potwierdzane przed meczem rozmową na gadu-gadu lub e-mailem.

Sprawa zamknięta.
justyn
Nie mam pytań.
Kazałem mu się zalogować -zrobił to!!!To nie wystarczający dowód??
Jestem ciekawy czy ty Aros jak administrator zawsze sprawdzasz przez gg czy e-mail.
Bez napinki.
Aros
QUOTE(justyn @ Jul 7 2006, 15:14:29) [snapback]76772[/snapback]

Nie mam pytań.
Kazałem mu się zalogować -zrobił to!!!To nie wystarczający dowód??
Jestem ciekawy czy ty Aros jak administrator zawsze sprawdzasz przez gg czy e-mail.
Bez napinki.

Justyn, niestety nie, ktoś mógł się podszyć pod Jagielinho, który akurat był zalogowany.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.