Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Userbar'y, Sigi, Avatary
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
matthew
Jak nazwa wskazuje będe robił sigi, avatary i userbar'y związane z tematyką PES i nie tylko. Mam nadzieje na powodzenie bo jeśli chodzi o mój temat ze stadionami to posądzono mnie o plagiat...:/ Przyjmuję zamówienia, narazie do trzech, potem się zobaczy:)smile.gif
Killer
prosiłbym o siga Ajax Amsterdam z nickiem Silent Killer
matthew
Będzie na godzinę 19.30.
Hayalet
Kurde jest temat "Photoshopowe improwizacje" i tam zamieszczamy swoje dzieła, i przy okazji requesty czy to tak cięzko zrozumieć... Zawsze znajdzie się ktoś kto nie umie porozumiec się ze społeczeństwem... ah... szkoda gadać... (Szukaj w dziale "W przerwie meczu"...)

PS. Może byś raczył przeczytać regulamin w którym pisze że można mieć 1 grafikę w podpisie a nie 9... wink.gif
Killer
QUOTE(ronnie10 @ Jun 13 2006, 18:20:08) [snapback]72438[/snapback]

Będzie na godzinę 19.30.

bardzo dziękuję wink.gif
matthew
Killer proszę bardzo. http://img71.imageshack.us/img71/4905/sigdlakillera1en.png
P.S. Przepraszam, nie zauważyłem tematu o Photoshop'ie.
Killer
wielkie dzięki smile.gif
switek
słabiutki ten sig zero efektow pracuj wiecej aby ci w tym pomoc sprobuj zrobic avatara z Ronaldinho z moim nickiem pozdrawiam smile.gif
matthew
Zgadzam się, już dostałem (5 minut temu) PhotoShop'a!:D Teraz będą znacznie lepsze, dla Ciebie switek zrobię na 22.00 lub na jutro po południu:)
matthew
http://img231.imageshack.us/img231/8963/sigswitek9hb.jpg <<< Sig dla Switka. Chyba lepiej:)
switek
juz lepeij tylko mi chodzilo o avatar nie o siga smile.gif

niezly w skali 1-10 = 8 pozdrawiam
matthew
I proszę o oceny. A także o zamówienia:)
Nelson
Drugi sig zdecydowanie lepszy wink.gif...

Ja poproszę o jakiś fajny awek z Thierrym Henrym i o jakiś fajny sig z Didierem Drogbą (nie w koszulce Chelsey)

Z góry dzięki,
pozdro
matthew
Nelson, będzie na jutro, Switek zrobie Ci avka na jutro także. smile.gif Pozdro for All!
Viperdiesel
Siemka smile.gif Czy mógłbym prosić o jakiegoś siga z Robinho, herbem Realu M. i ofkors moim nickiem?? Pozdro i dzięki:)
matthew
Jutro wieczorem będzie, pozdro:)
norek
Temat zamykam bo tak jak ktoś już tu napisał istnieje temat photoshopowe improwizacje
i tam zamieszczamy wszelkie grafiki. Kolega, który założył temat otryzmuje także 10 %
ostrzeżenia za nieregulaminowy podpis. (jaki jest regulaminowy?- przeczytaj regulamin).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.