Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecz Z Bieli17
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
pawel_szulc
Witam. Gralem dzis z Bieli17 do rankingu. Prowadzilem 3:0. Po strzeleniu 3 bramki Bieli wyszedl z meczu. O dziwo pojawil sie na gg (co najzabawniejsze wpisal jeszcze wynik i nalegal zebym potwierdzil), ja jednak zaproponowalem ze mecz dokonczymy (zostala nam 1 polowa). Zaczelismy gre, po raz kolejny strzelilem 3 bramki i sytuacja sie powtorzyla, Bieli zwial. Wrocilem na gadu gadu Bieli jednak juz nie chcial meczu dokonczyc. Wpisuje wiec wynik 9:0 i prosze zeby zrobic cos z Bielim.
Aros
9-0 zautoryzowane.
Bieli17 pożegnał się z Rankingiem. Ban!
Bieli17
siemanko! gralem z toba i dokoncylem mecz i bylo 6-0 i gdy sie pojawil lost conection bylo jeszcze 2minuty do konca meczu uwazalem ze nie oplaca sie dokanczac 2mnut i dla tego wpisalem 6-0 ale ty niechciales potwierdzic bo mowiles ze ucieklem i chciales zebym wpisal 9-0 bo ucieklem
pawel_szulc
zle rozumujesz wszystko bieli. zapytalem sie czy mecz dokanczasz odpowiedziales ze NIE to poprosilem o to zebys usunal wynik i wpisal 9:0 zgodnie z regulaminem.

Do adminow: Popuszczajcie takim ludziom a bedziemy mieli kolejne weleague ...
StraY
pawel rankingu nie mozna tez budowac na nieprzychylnosci czy wrecz wrogosci...
Bieli17 zlamal regulamin, poniosl konsekwencje ale probuje sie wytlumaczyc, czyli, byc moze, zalezy mu na dalszej grze, ja jestem zawsze za druga szansa wink.gif
Bart0o0sh
Jak bedziecie banowac tak wszystkich to dopiero bedzie drugie weleague smile.gif Poniewaz dlatego tam teraz takie pustki sa .... Moze na poczatek kary jakies a jak nie pomoga potem banany ?
whan
QUOTE(Bart0o0sh @ Jul 3 2006, 06:40:42) [snapback]75835[/snapback]
Jak bedziecie banowac tak wszystkich to dopiero bedzie drugie weleague smile.gif Poniewaz dlatego tam teraz takie pustki sa .... Moze na poczatek kary jakies a jak nie pomoga potem banany ?

Pustek nie będzie, o to sie nie martw. Bany za takie coś muszą być. Od czego jest regulamin? Jeśli się go nie przestrzega to konsekwencje zostają automatycznie wyciągnięte. Wiesz dziwi mnie jedno: jak to jest możliwe, że gracze z poza granic naszego kraju nie znający przecież regulaminu potrafią grać fair... zawsze potwierdzają, nigdy nie uciekają z gry i nie używają 1-2, dziwne prawda? smile.gif
Bart0o0sh
Znam tych gracz bardzo dobrze gralem z nimi w weleague i akurat Ci co sa tutaj sa porzadni i graja w ta gre od lat... problemy widze ze sa tylko z graczami nowymi... no niestety widocznie tak musi byc

Gadalem tez z nimi i chcieliby zobaczyc ranking ten takze w odsłonie angielskiej tak jak i fora do niego... mysle ze wtedy bylo by jeszcze o wiele wiele wiecej graczy z innych panstw
pawel_szulc
ja nie zglaszam tego zeby kogos ujebac, zeby sobie punktow nabic, zeby komus zrobic na zlosc, ja poprostu chce zeby tu jakos bylo. mam olewac kazdego ktory gra 1-2, ucieka z meczow, wpisuje falszywe wyniki ? i tak jak whan mowi, graczy nie zabraknie, dowod to chociazby ostatni news Arosa ;] w weleague graczy bylo duzo, ale rownie duzo bylo osob ktore notorycznie walkowaly. admini/moderatorzy byli na tyle niezdyscyplinowani ze ta liga upadla (21 graczy u nich, 206 u nas). z podejscia niektorych wychodzi tylko to, ze regulamin uwazaja za nic, za cos co jest i tak olewane, niepotrzebne i nie trzeba tego przestrzegac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.