chmielu
Jun 11 2006, 22:45
Po wgraniu ostatniego dostępnego z patchów PP bramkarz odkrył zalety gry na przedpolu. Wybiega sobie na 30-40 metr i atakuje napastników przeciwnika. Próbowałem usidlić go w bramce dostępnymi w grze środkami, ale on jest wytrwały. Jeżeli ktokolwiek miał podobny problem, i wie jak go rozwiązać proszę o pomoc. Gra takiem beztroskim bramkarzem jest naprawdę bardzo uciążliwa
chazzzz
Jun 11 2006, 22:52
Oj, tam zaraz uciążliwa. Ciesz sie, zobacz, masz kolejnego gracza w drugiej lini i to jakiego wesołego i cieszące sie gra zarazem!! Joga Bonito, Joga Bonito po prostu, a ty sie czepiasz.
chmielu
Jun 12 2006, 16:36
Tobie wesoło a mnie napastnicy walą gole do pustej bramki. Fajna gra, nie ma co.
_DEVIL_
Jun 12 2006, 18:25
Może masz wcisniety
chmielu
Jun 13 2006, 11:42
No tak zaraz ktoś mi napisze że tak właściwie to chyba gram we FIFE
Drogba
Jun 13 2006, 19:06
ja tak miałem, tylko że mi bramkarz stawał w bramce i jak był strzał to branił w bramce i był gol i musiałem wgrać gre od nowa ale sevy z mOJE DOKUMENTY SKOPIUJ I POTEM WGRASZ JESZCZE RAZ!!
chmielu
Jun 13 2006, 19:52
Już próbowałem, ale skoro tobie pomogło więc spróbuje. No i z tymi patchami trzeba uważać. Dzięki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.