Witam serdecznie. Po pierwsze to ściągam praktycznie każdy patch, jaki powstaje. Mam można powiedzieć kilka PES'ów i gram w nie wymiennie (chodzi mi o grę na SP, PP, Competition Patch, czy ten włoski ostatni). Uważam, że "Nasz" polski patch ma najlepsze twarze z wyżej wymienionych, nieźle jak dla mnie wyglądające menu, ale reszta nie do końca mi się podoba. Gra podczas meczu zdecydowanie ładniej wygląda na SuperPatchu (ładniejsze stadiony, murawy, dobrze dobrane buty dla zawodników) i wogóle gra stwarza na mnie lepsze wrażenie z tym dodatkiem (być może jest to wrażenie subiektywne ale jednak jest).
No i właśnie... główny sens tego tematu... Czy jest możliwość tak jakby połączenia tych dwóch patchów? Myślałem o tym, żeby z pliku 0_text Powerpatcha wyeksportować twarze oraz włosy i zaimportować ję do tego samego pliku w Superpatchu. NIe wiem czy się mylę czy nie, ale twarze nie będą wtedy przypisane odpowiednim zawodnikom, tzn. Owen będzie miał twarz np. Kahna <lol>. Jeśli natomiast skopiuje dodatkowo Option File z Powerpatcha piłkarze będą mieć buty tj. w PP. Oczywiście nie chodzi mi tu o teksturki koreczków, lecz o to jacy piłkarze jaki rodzaj butów mają przypisane. Mam nadzieję, że mnie zrozumieliście i będziecie w stanie mi jakoś pomóc

. Z góry bardzo dziękuję, a mam nadzieję, że to nie tylko mnie się przyda, tylko czy da się to wykonać?
Pozdrawiam