Witam! W danym temacie mam zamiar umieszczać moje prace w dziedzinie stadionów. Jeśli macie jakieś prośby m.in. o zrobienie danego stadionu proszę składać zamówienia i co najważniejsze przesyłać zdjęcia. Zaznaczam jednak, iż zrobienie takiego stadionu nie jest rzeczą łatwą i praca nad nim ze względu na mój brak czasu może zabrać od 2 dni do nawet 1 tygodnia . Narazie umieszczam moją najnowszą pracę - Emirates Stadium . >>> http://rapidshare.de/files/22960892/Emirat...nnie10.dkz.html Miłej gry, czekam na zamówienia:)
Henry14
Jun 13 2006, 16:14
Chlopie zapodaj pare screenow! Ten stadion jest tworzony od nowa czy tylko tekstury nalozone na inny model??
Heh, ja miałem przed chwilą złożyć zamówienie na Emirates Stadium. Uprzedziłeś mnie. Właśnie przed chwilką wsadziłem do gry i powiem jedno: Zejebisty. Brawo, że wykonałeś stadion mojego ukochanego klubu. Jednak co jest ważne... Nie schrzaniłeś sprawy.
Tu jest duzo szeczegulowych zdjec wiec jak chcesz mozesz poprawic co nieco:) Ale stadionik ogolnie spoko
czlapka
Jun 13 2006, 16:44
Zarąbisty Emirates !!!W sumie złoże zamówienie, ale wątpie abyś je spełnił.Nie zalezy mi jak szybko, ale fajnie by było gdyby kiedyś powstał, a konkretnie chodzi mi o stadion Widzewa
P.S Kolega zza miedzy ubiegl ,ale jak bedzie polski patch, to derby Łodzi będzie się grało miło na obydwóch stadionach
krolu
Jun 13 2006, 16:46
To ja bym poprosił(oczywiście jeżeli da rade )stadionik Łódźkiego Klubu Sportowego... http://rapidshare.de/files/22964541/zdj_cia.rar.html tutaj masz zdjęcia pomocnicze.Z góry dziękuje. pozdrawiam EDIT:widze że "kolega "zza miedzy juz mnie ubiegłp.
tyka
Jun 13 2006, 16:46
Ronnie10 to nie jest Twoj stadion... mały gnoju pierdolony....
Emirates Stadium został bardzo dawno temu wykonany przez Hammer'a.
Jak znajdę linka do niego to zapodam.
matthew
Jun 13 2006, 16:49
Krolu i czlapka, postaram się jak najszybciej spełnić Wasze zamówienia, w granicach 2 tygodni. A co do TYKI. Po pierwsze naucz się kultury słowa, a po drugie JEST TO MÓJ STADION NAD KTÓRYM PRACOWAŁEM PRZEZ 2 MIESIĄCE! I nie chce żeby mi ktoś wmawiał takie bzdury!!!
tyka
Jun 13 2006, 16:53
QUOTE(ronnie10 @ Jun 13 2006, 17:37:49) [snapback]72430[/snapback]
Krolu i czlapka, postaram się jak najszybciej spełnić Wasze zamówienia, w granicach 2 tygodni. A co do TYKI. Po pierwsze naucz się kultury słowa, a po drugie JEST TO MÓJ STADION NAD KTÓRYM PRACOWAŁEM PRZEZ 2 MIESIĄCE! I nie chce żeby mi ktoś wmawiał takie bzdury!!!