Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bonus
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
cycus
Ja mam takie pytanie dlaczego po rozegraniu 50 spotkań w ciągu tygodnia nie dostałem bonusu 50 pkt czy już to jest nie aktualne?
krisu
QUOTE(cycus @ Jun 12 2006, 14:58:35) [snapback]72226[/snapback]

Ja mam takie pytanie dlaczego po rozegraniu 50 spotkań w ciągu tygodnia nie dostałem bonusu 50 pkt czy już to jest nie aktualne?

ranking jest jeszcze niedopracowany i bonusy jak narazie nie są przyznawane
schnitter
QUOTE(krisu @ Jun 12 2006, 15:03:47) [snapback]72227[/snapback]

ranking jest jeszcze niedopracowany i bonusy jak narazie nie są przyznawane

A jak konkretnie ma byc to rozwiazane?? tydzien od poniedzialku do niedzieli czy jak 1dzien miesiaca jest np sroda to wtedy od srody do wtorku
i czy jak sie ma np 70 meczy w tyg. to jest 50p czy 70p ??
snake
Bonusy są przyznawane, w najbliższym czasie zostaną Wam dodane pkt bonusowe.
snok3r
QUOTE(schnitter @ Jun 16 2006, 19:40:19) [snapback]72948[/snapback]

A jak konkretnie ma byc to rozwiazane?? tydzien od poniedzialku do niedzieli czy jak 1dzien miesiaca jest np sroda to wtedy od srody do wtorku
i czy jak sie ma np 70 meczy w tyg. to jest 50p czy 70p ??

w sumie dobre pytanie. aby otrzymac bonus to te 50 meczy trzeba rozegrac od pon do pt czy to nie ma roznicy byle tylko bylo ich 50 w ciagu ostatnich 7dni?

QUOTE(snake @ Jun 16 2006, 20:00:10) [snapback]72952[/snapback]

Bonusy są przyznawane, w najbliższym czasie zostaną Wam dodane pkt bonusowe.

nono przydaloby sie bo cos nie w formie ostatnio jestem a kilka pkt sie zawsze przyda tongue.gif
whan
za mecze od pon do niedzieli są bonusy przyznawane.
snake
Z tego co wiem to od 1 każdego miesiąca, ale może mam słaba pamięć i zamotało mi się wink.gif
whan
QUOTE(snake @ Jun 16 2006, 22:28:38) [snapback]72981[/snapback]
Z tego co wiem to od 1 każdego miesiąca, ale może mam słaba pamięć i zamotało mi się wink.gif

Z tego co pamiętam jeszcze w kwietniu siano zawsze dawał w pon po poprzednim tygodniu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.