Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Road To World Cup-fifa 2006
board.issonline.pl > Inne > Gry
Kriss91
Elo! Coś mnie tchnęło do gry w Fifę blink.gif , ale same składy drużyn i reprezentacji, koszulki itp. są już stare. Kiedyś gdzieś widziałem link do patcha: Road to World Cup do Fify 2006 uaktualniający składy itd. Niestety teraz nie mogę nigdzie znaleźć tego patcha. Tak więc prosiłbym o podanie linka do niego. Chyba, że macie jakąś lepszą propozycję* biggrin.gif

*nie uwzględniam odpowiedzi typu: uruchom PESa. Jak narazie Pes mi się z deka przejadł i chciałem se zrobić małą odskocznię.

PZDR
Dorin
sciagnij sobie fife 2006 world cup tam chyba beda aktualne składy i koszulki....
Kriss91
Hehe, z tym, że nie narzekam na zbyt szybkie łącze biggrin.gif Ściągać ponad 2 giga to dla mnie dość dużo. Prosiłbym nadal o podanie linku do tego patcha. A jeżeli nie to chociaż link do aktualnych składów reprezentacji.
Makaveli1991
Hej chętnie zagram w fife WC 06 online poprzez łacze bezposrednie piszcie na moje gg to sie dogadamy 2001689

P.S
Dopisujcie ze jestescie z isso i zagracie spara!!
tV2
Fifa to mimo wszystko temat tabu na tym forum...
SooSh
ja znalazlem w internecie na slicznej i jakze porecznej stronce www.google.pl wink.gif A tak dokladnie to ten dodatek mial cos wspolnego z fifa korea blink.gif Cos w tym stylu szukaj wink.gif
Bo0os
a mimo wszystko niewiem jak moze sie pes znudzić tongue.gif

od grudnia napierdalam ile wlezie i jeszcze przez myśl mi nieprzeszło rzeby fife odpalić
kostek
Jak komuś nudzi się PES to polecam WE2k2.... To się nigdy nie nudzi wink.gif magia gry online.... rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.