Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Znikające Tekstury - Powerpatch 2.5
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
pesfreeq
Witam wszystkich smile.gif Dzisiaj zainstalowałem sobie Powerpatcha... do update'a 2.5 włącznie i zauważyłem mały błąd podczas gry... mianowicie kiedy gram Wisłą Kraków na głowie Pawła Brożka znikają co jakiś czas tekstury. Wygląda to tak:

IPB Image

Nie jest to jakiś wielki problem... ale może jest na to jakaś rada? Moja karta to Ati Radeon 9800. Z góry dzięki za odpowiedź smile.gif
abus
ściągnij lodmixera, ustaw wszytko na high i problem zniknie biggrin.gif smile.gif
dinho
Ja też mam taki problem ale nawet jak ustawie wszystko na high to jest to samo .
Moja karta graficzna to GeForce 6200 TurboCache
norek
QUOTE(dinho @ Jun 24 2006, 18:40:31) [snapback]74284[/snapback]

Ja też mam taki problem ale nawet jak ustawie wszystko na high to jest to samo .
Moja karta graficzna to GeForce 6200 TurboCache

w Programie lodomixer wsystkie opcje ustaw na #1.
Nie ma takiej mozliwosci aby nie pomoglo wink.gif
____
jak nie pomoze to znaczy ze za kijowa karta laugh.gif laugh.gif laugh.gif
AS Roma!
Ja mam podobny problem. Zainstalowałem najnwszego kitservera i wrzuciłem lodimxera 1.6 do dat. Poustawiałem wszystko na very high, kliknalem save i po wejsciu do gry buty z daleka sa kanciaste itd. więc pewnie lodmixer nie dziala. W poprzednich edycjach kitservera wszystko dzialalo.
Matiii
QUOTE(AS Roma! @ Jun 24 2006, 19:56:26) [snapback]74300[/snapback]

Ja mam podobny problem. Zainstalowałem najnwszego kitservera i wrzuciłem lodimxera 1.6 do dat. Poustawiałem wszystko na very high, kliknalem save i po wejsciu do gry buty z daleka sa kanciaste itd. więc pewnie lodmixer nie dziala. W poprzednich edycjach kitservera wszystko dzialalo.

A od kiedy LOD mixera wrzuca się do dat laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Wrzucasz go do folderu gdzie masz plik uruchamiający.
AS Roma!
Oj sorry, zle napisalem. Wrzucilem wlasnie tam gdzie mam plik urachamiajacy kliknalem save i nadal jakby niedzialal.
Matiii
QUOTE(AS Roma! @ Jun 24 2006, 21:37:44) [snapback]74329[/snapback]

Oj sorry, zle napisalem. Wrzucilem wlasnie tam gdzie mam plik urachamiajacy kliknalem save i nadal jakby niedzialal.

No to dziwna sprawa.Musi ti być wina karty graficznej.
pesfreeq
QUOTE(abus @ Jun 24 2006, 19:22:33) [snapback]74277[/snapback]

ściągnij lodmixera, ustaw wszytko na high i problem zniknie biggrin.gif smile.gif

Pomogło biggrin.gif thx wink.gif
AS Roma!
Ojej, ale jestem gapa. Teraz zauważyłem, że po wgraniu kitservera jest tam odrazu lodmixer. Tak jakby oddzielny. Wszystko ustawiłem i już jest spoko.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.