Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czym Się Różni Pes 5 Od We 10
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
mefik89
Witam mam takie pytanie czym się różni PES 5 od WE 10 i czy polecacie WE 10 bo mam możliwość sciągnąć a dopiero co kupiłem konsolke i nie wiem czy warto ?
owenik
WE 10 to jest taki japoński PES 6, więc radzę pograć w WE 10 wink.gif
mefik89
a czy jakies szczegolne cechy posiada we 10 ktorych nie posiada pes 6 ?
StraY
zasadnicza to taka, ze we10 jest, a pes6 nie ma
zyga
QUOTE(StraY @ Jun 27 2006, 01:42:46) [snapback]74672[/snapback]

zasadnicza to taka, ze we10 jest, a pes6 nie ma

StraY naucz sie czytac. Zapytal czym rozni sie PES5 od WE10 a nie PES6. Podstawowa to zmiana grywalnosci, mysle ze gameplay jest lepszy. Kibice... hmm, w PES5 nie bylo ich wcale (tylko na kamerze Broadcasting no i na powtorkach, lub animacjach). Wiecej licencjonowanych druzyn, mozliwosc grania Trybu Mistrzostw Świata, poprzez eliminacje az po same finały mistrzostw. Wiecej nie chce mi sie pisac tongue.gif .
baski18
zyga - kilka postow juz zostalo napisanych... przeczytaj je a dowiesz sie dlaczego StraY odpowiedzial w taki a nie inny sposob smile.gif

Pozdro
zyga
No i wyszlo na to, ze ja mam oczopląsa laugh.gif .
Hayalet
mefik: nie polecam ściągać WE 10, chyba że w PESa grasz tylko dla jaj i nie traktujesz rozgrywki jako treningi przed multi, to wtedy możesz ściagnąć WE 10, ale we frustracji staraj się nie roztrzaskać pada, zniszczyć konsoli itp. Aż tak źle? Gorzej... WE 10 to nie gra to raptem Mission Pack, Paczyk z koszulkami i mordami, nie warty nawet tych 2 zł co kosztuje płyta, rozgrywka jest szybsza, ale zabugowana (to bardzo delikatnie ujęte), WE 10 to istny krok w tył w serii - gra przypomina PESa 4 tylko, że bramkarze są głupsi...
Ale tak jak napisałem wcześniej jak nie grasz "turniejowo" to jak najbardziej możesz zaryzykować (ale na własną ręke wink.gif )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.