Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Newsy.
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości
siano
Drodzy newsmani,
w ostatnich dniach opierdalacie sie, az zal patrzec. Newsy pojawiaja sie w ilosci 0/5/dzien.
Notorycznie szydzicie z pro-evo, ktorego redaktorzy nie potrafia pisac. Owszem, nie potrafia, ale robia to i maja zapal, czym wyprzedzaja nasz serwis o lata swieltne. Jezeli obecna sytuacja sie utrzyma bede zmuszony zrezygnowac z wspolpracy z Wami.

Konto newsmana ma 28 osob, zakladajac, ze czesc jest nieaktywna, zostaje 20. To dostatecznie duzo, aby pojawial sie co najmniej jeden news dziennie. W teorii.
korzen
Ja skonczylem juz nauke w tym roku szkolnyn wiec obiecuje, ze kazdego dnia 1 nius bedzie odemnie tongue.gif
snake
Ja odpadam na tą chwilę, pracuje... :P
Czarny
oj leniuchy tongue.gif
siano ja to widze inaczej... na 28 newsmanów 1 jest aktywny- manner smile.gif
norek
Ja do pewnego czasu pisałem. Od momentu kiedy zaczely sie problemy z nauką
poswiecilem sie wlasnie na poprawienie ocen...to postawilem sobie jako priorytet.
Teraz juz wszystko sie wyklarowalo, wiem ze dostaje sie do nastepnej klasy
bezproblemowo wiec znow bede mogl zaczac pisac newsy. Pozdro.
P.S a i siano bez wyglupow poprosze. wink.gif
snake
Raffels, korzeń ostanio, manner, norek na tych osobach można polegać, w końcu się coś ruszy z tymi newsami, szkoda że T-Mac nie pisze bo jest ciągle na bieżąco.
kostek
Raffels, korzeń ostanio, manner, norek na tych osobach można polegać, w końcu się coś ruszy z tymi newsami, szkoda że T-Mac nie pisze bo jest ciągle na bieżąco.

jeszcze ja, jeszcze ja biggrin.gif poprawiłem się ostatnio ;p
insurance companies
cheap auto insurance in texas <a href="https://cheapinsurance.us.com">best auto insurance for seniors</a> cheap car insurance in texas cheap auto insurance in michigan
cheap auto insurance
classic car insurance <a href="https://classiccarinsurance.us.com">classic car insurance</a> allstate insurance company car insurance for young drivers
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.