QUOTE(snok3r @ Jun 19 2006, 16:26:57) [snapback]73427[/snapback]
jestem tu krotko wiec staram sie nie udzielac ale sie poprostu nie da...
khaale: jak to jest ze ty nic nikomu nie robisz a tu druga powazna afera na IO z toba w roli glownej?
Ja bym powiedział, że to afery ciąg dalszy, bo jednak masa wątków się przeplata. No, maksymalnie sequel.
Ja widze dwie mozliwosc:
1.masz cholernego pecha i na kazdym kroku trafiasz na frajerow, "brakorobów" i przejawy nietolerancji.
Raczej szczęście. Ja kocham te afery. Drukuje sobie te wszystkie teksty i tapetuję nimi mój bunkier. Potem siadam, czytam je wszystkie, przeżuwając budyń truskawkowy.
2.albo jednak wcale nie jestes taki fajny i mily jakbys chcial...
Wcale nie chcę. Ja jestem niemiły. Nie ustępuję miejsca staruszkom w tramwaju i wyrzucam papierki po cukierkach na ulicę. Ostatnio jak wracałem z przedszkola pociągnąłem koleżankę za włosy i okazało się, że to nie włosy, a peruka, i że to nie była koleżanka, a przechodząca obok panienka lekkich obyczajów. Było to w czwartek. Po 13:21. A tak serio - jestem miły dla miłych, a szczerzę kły przeciwko wrogom. Policzka nie nadstawiam.
z tego co widze w tym temacie to raczej w gre wchodzi ta druga mozliwosc. whan wprawdzie troche przesadzil, a sprawe z(jak to nazywasz) "grupa inwigilacji" wyraznie podkolorowal i przedstawil w niezbyt udany sposob jednak znajac go mozna sie bylo tego spodziewac
Nie znałem go i nie spodziewałem się. Tak jak nie znam tych wszystkich aferzystów i wszystkich afer, których jeszcze będę ofiarą.
W tym wszystkim zdziwilo mnie natomiast twoje zachowanie. Caly czas starasz sie przedstawic siebie jako osobe "cywilizowana" ktora, oczywiscie w samoobronie, walczy z wszechobecnym hamstwem, a tymczasem zamiast, jak "cywilizowany czlowiek", kulturalnie porozmawiac,sprawe wyjasnic zaczales ofensywe przeciw whanowi.
Wyobrażasz sobie kulturalną rozmowę z prowokatorami i aferzystami, kiedy ich celem jest moja kompromitacja? Ja nie. Zauważ, że whan z ironią napisał, że będę się tłumaczył sesją, brakiem czasu itp. Oczywiście od razu nastawia to odbiorców negatywnie do moich wypowiedzi. Ale ja już się nauczyłem, że jak coś nie dociera po dobroci, to trzeba wykrzyczeć to komuś w twarz. Możesz nazwać to ofensywą, ja wolę stwierdzenie - aktywna defensywa. Nie aikido, a karate.
Piszesz o grupie inwigilacji a tu prosze: najbardziej aktywny w tym temacie jest czarny ktorego ktorego w sumie ten temat nie dotyczy(juz nawet nie wspomne o vego ktory sie pierwszy raz od 2 tygodni na forum udzielil - ale ja wiem...to przypadek...)...
Chyba zgubiłeś gdzieś kilka postów. Przecież było wyraźnie widać, że atak na mnie był częścią ataku na nasz serwis. W tej postaci temat jak najbardziej dotyczy i vego, i czarnego. Tu już nie chodzi tylko o rank.
Khaale jesli mowisz o prowokacjach to najpierw naucz swoich kolegow zeby tego nie robili.
Coo? Jakieś prowokacje i ja nic o nich nie wiem?? Dawajcie mi wątki, trzeba dołożyć swoje 4 peeleny!

Prowokacja bez kaliego to żadna prowokacja!

Wracam do dyskretnej. PIS.