Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Kitserverem 5.2.0 I 5.2.1
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
pancer
Mam pewien problem. Otóż, zainstalowałem kitservera 5.2.0 i tam jest ten folder "face" do wrzucania twarzy. No więc ściągnąłem sobie twarz Ramziego (bez włosów ona była), wgrałem i śmiaga pięknie. Potem ściągnąłem twarz De Clera z włosami dodatkowymi. Wgrałem twarz, patrzę w grze jest okej, tylko włosów tych specjalnych nie ma. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak wgrać włosy za pomocą tego kitservera??

Drugi problem dotyczy update'a do tego kitservera pod numerkiem 5.2.1. Patrzę co tam się w folderze tym nowo ściągniętym znajduje noi widzę, że jest wszystko po staremu prócz tego, że nie ma w nim folderu "face". Czytałem, że ten update ma pomóc we wgrywaniu twarzy, ale jak nie ma tego folderu to jak wogóle ładować twarze. Poza tym, tego kitservera 5.2.1 to jak się instaluje?? Trzeba zrobić proste kopiuj wklej z zamianą folderów czy jak to zrobić?? Poza odpowiedzeniem na moje wsześniejsze pytania mógłby ktoś napisać jak wogóle wgrać ten update (5.2.1) ?? Please smile.gif
Owen55
Wgranie update'u proste - po prostu kopiujesz te nowe pliki do kitservera, którego masz na dysku. Folder "faces" masz już w tym starym więc po co w tym nowym? Tylko skasowałoby to Twoje twarze, które już zdążyłeś wgrać wink.gif.

A co do tych włosów to właśnie w tej najnowszej wersji KitServera masz dodatkowo folder "hair" i tam wrzucasz bina z włosami analogicznie jak twarze do folderu "face"
Bartezz
Do kitservera 5.2.0 nie da sie wgrywac włosów
Kriss91
A ja instaluje wszystko według instrukcji i gra mi się wy**** do windy po rozpoczęciu meczu lub wejściu do Edit Mode i wybraniu gracza, któremu wgrałem twarz i włosy. Jakieś sugestie?? Z góry THX!!
Karvan
a ja mam pytanie czy po wrzuceniu plikow stadium servere automatycznie powinien sie utworzyyc folder stadiums ? Czy trzeba samemu go utworzyc ?

Kriss91
Trzeba go samemu utworzyć raczej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.