Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Awans
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
tofik
co sie dzieje z graczami bedacymi w lidze jak zajma np 1 miejsce badz inne premiujace awans do ligi??
Fidos'ek
nic... ci co nie sa w lidze a sa wysoko w rankingu to awansuja a ci co sa w lidze nie bo juz w niej sa wink.gif
snake
QUOTE(snake @ Apr 4 2006, 18:33:42) [snapback]60448[/snapback]

REGULAMIN RANKINGU
27. Kazdego miesiąca z rankingu do ligi trafi dwóch najlepszych graczy. ISSOnline zastrzega sobie prawo do rekrutacji większej liczby uzytkowników z Rankingu jeśli będą miejsca w lidze.

snok3r
ale wiesz snake...tam jest jeszcze napisane wiele roznych rzeczy ktorymi tak naprawde nikt sie nie przejmuje tongue.gif
whan
hmmmm 27 pkt regulaminu (nie widziałem go wcześniej tongue.gif )

To dlatego khalee tak długo nie grał do ranku mad.gif (wiem wiem zaraz powie że sesja albo że czasu brak tylko czemu spary wtedy grał huh.gif , zagrał dopiero jak zobaczył że stracił 1 miejsce, jeszcze chyba jest tu jakiś błąd bo zagrali z Czarnym 4 mecze w ciągu jednego dnia...). I kolejny - Fidos, który gra tylko z dnem a czołówki unika jak ognia mad.gif Dziś już myślałem że z nim zagram a tu nagle w menu wyboru drużyn nacisnął esc i tyle go widziałem... mad.gif a potem do 3 ligi dostają się ludzie, którzy prezentują poziom denny lub rezygnują jak zaczynają przegrywać mecze mad.gif
bluble
QUOTE(whan @ Jun 17 2006, 15:54:17) [snapback]73123[/snapback]

a potem do 3 ligi dostają się ludzie, którzy prezentują poziom denny lub rezygnują jak zaczynają przegrywać mecze mad.gif

Przykład niejakiego Extreme potwierdza to co napisał whan. Było sporo rezygnacji nie tylko w trzeciej lidze, ale jakoś ciężko było podjąć jakąkolwiek dyskusję na temat zastępstwa tych graczy. A teraz walkower za walkowerem...
I jeszcze odnośnie tego pkt 27...w maju zająłem pierwsze miejsce w ranku, ale jakoś nikt nie zaproponował mi udziału w lidze... blink.gif
whan
QUOTE(pmcsp @ Jun 17 2006, 17:18:39) [snapback]73138[/snapback]

Przykład niejakiego Extreme potwierdza to co napisał whan. Było sporo rezygnacji nie tylko w trzeciej lidze, ale jakoś ciężko było podjąć jakąkolwiek dyskusję na temat zastępstwa tych graczy. A teraz walkower za walkowerem...
I jeszcze odnośnie tego pkt 27...w maju zająłem pierwsze miejsce w ranku, ale jakoś nikt nie zaproponował mi udziału w lidze... blink.gif

Bo to premiuje Cie dopiero do kolejnej edycji ligi.
Fidos'ek

I kolejny - Fidos, który gra tylko z dnem a czołówki unika jak ognia mad.gif Dziś już myślałem że z nim zagram a tu nagle w menu wyboru drużyn nacisnął esc i tyle go widziałem... mad.gif a potem do 3 ligi dostają się ludzie, którzy prezentują poziom denny lub rezygnują jak zaczynają przegrywać mecze mad.gif

moze to tak wygladac ale co zrobie ze ciezko jest zlapac kogos z elity, gralem z rivaldinho ostatnio z tych leprzych w tym miesiacu... mialem pare okazji zagrac z toba raz wiem ze bylem umowiony i raz ty, dzis glupio wyszlo wydawalo mi sie ze wyszles wiec ja tez potem patrze ze jednak sie pomylilem a zle sie czulem(chory) wiec juz nie wchodzilem tylko poszlem sie polozyc
mati

hmmmm 27 pkt regulaminu (nie widziałem go wcześniej tongue.gif )

To dlatego khalee tak długo nie grał do ranku mad.gif (wiem wiem zaraz powie że sesja albo że czasu brak tylko czemu spary wtedy grał huh.gif , zagrał dopiero jak zobaczył że stracił 1 miejsce, jeszcze chyba jest tu jakiś błąd bo zagrali z Czarnym 4 mecze w ciągu jednego dnia...). I kolejny - Fidos, który gra tylko z dnem a czołówki unika jak ognia mad.gif Dziś już myślałem że z nim zagram a tu nagle w menu wyboru drużyn nacisnął esc i tyle go widziałem... mad.gif a potem do 3 ligi dostają się ludzie, którzy prezentują poziom denny lub rezygnują jak zaczynają przegrywać mecze mad.gif

Kto jak kto ale Ty whan tego komentować chyba nie powinieneś wink.gif Przypomnij sobie sytuacje w pierwszej edycji rankingu, zresztą nie musisz sięgać pamięcią w tak odległe i dawno zapomniane czasy wystarczy jak przypomnisz sobie własną odpowiedź na moje niedawno zadane pytanie czy zagrasz do rankingu tongue.gif
Jeżeli chodzi o nabijanie pkt z graczami z dołu tabeli to ta sytuacja dobrze została rozwiązana w weleague, istnieje tam różnica pomiędzy graczem który gra pierwszy mecz i ma 1600 pkt a graczem z tą samą ilością pkt ale z 50 meczami na koncie, za wygranie z tym pierwszym dostaniemy dużo mniej pkt niż z tym drugim, wydaje się to logicznym rozwiązaniem. Co więcej jeżeli ktoś ma tam 200 pkt mniej to naprawdę nie opłaca się z nim grać.
whan
QUOTE(mati @ Jun 17 2006, 21:48:10) [snapback]73206[/snapback]

Kto jak kto ale Ty whan tego komentować chyba nie powinieneś wink.gif

Przypominam ci, że w 1 edycji miałem tylko jeden problem, nie chciałem raz zagrać ze snejkiem i rozpętała sie zaraz burza że grać nie chce (i miałem ten problem że chciało grać na raz czasem po 10 osób więc sie nie dziw ze z kazdym nie grałem) a tak grałem cały czas po min 5 meczów dziennie bo akurat było wolne. A teraz gram z każdym do ranku opr osób, których specjalną symaptią nie darze.
Natomiast co innego to co sie dzieje teraz. Są pewne osoby które widać że czytały 27 pkt regulaminu i w lidze jeszcze nie są i wyraźnie unikają gry. Jednak problemu khalee już nie ma, zaczął grać z dobrymi (6 meczów z czarnym w ciągu 1 dnia o_0) i z czołówką się od razu pożegnał.
mati
QUOTE(whan @ Jun 17 2006, 22:57:27) [snapback]73210[/snapback]

Przypominam ci, że w 1 edycji miałem tylko jeden problem, nie chciałem raz zagrać ze snejkiem i rozpętała sie zaraz burza że grać nie chce (i miałem ten problem że chciało grać na raz czasem po 10 osób więc sie nie dziw ze z kazdym nie grałem) a tak grałem cały czas po min 5 meczów dziennie bo akurat było wolne. A teraz gram z każdym do ranku opr osób, których specjalną symaptią nie darze.
Natomiast co innego to co sie dzieje teraz. Są pewne osoby które widać że czytały 27 pkt regulaminu i w lidze jeszcze nie są i wyraźnie unikają gry. Jednak problemu khalee już nie ma, zaczął grać z dobrymi (6 meczów z czarnym w ciągu 1 dnia o_0) i z czołówką się od razu pożegnał.

Odpowiedź w stylu "nie lubię ciebie więc z tobą nie gram" jest na poziomie kilkuletniego dziecka. Co do twojej gry w pierwszej edycji turnieju to chyba każdy wie jak było, odmawiałeś gry z powodu braku czasu a za 5 min nabijałeś pkt z jakimś cieniakiem. A teraz stawiasz się jako wzór do naśladowania, i jedziesz po innych. Ja straciłem do ciebie resztki szacunku po meczu ligowym w którym to przegrałeś i musiłeś się jakoś wyładować... Dla mnie ta sprawa jest zamknięta.
khalee
Długo czekałem, żeby to forum powstało, żeby skomentować "stęki" whana.

LOL, ROTFL, LMAO biggrin.gif:D

Whan czemu ani razu nie zapytałeś czy chcę z Tobą grać rank? Kto chciał - grałem z nim. Bałeś się? :> Pamiętasz jak się tłumaczyłeś porażką 5:2 ze mną? Rozgrzewka. Lol. Pewnie, żeby nie rozgrzewka, to byś rzucił swoje "ja miałem tysiącdwieściestoczterdzieście strzałów, a ty 5 i wygrałeś".

Już ci mówię czemu przez kilka dni nie grałem do ranku:

1. sesja
2. 3 projekty dla naszej strony: turniej, mini rank i jeszcze jeden.

Przez ten czas odmówiłem 3 razy na propozycję gry w ranku (raz około 2:00 w nocy). W pozostałych godzinach albo mnie na serwerze nie było, albo wchodziłem jako khalee[spar] żeby zagrać raz czy dwa dla przyjemności i żeby nie stracić formy. Kończyło się zazwyczaj batami, bo trudno, żebym coś ugrywał siedząc do 3:00 - 4:00 w nocy nad kodem i wstając o 7:00 na zajęcia.

Możesz sobie wmawiać, że chciałem za wszelką cenę utrzymać to fartem zdobyte 1 miejsce, bo przecież grać nie umiem. Tak bardzo przecież pragnę grać w tej przecudownej i przewspaniałej 3 lidze ISSONLINE, w której grają tacy zawodowcy jak ty. Tak bardzo pragnę, że daję z siebie wszystko w każdym meczu. Ale grać nie umiem więc dostaję po 5:0 od Czarnego. biggrin.gif A te wszystkie zwycięstwa z tobą, z Arosem (pozdrawiam) i innymi ligowcami to po prostu głupi fart, albo kurcze co za niefart.

Prawda jest taka, że mam gdzieś granie w tym ranku. Mam gdzieś ewentualne granie w waszej lidze. Ja gram dla przyjemności, a że masa ludzi chce grać rank, a nie gra sparów - to gram i ja. Jeśli ci to przeszkadza to poproś któregoś z kolegów adminów o bana dla mnie. Płakać nie będę. Albo nie.

Proszę o usunięcie mojego konta z ranku.

Już lepiej whan? Już?

Ciekawe co wam jeszcze u khaleego nie podoba? To, że pracuję dla Czarnego, a nie dla IO jest oczywiste i nie musicie tego powtarzać. tongue.gif
whan
...

Ja tylko zwróciłem uwagę że jest to dziwne, odmawiałeś gry w ranku, ja nie prosiłem ale znam osobę która kilka razy cie prosiła. I oto co zrobiliśmy: najpierw z pytaniem czy grasz wystapił snok3r (pierwsza dziesiątka)- odmówiłeś, no to sobie myślimy, damy ci kogoś słabego, jego kolege - pretoriana (gdzieś koło 100 miejsca w ranku) - i proszę odpowiedz była jaka?? Tak gram do ranku i z nim zagrałeś laugh.gif laugh.gif laugh.gif A teraz robisz wielki show.

PS
Gram w 2 lidze. Z tobą zagrałem w życiu 2 mecze do twojej pseudo ligi, jeden przegrałem, drugi zremisowałem i tyle graliśmy.

Pozdro. I nie mów że atakuje cie IO i ze względu na to że jesteś u czarnego. To jest moja własna opinia na temat twojej gry poparta wyżej wymienionymi dowodami.
khalee
QUOTE(whan @ Jun 18 2006, 14:48:12) [snapback]73218[/snapback]

...

Ja tylko zwróciłem uwagę że jest to dziwne, odmawiałeś gry w ranku, ja nie prosiłem ale znam osobę która kilka razy cie prosiła. I oto co zrobiliśmy: najpierw z pytaniem czy grasz wystapił snok3r (pierwsza dziesiątka)- odmówiłeś, no to sobie myślimy, damy ci kogoś słabego, jego kolege - pretoriana (gdzieś koło 100 miejsca w ranku) - i proszę odpowiedz była jaka?? Tak gram do ranku i z nim zagrałeś laugh.gif laugh.gif laugh.gif A teraz robisz wielki show.
Pozdro.

Ja robie show? biggrin.gif Kto kogo atakuje? A czy ty i twoja paczka w postaci snok3ra, pretorianina i Bóg wie kto jeszcze uwzględniliście, że mogłem akurat z kimś grać? Albo miałem taki zamiar? Nie przypominam sobie sytuacji, ale na pewno nie patrzyłem na ranking. Zresztą co mi dało zwycięstwo z tym sto-którymś, niech sprawdzę...

khalee
5:0
pretorian 2006-06-15 21:04:18
Millwall FC
8:-8
Peru

WOW!!! Całe osiem punktów!! Dodatkowe osiem punktów do wypełnienia mojego przebiegłego planu grania w wielkiej i majestatycznej lidze IO!! A gdybym przegrał (a nawet zremisował) to bym dostał pewnie z minus 3 dychy.

Ilu was tam było chłopaki w tym misternie tkanym spisku, żeby __oczernić__ kaliego? biggrin.gif
snok3r
pierwsza sprawa:
khaale jestes poprostu smieszny... z tego co mi na gg pisales wynika ze troche wiecej niz 3 razy odmowiles zagrania meczu do ranku...
masz racje chciale z to ba zagrac o godz 1 w nocy napisales ze nie chcesz wiec chcialem sie na inny termin umowic a ty mnie poprostu zlales...napisales ze sesja i nie da rady...to chyba troche dziwne...
na koniec pozwole sobie zacytowac dwa zdania z naszej rozmowy na gg:

snok3r (13-06-2006 1:25)
zeby od czasu do czasu z kims z dolu tabeli zagrac to czas znajdujesz....

khaale (13-06-2006 1:25)
nie ja ich namawiam...

druga sprawa:
fidos! khaale przynajmniej mi napisal ze nie zagra a tobie na gg nawet odpisac "nie" sie nie chce...

whan
khalee pretoriana nawet nie znam. Chcieliśmy tylko spr czy zagrasz ze słabszym i zagrałeś. Zresztą mam to gdzieś, nie będe sie z tobą o pierdoły kłócił.

PS
Mati w 1 ranku pod koniec grałem tylko z czołówką tylko mniej niż wcześniej ale grałem(także z tobą kilka razy i z reguły wygywałem, zresztą nie mam do nikogo pretensji ze byłem atakowany taka jest przecież rola lidera) . A po meczu ligowym powiedziałem tylko: "kurde z kim ja przegrałem", jeśli to uważasz za wyrzycie się na tobie to spoko.

PS2
Pewnie zaraz wypowie się czarny atakując mnie. Jaki paradoks że kiedyś mnie bronił w tej samej sprawie. smile.gif
khalee
wtorek - zajęcia na 8:00, zapowiada się 5 godzin snu. Siedze niewidoczny i młucę jakiś kod

9020355 (13-06-2006 1:21)
czesc
gramy do ranku??
/snok3r
Ja6 (13-06-2006 1:21)
czesc
Ja6 (13-06-2006 1:21)
nie gram teraz
a kiedy??
Ja6 (13-06-2006 1:22)
// w grudniu po południu, skąd mam k*** wiedzieć?? //
kiedy bede na serwerach
9020355 (13-06-2006 1:22)
ostatnio byles a i tak grac nie chciales...
Ja6 (13-06-2006 1:22)
codziennie mnie z 10 osob zaaduje
// co mnie wywindowało na pierwsze miejsce //
9020355 (13-06-2006 1:23)
wiec sie jakos umowic chcialem
Ja6 (13-06-2006 1:23)
juz mnie to zaczyna meczyc
Ja6 (13-06-2006 1:23)
ostatnio mam sesje i praktycznie nie gram wiec nie bede bez formy porywal sie na rank'
Ja6 (13-06-2006 1:24)
szczegolnie noca smile.gif
9020355 (13-06-2006 1:25)
zeby od czasu do czasu z kims z dolu tabeli zagrac to czas znajdujesz....
dobra niewazne w takim razie
narqa
Ja6 (13-06-2006 1:25)
nie ja ich namawiam
// to nie ja ich ZNAJDUJĘ, ja szukam gry, a że kolesie nie chcą grać spara to biorę co dają //
sorki ze przeszkadzam
...
Ja6 (13-06-2006 1:26)
zreszta z tymi z dolu jest niebezpiecznie
bo glupia przegrana moze kosztowac mase punktow
// więcej niż porażka ze snok3rem //
9020355 (13-06-2006 1:26)
nono....
// bięgnę do wujka whana powiedzieć "misja została wykonana" //
9020355 (13-06-2006 1:26)
dobra narqa
nara

// moje komentarze zaznaczyłem właśnie tak //
whan
dobra skończ się tłumaczyć i koniec sprawy bo to sensu nie ma. A co do snok3ra to tylko mi powiedział że grać z nim nie chcesz to ja zaproponowałem żeby spr czy zagrasz z kimś słabszym i zagrałeś, tyle. Dajmy sobie z tym spokój bo znowu będzie jakaś głupia sprawa. To była tylko moja opinia po tym co zrobiłeś. smile.gif

snake
QUOTE(khalee @ Jun 18 2006, 15:22:41) [snapback]73226[/snapback]

wtorek - zajęcia na 8:00, zapowiada się 5 godzin snu. Siedze niewidoczny i młucę jakiś kod

A może akurat w tym momencie masowo spamowałeś fora w celu promocji strony? rolleyes.gif
PS. Taka ciekawostka, kto założył alias weonline2002.up.pl? unsure.gif

tongue.gif
khalee
QUOTE(whan @ Jun 18 2006, 15:36:28) [snapback]73230[/snapback]

dobra skończ się tłumaczyć i koniec sprawy bo to sensu nie ma. (..) To była tylko moja opinia po tym co zrobiłeś. smile.gif

Whan powiedzmy sobie szczerze. Robisza całą tą aferę nie dlatego, że tu chodzi o jakiś punkt regulaminu, ale dlatego, że sprawa dotyczy mnie - khaleego. A że dotyczy kaliego to dotyczy i naszej strony. Odkąd dodałeś niusa na IO zauważyłem, że we2002online wyjątkowo ci się nie podoba. Wyciągamy brudy? No to wyciągamy.

"whan: ja tylko zwróciłem malutką uwagę bo gdzie nie wejde do jakiegoś tematu ale do shoutboxa to widze k...., ch... i inne a to troche śmieszne jak na forum, które chce być poważnym."

to nie wchodź na to forum

"whan: Proszę kogoś o wywalenie tego avatara z mojego profilu. Chce mieć zwykły avatar i dobrze by było usunąć ten napis mistrz."

jakoś nie przeszkadzał ci zaraz po zdobyciu mistrzostwa

"whan: tak to wygląda niestety jak obóz pracy, albo ją wykonujesz albo won."

nikt ci nie każe tego oglądać

"whan: Nie dość że obsada słaba (wiadomo dlaczego) to jeszcze troche ten turniej stracił swojego uroku poprzez wprowdzenie wyn ..."

nie ma punktu 37: musisz koniecznie grać w tym turnieju

"whan: vego21, kto by pomyślał że ty też będziesz przeciwko mnie No cóż. Ale masz jednego człowieka nad sobą, kótry ci na pewno podpowiada co masz o mnie myśleć więc Cie rozumiem."

ja nie jestem z założenia przeciwko komuś, ale jak ktoś jest przeciwko mnie...

Drogi whanie. Mam absolutne podstawy, żeby sądzić, że cała ta "afera" jest niczym więcej jak tylko marną prowokacją z twojej strony. Gdyby to nie był khalee, a jaki Szaroszpatacki, pewnie nawet nie podjąłbyś tematu. Widać wyraźnie, że ostatnio wszystko co od Czarnego jest be. Khalee be, forum be, vego be, pseudoliga be.

Tłumaczyć się nie musisz. Niektórzy mają taki jad we krwi.

Do czytających: kochacie takie afery, prawda? biggrin.gif

A może akurat w tym momencie masowo spamowałeś fora w celu promocji strony?

Znajdź choć jedno takie forum, a poprawię wasz rank. Niestety, ani jedno ani drugie nie będzie miało miejsca. smile.gif
Czarny
Niestety frajerów jest dużo, a następni wyrastają jak grzyby po deszczu...
whan starałem się pozostawić to bez komentarza ale niestety nie moge.

Po 1 wpierdalasz swoje 3 grosze w każdy wątek na forum IO, gdzie tylko nie wejde jest post sukcesywnie wyrastającego na wielkiego kozaka whana, który zawsze wszystko wie. Szkoda, że czasami tylko udaje.

Po 2 w tematach dotyczących rankingu jesteś chyba najaktywniejszym użytkownikiem, chociaż Twoje zdanie się nie liczy bo nie jesteś adminem. Na miejscu snaka obawiałbym się o swoją posadę, bo widać po Twoim zachowaniu, że startujesz na zarządzającego rankingiem, a może nawet moda? buhahaha

Po 3 liżesz dupę na IO

Po 4 wczoraj zagrałem pare meczów do ranku z khalee, jeżeli tak Ci to przeszkadza, bo już zdążyłeś zakablować to sam widzisz, że mi nie zależy na ranku bo jestem w lidze a khalee też liga nie interesuje, więc nie będziemy brani pod uwagę.

Po 5 dorzuce coś o nie graniu w sytuacji lidera. Dać Ci link do tematu gdzie zostałeś zjechany za to samo? Gdzie Cie obroniłem przed snakiem i innymi. Powtórze słowa które tam pisałem. Rank jest dla wszystkich, gra się z kim chce i kiedy chce. Po to on powstał, głównie dla sparów dla ligowców i dla nowych by mogli się wykazać.

Po 6 co do stękania u nas na forum szkoda mi się wypowiadać, Khalee doskonale to przedstawił.

Po 7 zachowujesz się jak "cipka" która nie ma własnego zdania, oto wyjaśnienie:
Czarny (17-06-2006 19:44)
grasz dpo ranku
whan (17-06-2006 19:44)
nie
dlaczego?
stosuje metode khalee
tzn?
jesteś liderem nie graj
dawaj nie pierdol
whan (17-06-2006 19:46)
nie gram nie chce mi sie, bez formy jestem
Czarny (17-06-2006 19:46)
leo cieniasie
whan (17-06-2006 19:46)
zresztą ja o nic w ranku nie walczę więc nie musze sie tłumaczyć czemu nie gram

Tyle ode mnie
Leo

EDIT=snake
Alias weonline2002.up.pl?
My mamy http://www.we2002online.up.pl smile.gif
snake
Łocho niezła ofensywa widze smile.gif
Whan ma racje z tymi karami itp. przecież to jest załosne.
No ale ok przecież nie mi się wtrącać, każdy robi to co chce.

Czarny: Nono, o ten alias mi chodzi wink.gif
whan
Czarny (17-06-2006 19:45)
grasz dpo ranku??
Whankus (17-06-2006 19:46)
nie smile.gif
dlaczego?
stosuje metode khalee laugh.gif
jesteś liderem nie graj smile.gif
tzn?
dawaj nie pierdol
Whankus (17-06-2006 19:47)
nie gram nie chce mi sie, bez formy jestem
Czarny (17-06-2006 19:48)
leo cieniasie
Whankus (17-06-2006 19:48)
zresztą ja o nic w ranku nie walczę więc nie musze sie tłumaczyć czemu nie gram smile.gif
Czarny (17-06-2006 19:50)
bloisz sie poprostu i tyle
Whankus (17-06-2006 19:50)
dokładnie
laugh.gif
bo słaby jestem

szkoda że powycinałeś te uśmieszki i końcówkę co oddaje w pełni ironię mojej wypowiedzi. laugh.gif Do kogo cie podkablowałem??, po prostu mnie zdziwiło to że zagraliście aż tyle meczów w jeden dzień.

Po 1 wpierdalasz swoje 3 grosze w każdy wątek na forum IO, gdzie tylko nie wejde jest post sukcesywnie wyrastającego na wielkiego kozaka whana, który zawsze wszystko wie. Szkoda, że czasami tylko udaje.

Żal dupe ściska że bozia nie dała rozumu co?? i nie możesz komuś pomóc bo po prostu nie wiesz o co chodzi (nie martw zawsze musi być jakiś pinki (jak ty) i jakieś mózgi, które coś wiedzą). Ja tam gdzie mogę to pisze bo na temat pesa/we wiem dużo (oczywiście nie wszystko).

Po 3 liżesz dupę na IO

Tak codziennie to robie a do adminów zwracam się na: "proszę pana" laugh.gif

Po 7 zachowujesz się jak "cipka" która nie ma własnego zdania, oto wyjaśnienie:

Czuje się obrażony mad.gif . Przykład żenujący, co to ma do tego zdania blink.gif

Po 2 w tematach dotyczących rankingu jesteś chyba najaktywniejszym użytkownikiem, chociaż Twoje zdanie się nie liczy bo nie jesteś adminem. Na miejscu snaka obawiałbym się o swoją posadę, bo widać po Twoim zachowaniu, że startujesz na zarządzającego rankingiem, a może nawet moda? buhahaha

Dokładnie moje zdanie się nie liczy. Naucz się odmieniać angielskie wyrazy. Od początku wiedziałem, że piszesz snaka bo nie wiesz jak się to odmienia. Owszem miałem kiedyś konflikt ze snake'iem ale wszystko zostało wyjaśnione. Tak cały czas chce zostać modem i zarządzać rankiem marze o tym dniami... i nocami tylko po co mi to?

PS
Chciałbym cie kiedyś spotkać wielki kozaku, wtedy byś mi nawrzucał... cool.gif . Będziesz w Krakowie to daj znać bo do Lubina raczej się nigdy nie wybiorę.

KONIEC więcej się tu nie wypowiadam, chyba że znowu będą wyzwiska pod moim adresem.
Czarny
QUOTE(snake @ Jun 18 2006, 16:27:07) [snapback]73248[/snapback]

Łocho niezła ofensywa widze smile.gif
Whan ma racje z tymi karami itp. przecież to jest załosne.
No ale ok przecież nie mi się wtrącać, każdy robi to co chce.

Czarny: Nono, o ten alias mi chodzi wink.gif

Raczej ofensywna prawda wink.gif
Na IO nie ma żadnych kar i widać co się dzieje... popelina goni popeline tongue.gif Mnie nie interesują minusowe pkt czy coś takiego, bo nie chce mieszać osiągnięć w turnieju do niepoprawnego zachowania. Więc wymyśliłem skuteczną, wymagającą troche pracy i jednocześnie wspierającą servis karę.
Tak jak mówisz nie Tobie się w to wtrącać i każdy robi tak jak uważa za stosowne.
Co do "spamowania" for, snake jak widzisz odniosło to porównywalny sukces do torrentów. Zresztą ja tego nie odbieram jako spam, tylko jako informację, bo jest bardzo dużo ludzi co zarzynało produkty Konami na psxa i nie wiedzą, że jest możliwość grania obecnie online w to cacko. Na jednych forach temat jest usuwany z pogróżkami a na innych rozwija się dyskusja i są pozytywne komentarze.

QUOTE(whan @ Jun 18 2006, 16:42:10) [snapback]73252[/snapback]

szkoda że powycinałeś te uśmieszki i końcówkę co oddaje w pełni ironię mojej wypowiedzi. laugh.gif Do kogo cie podkablowałem??, po prostu mnie zdziwiło to że zagraliście aż tyle meczów w jeden dzień.
Żal dupe ściska że bozia nie dała rozumu co?? i nie możesz komuś pomóc bo po prostu nie wiesz o co chodzi (nie martw zawsze musi być jakiś pinki (jak ty) i jakieś mózgi, które coś wiedzą). Ja tam gdzie mogę to pisze bo na temat pesa/we wiem dużo (oczywiście nie wszystko).
Tak codziennie to robie a do adminów zwracam się na: "proszę pana" laugh.gif
Czuje się obrażony mad.gif . Przykład żenujący, co to ma do tego zdania blink.gif
Dokładnie moje zdanie się nie liczy. Naucz się odmieniać angielskie wyrazy. Od początku wiedziałem, że piszesz snaka bo nie wiesz jak się to odmienia. Owszem miałem kiedyś konflikt ze snake'iem ale wszystko zostało wyjaśnione. Tak cały czas chce zostać modem i zarządzać rankiem marze o tym dniami... i nocami tylko po co mi to?

PS
Chciałbym cie kiedyś spotkać wielki kozaku, wtedy byś mi nawrzucał... cool.gif . Będziesz w Krakowie to daj znać bo do Lubina raczej się nigdy nie wybiorę.

KONIEC więcej się tu nie wypowiadam, chyba że znowu będą wyzwiska pod moim adresem.

Uśmieszków nie powycinałem, tylko poprostu skopiowałem z archiwum, nie jestem kretynem żeby dorabiać specjalnie jakieś uśmieszki. Nie dziw się na drugi raz, bo Twoje zdziwienie nikogo nie interesuje, nie musisz pisać tego publicznie, lepiej na gg bezpośrednio do snake'a lub Arosa. Moge bardziej każdemu pomóc niż Ty, bez pozostawiania komentarzy na forum. Jak dla mnie Ty tylko potrafisz dużo pierdolić, a nic nie robić. To, że czujesz się obrażony mnie nie obchodzi, czasami prawda uraża... Czekam na Twojego focha, lol. Co do angielskich wyrazów to umiem to bardzo dobrze, ale mi sie nie chce tego robić, jestem Polakiem i będę odmieniał po polsku. Koment o odmianie "snaka" pokazuje tylko w jakim stopniu zaawansowania jest Twoje włazodupstwo. Whan dlaczego nie dałeś żadnej fotki swojej? moją widziałeś, pokaż oblicze wielkiego kozaka.
snake
A ja to w pełni nazywam spamem bo inaczej tego nie można nazwać.

link
whan
QUOTE(Czarny @ Jun 18 2006, 16:42:22) [snapback]73253[/snapback]

Co do angielskich wyrazów to umiem to bardzo dobrze, ale mi sie nie chce tego robić, jestem Polakiem i będę odmieniał po polsku.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif szkoda że więcej nie można.

A myślisz że jak brzmi odmiana wyrazu snake po polsku??. Boże... ty jesteś na prawdę analfabetą.

PS
napisałem to bo mnie wnerwia takie pisanie.

A co do pisania na forum to dlaczego mam nie odpowiadać jak ktoś pyta?? hmmm rozumiem ty bierzesz i piszesz do każdego na gg i mówisz mu dokładnie co i jak.
Czarny
QUOTE(snake @ Jun 18 2006, 17:21:24) [snapback]73259[/snapback]

A ja to w pełni nazywam spamem bo inaczej tego nie można nazwać.

link

snake co chcesz tym udowodnić? do czego dążysz? Do naszej telenoweli odc. 3? smile.gif A już myślałem, że wkońcu zmieni się "aktor" na whana tongue.gif
Powtarzam, że dużo osób dzięki temu się dowiedziało i teraz dziękują za to.

PS. Zajrzyj tu---> http://www.winningeleven2002online.fora.pl...topic.php?t=177 bo google coś mało ukazuje wink.gif
PS2. Cieszę się bo dzięki tej Kampani Reklamowej dużo osób dzięki google będzie mogła trafić na nasze info, bo na torrentach szybko zanika... To tylko sukces smile.gif
snake
Wasze metody są jak 30 lat temu, kiedy jak ktoś nawet nie chciał to musiał widzieć coś na co nie miał ochotę [spam] oraz te kary o których to już nawet się nie rozpiszę.

<bez napinki>
khalee
Whan zaczynasz zmieniać temat, czepiać się odmiany rzeczowników akurat w tym wątku. Znowu marnie prowokujesz. Jak już chcesz robić afery, rób to porządnie. O! Popatrz:

whan: "napisałem to bo mnie wnerwia takie pisanie."

- zdanie rozpoczęte małą literą
- brak przecinka po "to"
- "wnerwia" - z języka potocznego.

Zawsze mnie bawili tacy, co to najlepiej na wszystkim się znają i wytykają błędy innym, a jak przychodzi co do czego, to wręcz błyszczą głupotą.

Idź lepiej pograć rank.
vego21
Whan wpieprzasz się wszędzie bez powodu od kąd pojawiłeś się na scenie. Wytyczasz błędy wszystkim i wszędzie, a nie patrzysz na popełnione przez siebie, zacząłeś dobrze grać i kozaczysz jaki to jesteś wielki gracz. Kiedyś sporo gadaliśmy na gg na najróżniejesze tematy a w tej chwili nie rozmawiamy prawie wogóle nie wiem z jakiego powodu, obraziłeś się czy co ?? Przybastuj troche i wyluzuj smile.gif
Pozdro
tofik
a jak sie ma ten 27pkt regulaminu rankingu do tego 4pkt regulaminu ligi:

4. Awans i spadek oraz odejścia i wprowadzanie nowych zawodników.
1. ...
2. ...
3. z trzeciej ligi, ostatniej, odchodzi bezpośrednio ośmiu ostatnich graczy, a miejsce odchodzących zawodników zajmują nowi gracze z Rankingu.
whan
a jak sie ma ten 27pkt regulaminu rankingu do tego 4pkt regulaminu ligi:

QUOTE4. Awans i spadek oraz odejścia i wprowadzanie nowych zawodników.
1. ...
2. ...
3. z trzeciej ligi, ostatniej, odchodzi bezpośrednio ośmiu ostatnich graczy, a miejsce odchodzących zawodników zajmują nowi gracze z Rankingu.

Jak to jak, ja dokładnie nie wiem ale domyślam się, że w założeniu do 3 ligi mieli wejść gracze którzy odpowiednio w maju, czerwcu, lipcu i sierpniu zajmą najwyższe miejsca spośród "nie ligowców". Jednak teraz miejsc jest znacznie więcej bo już 6 osób z ligi (podczas jest trwania) zrezygnowało.

QUOTE(vego21 @ Jun 19 2006, 12:11:33) [snapback]73359[/snapback]
Whan wpieprzasz się wszędzie bez powodu od kąd pojawiłeś się na scenie. Wytyczasz błędy wszystkim i wszędzie, a nie patrzysz na popełnione przez siebie, zacząłeś dobrze grać i kozaczysz jaki to jesteś wielki gracz. Kiedyś sporo gadaliśmy na gg na najróżniejesze tematy a w tej chwili nie rozmawiamy prawie wogóle nie wiem z jakiego powodu, obraziłeś się czy co ?? Przybastuj troche i wyluzuj smile.gif
Pozdro

Widze że kolejny czarnuch atakuje, to tylko świadczy o was. Ktoś ci vego jednak musiał powiedzieć żebyś tu sie wpisał bo jakoś nie wierze że tak sobie chodziłeś po forum i ten temat zobaczyłeś.
Nie wiem czy zauważyłeś ale ja tylko zwróciłem uwagę na to jak gra khalee i tak własnie było jak myślałem. A tu zaraz Czarnuch pisze jak to bardzo mnie "lubi", jaki to ja jestem lizus, jak się wszędzie wpieprzam, wyzywa mnie..., piszą sobie z khalee jakieś opisy na gg obrażające mnie...(żenujące) Szkoda że wcześniej mi nie powiedział co o mnie myśli...
To że zacząłem dobrze grać to nie znaczy że umiem wszystko, moim zdaniem gram słabo, jest wielu lepszych, zresztą widać to po mojej ligowej pozycji. To że wygrałem wasz wielki turniej dla słabych graczy nic dla mnie nie znaczy, grają tam w większośći średniacy i słabeusze. Nie martwcie się gram tam po raz ostatni (nie ja jeden), w tej edycji gram bo namówił mnie ktoś do tego...

PS
Nie uda wam się ten atak, bo wisi mi to co sobie myśli o mnie jakaś pseudo strona o we. Atakujcie dalej, im więcej tym więcej bedzięcie mieć wrogów. Napisałem czarnuchowi kiedyś: "Nie ma się co kłócić z supporta mnie wywal i tyle". Jednak bodyguard laugh.gif (fajne słowo) khalee - czarnuch wczoraj to złamał. Po co się wpierzał ze swoim wielkim ale ?? Skoro zaatakowałem khalee a on na to odpisał to po co zaczynać wielką wojnę o inne sprawy...

PS2
vego21 kiedyś gadaliśmy na gg ale nigdy mi nie powiedziałeś że jestem kozak, że się wszędzie wpieprzam, choć na pewno tak sądziłeś... bo nie wierze że nagle ta opinia wpadła ci do głowy. Trzymajcie się panny z we2002 online (nie wszyscy bo są wśród was ludzie z klasą). Proponuje żebyście sobie jakiś ładny opsik ustawiły tak jak wczoraj na gg, będzie mi znowu bardzo przykro, popłacze się i powiem mamie... laugh.gif

PS3 (już niedługo premiera rolleyes.gif )
hmmm...., a co ja będe z wami gadał, ide lepiej w plener w ten piękny słoneczny dzień.

Luki_bw
Whan-Czarny
Dziewczyny ... Żal ... po dwoch Waszych postach chce mi sie żygac sad.gif
Skończcie juz pierdolić. sad.gif
Czarny
QUOTE(whan @ Jun 19 2006, 12:50:11) [snapback]73373[/snapback]

Widze że kolejny czarnuch atakuje, to tylko świadczy o was. Ktoś ci vego jednak musiał powiedzieć żebyś tu sie wpisał bo jakoś nie wierze że tak sobie chodziłeś po forum i ten temat zobaczyłeś.
Nie wiem czy zauważyłeś ale ja tylko zwróciłem uwagę na to jak gra khalee i tak własnie było jak myślałem. A tu zaraz Czarnuch pisze jak to bardzo mnie "lubi", jaki to ja jestem lizus, jak się wszędzie wpieprzam, wyzywa mnie..., piszą sobie z khalee jakieś opisy na gg obrażające mnie...(żenujące) Szkoda że wcześniej mi nie powiedział co o mnie myśli...
To że zacząłem dobrze grać to nie znaczy że umiem wszystko, moim zdaniem gram słabo, jest wielu lepszych, zresztą widać to po mojej ligowej pozycji. To że wygrałem wasz wielki turniej dla słabych graczy nic dla mnie nie znaczy, grają tam w większośći średniacy i słabeusze. Nie martwcie się gram tam po raz ostatni (nie ja jeden), w tej edycji gram bo namówił mnie ktoś do tego...

PS
Nie uda wam się ten atak, bo wisi mi to co sobie myśli o mnie jakaś pseudo strona o we. Atakujcie dalej, im więcej tym więcej bedzięcie mieć wrogów. Napisałem czarnuchowi kiedyś: "Nie ma się co kłócić z supporta mnie wywal i tyle". Jednak bodyguard laugh.gif (fajne słowo) khalee - czarnuch wczoraj to złamał. Po co się wpierzał ze swoim wielkim ale ?? Skoro zaatakowałem khalee a on na to odpisał to po co zaczynać wielką wojnę o inne sprawy...

whan od początku się dogadywaliśmy, byłeś całkowicie innym gościem. Niestety sukcesywnie zacząłeś stawać się wielkim kozakiem i znawcą... Jesteś tu krócej ode mnie o rok, więc uwierz mi, że gówno wiesz odnośnie warunków jakie tu panują. Mam nadzieję, że jeszcze sie sam o tym przekonasz. Nawet snake swego czasu napisał do mnie na gg "ten whan od Ciebie jest jakiś jeb*****" Chodziło o Twoje głupie postowanie na forum IO i inny dziwne zachowania. Jak byłeś z nami to wielokrotnie zwracałem Ci na to uwagę, ale nie skutkowało. Powiem szczerze że Cie bardzo lubiłem i naprawde było spoko, ale mnie załadowałeś w chuja, a ja frajerom mówie STOP! Piszesz, że ja coś powiedziałem vegowi o tym temacie, a kurwa od 2 dni z nim nie rozmawiałem. Jesteś zwykłą szują szukającą sensacji(żenujący podstęp na khalee i nakablowanie, że zagrałem z nim 9 meczy w 1 dzień) Twoje zachowanie jest na maksa dwulicowe bo jeszcze 2 tygodnie temu mówiłeś, że zajebisty turniej i wszystko się super rozwija, ale teraz to pseudo strona pseudo rozgrywki na niej. To typowo frajerskie zachowanie. Nigdy nie sądziłem, że jesteś tak ograniczony.
Powiem Ci teraz coś ważnego:
Więcej rób, a mniej pierdol głupot

Leo
whan
To tylko gra... to się nie dzieje naprawdę...!! Więc zamilcz prostaku.

Pokaż mi naszą rozmowę sprzed 2 tygodnii, w której stwierdzam że strona jest super i się dobrze rozwija. (owszem tak mówiłem ale może w kwietniu). I co z tego że snake tak napisał? Ja też nieraz coś na niego napisałem pod wpływem emocji. Ale mimo że ełkaesiak to jednak dla mnie jest spoko (tak podlizuje się teraz modowi).

Ps
1.nie vegowi a vego tongue.gif
2.tak podkablowałem was pisząc że to dziwne że zagraliście aż tyle meczów.
3.Nie dziwie że nienawiści jaką darzy cię prawie całe IO...
4.Tak przekonam się o warunkach tu panujących ( a własciwie już się przekonałem), wszystko by było ok gdyby nie pojawił się niejaki lubiński czarnuch, który chciał za wszelką cennę wprowadzić swą wieś do dobrze funkcjonującego miasta. Wprowdził zamęt jednak każdy tak na prawdę ma go głeboko w.... i nie przejmuje się jego żenującym zachowaniem.

Czarny
I tym cudownym akcentem zakończymy naszą jakże owocną rozmowę.
"jesteś juz zerem, frajer na zawsze będzie frajerem"

PS. Jebie mnie to kto mnie darzy nienawiścią smile.gif a lubiński czarnuch to nie frajer taki jak Ty wink.gif
khalee
A tu zaraz Czarnuch pisze jak to bardzo mnie "lubi", jaki to ja jestem lizus, jak się wszędzie wpieprzam, wyzywa mnie..., piszą sobie z khalee jakieś opisy na gg obrażające mnie...(żenujące)

Dziwne, że twoja paczka od inwigilacji nie zauważyła, że taki opis miałem na długo przed tym, jak zobaczyłem ten wątek, a że wczoraj przypasował - to został. I wcale nie mam zamiaru obrażać. Po prostu opisuję twój obraz w moich oczach. Na szczęście mam radar na takich. Odkąd jestem na scenie WE w wieloma osobami złapałem kontakt, niekiedy bardzo pozytywny, ale z tobą wcale. Martwi mnie to... nie bardzo. smile.gif

Szkoda że wcześniej mi nie powiedział co o mnie myśli...

To były tylko przypuszczenia, ale świetnie się sprawdziły. Czasami wystarczy z kimś zagrać meczyk, poczytać jego wypowiedzi na forum, czy na ircu, by intuicja podpowiedziała: z kimś takim nie warto nawiązywać znajomości.

w tej edycji gram bo namówił mnie ktoś do tego...

I kto tu nie ma swojego zdania? biggrin.gif

Nie uda wam się ten atak, (...)

Whan przetrzyj oczy i spójrz kto tu na kogo przeprowadził atak. Jeśli już zapomniałeś, był to whan i jego paczka.

im więcej tym więcej bedzięcie mieć wrogów.

I więcej przyjaciół. Coś za coś.

Skoro zaatakowałem khalee a on na to odpisał to po co zaczynać wielką wojnę o inne sprawy...

Bawisz mnie whan. biggrin.gif W swoim zaślepieniu jesteś tak zabawny. Przecież sam tego chciałeś, prowokując swoimi wypowiedziami i tutaj i u nas. Chciałeś burzy, a kiedy już grzmi, chcesz słoneczka. Ale słoneczka nie będzie whan.

Trzymajcie się panny z we2002 online (nie wszyscy bo są wśród was ludzie z klasą). Proponuje żebyście sobie jakiś ładny opsik ustawiły tak jak wczoraj na gg, będzie mi znowu bardzo przykro, popłacze się i powiem mamie... laugh.gif

A może lubisz jak po tobie jadą? Może chcesz tak na siebie zwrócić uwagę? Pewnie większość sceny nie wie kto to jest whan i może cię to boli? Spoko, popatrz jaka aferka się nakręciła. Będziesz sławny whan!

pojawił się niejaki lubiński czarnuch, który chciał za wszelką cennę wprowadzić swą wieś do dobrze funkcjonującego miasta.

Taak. Kończą się pseudoargumenty, to łapiemy się wszystkiego byle tylko obrazić? Tak jak małe dziecko. Jakby to, że pochodzisz z dużego miasta coś znaczyło. Otóż drogi whanie - nic nie znaczy. Nie daje ci to żadnej pozycji. Dalej jesteś nikim, a przy okazji pokazałeś swoją prawdziwą twarz. Ludzie z małych miast i wsi, w tym ja, mogą poczuć się urażeni. Ale puszczam to mimo uszu. Słowa frajera spływają po mnie jak, za przeproszeniem, po kaczce.
snok3r
jestem tu krotko wiec staram sie nie udzielac ale sie poprostu nie da...
khaale: jak to jest ze ty nic nikomu nie robisz a tu druga powazna afera na IO z toba w roli glownej? Ja widze dwie mozliwosc:
1.masz cholernego pecha i na kazdym kroku trafiasz na frajerow, "brakorobów"
i przejawy nietolerancji.
2.albo jednak wcale nie jestes taki fajny i mily jakbys chcial...

z tego co widze w tym temacie to raczej w gre wchodzi ta druga mozliwosc. whan wprawdzie troche przesadzil, a sprawe z(jak to nazywasz) "grupa inwigilacji" wyraznie podkolorowal i przedstawil w niezbyt udany sposob jednak znajac go mozna sie bylo tego spodziewac tongue.gif
W tym wszystkim zdziwilo mnie natomiast twoje zachowanie. Caly czas starasz sie przedstawic siebie jako osobe "cywilizowana" ktora, oczywiscie w samoobronie, walczy z wszechobecnym hamstwem, a tymczasem zamiast, jak "cywilizowany czlowiek", kulturalnie porozmawiac,sprawe wyjasnic zaczales ofensywe przeciw whanowi.

Piszesz o grupie inwigilacji a tu prosze: najbardziej aktywny w tym temacie jest czarny ktorego ktorego w sumie ten temat nie dotyczy(juz nawet nie wspomne o vego ktory sie pierwszy raz od 2 tygodni na forum udzielil - ale ja wiem...to przypadek...)...

a propos:
QUOTE(Czarny @ Jun 19 2006, 13:45:07) [snapback]73398[/snapback]

Nawet snake swego czasu napisał do mnie na gg "ten whan od Ciebie jest jakiś jeb*****"

czarny a kogo to obchodzi?
odpowiedz: nikogo ale liczyles na to ze whan sie zdenerwuje i zacznie po snake'u jechac...niestety sie nie udalo. Khaale jesli mowisz o prowokacjach to najpierw naucz swoich kolegow zeby tego nie robili. jestem tu krotko ale zdazylem juz zauwazyc ze jesli chodzi o "podgrzewanie temperatury" i "niby przypadkowe prowokacje" to czarny jest ich mistrzem, a whan chocby sto lat probowal to i tak mu nie dorowna. A dlaczego? poniewaz, jak to napisales. z tym sie trzeba urodzic...
whan
...
koniec
khalee
QUOTE(snok3r @ Jun 19 2006, 16:26:57) [snapback]73427[/snapback]

jestem tu krotko wiec staram sie nie udzielac ale sie poprostu nie da...
khaale: jak to jest ze ty nic nikomu nie robisz a tu druga powazna afera na IO z toba w roli glownej?

Ja bym powiedział, że to afery ciąg dalszy, bo jednak masa wątków się przeplata. No, maksymalnie sequel.

Ja widze dwie mozliwosc:
1.masz cholernego pecha i na kazdym kroku trafiasz na frajerow, "brakorobów" i przejawy nietolerancji.

Raczej szczęście. Ja kocham te afery. Drukuje sobie te wszystkie teksty i tapetuję nimi mój bunkier. Potem siadam, czytam je wszystkie, przeżuwając budyń truskawkowy.

2.albo jednak wcale nie jestes taki fajny i mily jakbys chcial...

Wcale nie chcę. Ja jestem niemiły. Nie ustępuję miejsca staruszkom w tramwaju i wyrzucam papierki po cukierkach na ulicę. Ostatnio jak wracałem z przedszkola pociągnąłem koleżankę za włosy i okazało się, że to nie włosy, a peruka, i że to nie była koleżanka, a przechodząca obok panienka lekkich obyczajów. Było to w czwartek. Po 13:21. A tak serio - jestem miły dla miłych, a szczerzę kły przeciwko wrogom. Policzka nie nadstawiam.

z tego co widze w tym temacie to raczej w gre wchodzi ta druga mozliwosc. whan wprawdzie troche przesadzil, a sprawe z(jak to nazywasz) "grupa inwigilacji" wyraznie podkolorowal i przedstawil w niezbyt udany sposob jednak znajac go mozna sie bylo tego spodziewac tongue.gif

Nie znałem go i nie spodziewałem się. Tak jak nie znam tych wszystkich aferzystów i wszystkich afer, których jeszcze będę ofiarą.

W tym wszystkim zdziwilo mnie natomiast twoje zachowanie. Caly czas starasz sie przedstawic siebie jako osobe "cywilizowana" ktora, oczywiscie w samoobronie, walczy z wszechobecnym hamstwem, a tymczasem zamiast, jak "cywilizowany czlowiek", kulturalnie porozmawiac,sprawe wyjasnic zaczales ofensywe przeciw whanowi.

Wyobrażasz sobie kulturalną rozmowę z prowokatorami i aferzystami, kiedy ich celem jest moja kompromitacja? Ja nie. Zauważ, że whan z ironią napisał, że będę się tłumaczył sesją, brakiem czasu itp. Oczywiście od razu nastawia to odbiorców negatywnie do moich wypowiedzi. Ale ja już się nauczyłem, że jak coś nie dociera po dobroci, to trzeba wykrzyczeć to komuś w twarz. Możesz nazwać to ofensywą, ja wolę stwierdzenie - aktywna defensywa. Nie aikido, a karate.

Piszesz o grupie inwigilacji a tu prosze: najbardziej aktywny w tym temacie jest czarny ktorego ktorego w sumie ten temat nie dotyczy(juz nawet nie wspomne o vego ktory sie pierwszy raz od 2 tygodni na forum udzielil - ale ja wiem...to przypadek...)...

Chyba zgubiłeś gdzieś kilka postów. Przecież było wyraźnie widać, że atak na mnie był częścią ataku na nasz serwis. W tej postaci temat jak najbardziej dotyczy i vego, i czarnego. Tu już nie chodzi tylko o rank.

Khaale jesli mowisz o prowokacjach to najpierw naucz swoich kolegow zeby tego nie robili.

Coo? Jakieś prowokacje i ja nic o nich nie wiem?? Dawajcie mi wątki, trzeba dołożyć swoje 4 peeleny! biggrin.gif Prowokacja bez kaliego to żadna prowokacja! tongue.gif

Wracam do dyskretnej. PIS.
whan
Khalee daj spokój, pogadaliśmy, chyba wyjaśniłem ci co i jak, powiedziałem że mój błąd, nie ma sensu dalej tu pisać.
lukasso
i tym miłym akcentem proponuje zakonczyc kolejny odcinek serialu
"Kto ma racje"
Na huj sie klocic jak wszystkim chodzi o jedno
czerpac przyjemnosc z gry we2k2 rolleyes.gif
Panowie piwo na zgode smile.gif
Peace
whan
Dokładnie może zastanowimy się nad tym czy Roman wygra z nałogiem tongue.gif Bo ostatnio oglądałem na wspólnej i przejął mnie jego smutny los.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif (musze znaleźć ten temat o nim bo to ciekawsze niż te smuty co tu są, albo wezme jakiegoś newsa walne dla odstresowania a jeszcze jutro mam egzamin...).
khalee
Spoko. Dla mnie temat zamknięty. Nie ma to jak trochę się pokłócić. smile.gif

Ważne, że sobie wiele wyjaśniliśmy. Nie wchodźmy sobie w drogę (chyba, że w jakimś turnieju w finale:D), a będzie pozytywnie.

A następnym razem, jak ktoś będzie miał do mnie jakieś zastrzeżenia, to najpierw zapraszam na moje gg, a potem ewentualnie na forum publiczne. smile.gif

PIS
justyn
Dobrze panowie że doszliście do porozumienia.
Szkoda tylko że poprzez forum.
Czarny
Cieszę się, że wszystko zostało wyjaśnione smile.gif Może za dużo zostało powiedziane publicznie, jak to często bywa podczas takich sporów. Whan częściowo przyznał się do swojej winy i zachował honor. Snok3r docenił moje starania, którymi dążyłem do zrobienia tu wielkiej popeliny, jak zwykle zresztą, ale to nie ja zacząłem wink.gif Myślę, że może być teraz tylko lepiej wink.gif
WE POWER!--->czujecie tą moc? tongue.gif
Pozdrowienia dla wszystkich
Leo
bluble
a ja, choć też jestem nowy po tym co przeczytałem i tak nie wierzę, że to ostatnia zawierucha tongue.gif
WE - ponad wszystko!! biggrin.gif
Aros
QUOTE(justyn @ Jun 19 2006, 20:17:11) [snapback]73469[/snapback]

Dobrze panowie że doszliście do porozumienia.
Szkoda tylko że poprzez forum.

Święte słowa Justyn! Święte!

EOT
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.