Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lukasz150
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
jurdud
gralem sobie mecz z tym kolesiem i prowadzilem 2-1 i gdzies kolo 75minuty pokazuje mi sie okienko lost connection i co to jest???czy to on wyszedl czy ja???bo ja normalnie gralem dalej:/a jak wszedlem do tego okienka z serwerami to jego nie bylo:/i co teraz robic??

i ja i on to nowicjusze
snok3r
QUOTE(jurdud @ Jun 19 2006, 14:49:43) [snapback]73419[/snapback]

gralem sobie mecz z tym kolesiem i prowadzilem 2-1 i gdzies kolo 75minuty pokazuje mi sie okienko lost connection i co to jest???czy to on wyszedl czy ja???bo ja normalnie gralem dalej:/a jak wszedlem do tego okienka z serwerami to jego nie bylo:/i co teraz robic??

i ja i on to nowicjusze

zaczynacie nowy mecz tymi samymi druzynami i dogrywacie pozostaly czas.90-75=15 wiec w 15 min mecz konczycie wynik dodajecie do tego 2-1 i to wszystko tongue.gif
jurdud
QUOTE(snok3r @ Jun 19 2006, 15:19:38) [snapback]73422[/snapback]

zaczynacie nowy mecz tymi samymi druzynami i dogrywacie pozostaly czas.90-75=15 wiec w 15 min mecz konczycie wynik dodajecie do tego 2-1 i to wszystko tongue.gif

o ile on sie w ogole pojawi:)bo zniknal jak kamien w wode:)ale poczekam:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.