Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polski Komentarz !
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Qbeks
Witam,

Otóż powstała koncepcja stworzenia polskiego komentarza do naszej ulubionej gry. Jest tylko jeden problem komentarze, które nagrałem po przekonwertowaniu z wav na adx są zapentlane...
Linki do komentarzy w formacie wav:

http://rapidshare.de/files/22428797/Moj_komentarz__.rar.html
http://rapidshare.de/files/22435520/Kolejne.rar.html
..::STING::..
To masz do PES5 czy 4?? może mi ktoś podać link z wypowiedzami komentatorów z gry albo chociaż co do czego jest np początek ......... wypowiedzi w czasie meczu........koniec

POZDRAWIAM
kemsi
sprawdzał już to ktoś oraz do którego PES'a to jest. Nie chcę mi się ściagać narazie tych plików, ale powie ktoś czy to działa i czy jest tam jakaś instrukcja jak to zainstalować?
Matiii
QUOTE(kemsi @ Jun 13 2006, 17:36:26) [snapback]72429[/snapback]

sprawdzał już to ktoś oraz do którego PES'a to jest. Nie chcę mi się ściagać narazie tych plików, ale powie ktoś czy to działa i czy jest tam jakaś instrukcja jak to zainstalować?

Człowieku to nie jest jeszcze komentarz!!!!! mad.gif To jest tak na próbe.I jak nie chcesz to nie ściągaj.
kemsi
Człowieku spokojnie, ja tylko kulturalnie zadałem pytanie a ty tutaj niezbyt ładnie mi odpowiadasz. Poza tym autor wątku nie napisał zbyt zrozumiałym językiem.
topek
bez obrazy aleee.... tongue.gif Sciagajac mialem nadzieje na cos lepszego , wiem ze to amatorskie i w ogole ale w tym wogole zycia nie ma , 0 emocji i wszystko takie sztuczne ze nie wiem. POmysl dobry wykonczenie mierne.
kemsi
QUOTE(topek @ Jun 13 2006, 19:36:22) [snapback]72466[/snapback]

bez obrazy aleee.... tongue.gif Sciagajac mialem nadzieje na cos lepszego , wiem ze to amatorskie i w ogole ale w tym wogole zycia nie ma , 0 emocji i wszystko takie sztuczne ze nie wiem. POmysl dobry wykonczenie mierne.

Dokładnie w tym komentarzy nie ma żadnych emocji. 0 dynamiki. Ale jak chcesz to rób go do końca, albo popraw też tamte pliki, które już zrobiłeś na bardziej dynamiczne, bo narazie i tak dużo ich tam nie ma. Powodzenia.
Rivaldinho
Moim zdaniem śmieszne nagrania,ale respekt szacuken za chęci,swoją drogą nie kombinuj nic a jak chcesz sobie polskiego komentarza posłuchać to wrzuć najnowszą Fife i ciesz się Szpakiem.Pozdro.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.