Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oszust I Kłamca!:(
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
zetor5211
Witam !!! grałem niedawno z graczem o nicku "Berta". Zagralismy 1 mecz w drugim zostalem rozlaczony z neostrady "uzytkownik zostal odlaczony od uslugi" . Konsekwencja tego "berta" kazal mi wpisac trzy wyniki 10:0 15:0 10:0 sad.gif( myslalem ze on sie zna na tym a on to po prostu zwykly oszust:( . Licze na pomoc w tej sprawie. Druga sprawa.. dlaczego nie moge sie zalogowac do rankingu ??
whan
A ile ty masz lat kolego, że dajesz się tak robić w... balona? Czarno widze te tłumaczenia. Do ranku się nie możesz zalogować, ponieważ dostałeś bana za powyższą sytuację.

PS
Czas chyba dopisać kolejne punkty do regulaminu... jak np. "myślenie nie boli" dry.gif
zetor5211
mam 12 lat... nie no odblokujcie mnie plis... nie mam co robic a zagralbym se w rankingu sad.gif
justyn
Kolega się poprostu bał konsekwencji.... tongue.gif huh.gif
Fidos'ek
brawo, niedosc ze go wykiwali to jescze dostal bana ph34r.gif
whan
QUOTE(Fidos'ek @ Jul 2 2006, 01:10:19) [snapback]75663[/snapback]
brawo, niedosc ze go wykiwali to jescze dostal bana ph34r.gif

Wykiwali? a jaką mamy pewność, że tak było jak on mówi przecież wyniki wpisał on?? Zresztą popatrz na to z innej strony: ktoś Ci mówi "wpisz 3x po 10:0 bo tak jest dobrze" i co wpisałbyś? - przecież to śmieszne. A o ile mnie pamięć nie myli to juz kolega kiedyś miał bana.
zetor5211
kurdeee. ja w ta gre gram jakis tydzien... jak moglem kiedys dostac bana . facet mi mowi ze w regulaminie musze wpisac 3x 10:0 i co mialem zrobic ?? powiedzial ze sie poskarzy ze wyszedlem z gry
StraY
a nie mogles zajrzec w regulamin? rejestrujac sie do rankingu akceptowales warunki na jakich sie tutaj gra, wiec powinienes je znac. wiem, ze malo kto czyta regulamin, a nikt go calego i tak nie pamieta, ale czy 3x 10:0 nie wydalo ci sie podejrzane?

mam nadzieje, ze cala sprawa sie rozwiaze pomyslnie dla ciebie, a ta sytuacja bedzie tylko nauczka zebys nie dal sie manipulowac tongue.gif
Fidos'ek
QUOTE(whan @ Jul 2 2006, 01:22:31) [snapback]75664[/snapback]

Wykiwali? a jaką mamy pewność, że tak było jak on mówi przecież wyniki wpisał on?? Zresztą popatrz na to z innej strony: ktoś Ci mówi "wpisz 3x po 10:0 bo tak jest dobrze" i co wpisałbyś? - przecież to śmieszne. A o ile mnie pamięć nie myli to juz kolega kiedyś miał bana.

ja nic nie mowie, tak tylko sie smieje bo jak sam mowisz to jest glupie biggrin.gif
polak potrafi...
Bart0o0sh
Hehehehe dobre smile.gif Jak to cieżko jest pomyśleć tongue.gif... a jak to prawda to ten jakis Berta to tez dobry wariat buhehehe smile.gif dlatego pewnie ostatnio byl tak wysoko lol wink.gif
zetor5211
odblokujcie mnie plis
BERTA
Witam was Chciałbym wszystkich przeprosił za mój głupi błąd poprostu się zdenerwowałem i musiałem tak zrobić a byłem już po 4 mecz a wcześniejsze mecze grałem z jaimiś ludźmi i mi nie potwierdali wyniku albo sie nie odzywali Byłem zdenerwowany.

Dlaczego wcześniej byłem tak wysoko bo jestem w ym poprostu dobry zobacz sobie na turniej dla nowych graczy gr b.

Chciałbym bardzo mocno przeprosić whana i wszystkich poszkodowanych
Prosiłbym o usunięcie bana i o to bym zagrał dalej w ranku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.