Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Virtual Dub...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
przeszczepus
witam smile.gif

mam 2 pytania:

1. jak sie robi (o ile mozna) kompilacje w Virtual Dub?

2. jak podmienic/wkleic muzyke?

prosilbym o maly tutorial tongue.gif
Rivaldinho
QUOTE(przeszczepus @ Jun 15 2006, 21:13:05) [snapback]72789[/snapback]

witam smile.gif

mam 2 pytania:

1. jak sie robi (o ile mozna) kompilacje w Virtual Dub?

2. jak podmienic/wkleic muzyke?

prosilbym o maly tutorial tongue.gif

Odpowiedzi :
1.Append avi segment( łączysz pliki .avi),polecałbym raczej do obróbki formatu video, jeżeli się bierzesz za kompilację to radzę użyć Windows Movie Maker`a albo Ulead Video Studio.
2.Audio----->Wave audio....
Pozdro.
przeszczepus
QUOTE(Rivaldinho @ Jun 15 2006, 22:18:14) [snapback]72798[/snapback]

Odpowiedzi :
1.Append avi segment( łączysz pliki .avi),polecałbym raczej do obróbki formatu video, jeżeli się bierzesz za kompilację to radzę użyć Windows Movie Maker`a albo Ulead Video Studio.
Pozdro.

dzieki

a zna ktos jeszcze program do zamieniania MP3 w WAV? rolleyes.gif
Rivaldinho
QUOTE(przeszczepus @ Jun 16 2006, 11:08:45) [snapback]72849[/snapback]

dzieki

a zna ktos jeszcze program do zamieniania MP3 w WAV? rolleyes.gif

Polecam "Cdex".
Pozdro.
przeszczepus
QUOTE(Rivaldinho @ Jun 15 2006, 22:18:14) [snapback]72798[/snapback]

Odpowiedzi :
Pozdro.

kolejne (mam nadzieje ze ostatnie) pytanko: czy jest mozliwosc sciagniecia plik Windows Movie Makera setup, bo z tego co sie orientuje to on sie pobiera razem z SP2 do windowsa i sam sie instaluje... (mam 2 kompy i na 1 mam pesa, ale nie mam neta i nie wiem czy jest mozliwosc zainstalowania tam WMM)

a ten 'cdex' to hmmm... rolleyes.gif
tam mozna wrzucac tylko pliki z cd? (a z dysku sie nie da?)dry.gif pewno cos zle robie...
czy to wszystko na poczatku musi byc tak skomplikowane tongue.gif
Rivaldinho
QUOTE(przeszczepus @ Jun 16 2006, 11:30:09) [snapback]72854[/snapback]

kolejne (mam nadzieje ze ostatnie) pytanko: czy jest mozliwosc sciagniecia plik Windows Movie Makera setup, bo z tego co sie orientuje to on sie pobiera razem z SP2 do windowsa i sam sie instaluje... (mam 2 kompy i na 1 mam pesa, ale nie mam neta i nie wiem czy jest mozliwosc zainstalowania tam WMM)

a ten 'cdex' to hmmm... rolleyes.gif
tam mozna wrzucac tylko pliki z cd? (a z dysku sie nie da?)dry.gif pewno cos zle robie...
czy to wszystko na poczatku musi byc tak skomplikowane tongue.gif

Odpowiedzi:
1.Tak,masz rację -do Windows Movie Maker`a masz dostęp jedynie za pomocą Service Pack`a.
2.Cdex jest programem uniwersalnym i nie ogranicza się do jeden opcji konwertowania,poszperaj sobie w menu.
Pozdro.
przeszczepus
ok dzieki za wszystko Rivaldihno smile.gif

sciagnalem sobie SP 2 i mam WMM, a co do cdex'a...to poprostu musze sie do niego przyzwyczaic smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.