Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polska - Anglia
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Grabos
Jaki typujecie wynik meczu Polska - Anglia?? Ja mòwie, że będzie 2:1 dla Polski biggrin.gif
traf_fic
0:0 to max na co naszych stać :twisted: hehe
T-Mac
Polska-Anglia 2-1 smile.gif a daj Boze
kemot
0-5

miejmy nadzieje ze kryzys Anglii to fakt...
v@d!m
Eh dziś napewno jes trdune zadanie przed nami ..ale myślę ze bedzie 1:2 nie myślcie że nie jestem patriotą , ale będzie naprawde trudno ..Dobra info dla nas to to że nie bedzie Scholes'a :wink:
Fajnicki
niestety, 0:3. hehe, założyłem sie z... babką o wynik laugh.gif
shai
V@D!m: hmmm na poprzednim forum byles News?
v@d!m
Cytat
V@D!m: hmmm na poprzednim forum byles News?

Eh tak na ug byłem pod nickiem News jednak tamtego forum nie wspominam najlepiej ..sprzeczki z forumowiczami i te szczeniacke faki ..hmm niewiem co mnie wtedy ogarneło ...teraz jestem na cf i tutaj na forum wiec myśle ze juz jes ze mna lepiej :wink:
michau000
jeżeli janas wystawi rasiaka to mozemy sie pozegnac z remisem [bo na wiecej nie liczylem]. oby chociaz mila gral w srodku.
do tego dojda jeszcze pewnie te zenujace trabki na slaskim i bedzie obciach na calej linii smile.gif

EDIT: Jerzy Dudek - Michał Żewłakow, Jacek Bąk, Arkadiusz Głowacki, Tomasz Rząsa - Kamil Kosowski, Mariusz Lewandowski, Sebastian Mila, Jacek Krzynòwek - Maciej Żurawski, Grzegorz Rasiak

ratunku :!:[/b]
traf_fic
żenada i nic więcej ! tak mogę napisać o grze Polski w dzisiejszym meczu smile.gif Pare akcji Krzynòwka , Kosowskiego i Żurawskiego a pozatym nic ! Mila - bez formy , Rasiak to już w ogòle się zastanawiam co on w tej drużynie robi wink.gif Mam nadzieje że Janas wkròtce wyleci bo daleko z nim nie zajdziemy :twisted:
kemot
Rasiak! Co? Ty kurwo!!! tyle do meczu...
traf_fic
czemu tak drastycznie o Rasiaku :?: :twisted: Przecież nie każdy umie grać np jak Żurawski wink.gif a to nie jego wina że znawca futbolu pan Janas go ciągle powołuje , przecież nie odmòwi :twisted: tongue.gif hehe
Grabos
No niestety znowu dostaliśmy sad.gif Ale za to piękny gol Zurawskiego(w Wiśle to on już długo nie pogra) i bardzo dobra gra całej drużyny. No może z wyjątkiem Mili, Głowackiego i Lewandowskiego. Rasiak - myślałem że zagra gorzej
v@d!m
No to teraz można o mnie powiedzieć że jestem jasnowidz ...od początQ wiedziałem ze będzie 1:2 zreszta tak już tutaj na tym forum wspomniałem ze tyle bedzie no i tyle było ....O grze polski w tym całym meczu powiem tak ..Polska grała od początku meczu w fazie obronnej balli się zaatakować anglikòw poniewaz dobrze polscy piłkarze wiedza ze anglia ma niesamowicie groźne kontra-ataki jedna strata piłki w srodku na lewej czy na prawej stronie moze groźić stratą bramki ...I tak było fatalny mecz moim zdaniem Arka Głowackiego ..Przy pierwszej bramce (podajrze to on ) pozwolił obwròcić się Defoe no i ten bez zastanowienia uderzył prostym podbiciem no i Jurek bez szans ..Pierwsza połowa dla naszych była zła ..Poszczegòlnych piłkarzy w I-ej połowie nie było wogòle widać mam na myśli tutaj takich zawdonikòw jak ..Mila , Kosowski , Rasia ..Ten trzeci jak i w pierwszej tak i w drugiej grał fatalnie ....W drugiej połowie polscy kibice mieli chwile radości , a za to kibice Angielscy mieli chwile zwątpienia ..Wspaniała kontra polskiego zespołu Dogranie do Maćka Żurawskiego no i jak przystało na Kròla strzelcòw Polskiej extraklasy trzeba było tę piłkę wykorzystać ...To jes to o czym mòwil Dariusz Szpakowski że najlepszą rzeczą w drugiej połowie jest strzelić bramke w pierwszych 5 min ...Niestety Polska radość nie trawła długo , Anglicy wiedzieli o co grają i o jaką stawke ..Przegrana lub remis w tym spotkaniu , Anglikom dawało dopiero 4 miejsce ...Wzieli się do roboty no i niestety Chorzowska publicznośc w jeden chwili stała się zamurowana ..Dogranie na lewą strone mocno bita piłka ( Przypomnie ze własnie w podobny sposòb Piłkarze Realu nam strzelili Bramki w Krakowie ) mam na myśli teraz mecz Wisła : Real ..Ale còż tamto to historia wròcmy do wczorajszego meczu ...Mocno bita piłka w pole karne ..na ok 5 m Chodz było tam dwòch zawdonikòw przy Owenie (dwòch naszych obrońcòw ) jednak to stało się zbedne ...Nie dopilnowany Michael Owen końcòwką buta pokonuje dobrze spisujacego się w tym Spotkaniu Jurka Dudka ...No więc co tutaj gadać Polska zagrało troszkę Bojaźliwie i takie kosenkwencje a nie inne ..

Pozdrawiam :wink:
kemot
Nie strzelil Owen, tylko Glowacki, wslizg na 5 m w strone bramki, tak doswiadczonego(mimo wieku) pilkarza? Sam sie zdziwilem, i niezle wkur...
No coz zawsze mozna powiedziec ze Glowacki mial slabszy mecz, i kiedys bedzie z niego pozytek, napewno nie bedziemy mieli go z:Lewandowskiego,Kukielki,Rasiaka...

PS: Sebastian sie spalil, i to wyraznie, ale na niego tez przyjdzie czas, tylko mi brakuje cierpliwosci powoli...
siano
sorry, za offtopic, ale:
V@D!m: ile masz lat ??smile.gif
T-Mac
Cytat
PS: Sebastian sie spalil, i to wyraznie, ale na niego tez przyjdzie czas, tylko mi brakuje cierpliwosci powoli...

a moze poprostu Mila nie nadaje sie na kadre zrobili z niego wielkiego pilkarza po meczu z Manchesterem City jak strzelil wolnego a jak pamietam dobrze to wcale az tak super nie gral w tym meczu, na lige jest dobry ale na kadre jeszcze NIE

druga sprawa czemu tak sie czepiacie Rasiaka nawet przyzwoicie zagral(tu poleca bluzgi na mnie tongue.gif ) wynik meczu zrobil Janas a nie zawodnicy, dlaczego widzac ze Mila nic nie gra nie zdiol go i nie wpuscil kogos innego juz w przerwwie meczu. Zurawski gral wlasciwie jako srodkowy pomocnik tam gdzie powinien grac Mila, no a Mila lazil tu i tam to za lekko podal to strzelal z woleja a pilka leciala z 10 m obok bramki smile.gif
Janas powinien zmienic Mile a wpuscic Niedzielana wtedy bysmy mieli 2 Napastnikow, a Zurawski ktory gral w pomocy by sie podlaczal

Co do Anglikow to najgorsza kadra od wielu lat ale i tak wystarcza na naszych szaraczkow sad.gif
v@d!m
Cytat
sorry, za offtopic, ale:  

A skąd nagle takie pytanie ? Hmmmm ..

p.s No tak wachałem sie czy jednak Owen czy głowa strzelił te bramke ..Bo wczoraj komentatorzy dośc namieszali i trudno sie połapać..
T-Mac
nigdy nie sluchaj komentatorow a szczegolnie tych z TVP tongue.gif
baski18
Ja powiem tak Rasiak MIla Lewandowski i bog wie kto jeszcze wywalic ich z repry aha i ten Kukielka smile.gif on o juz wogole jest po.... Przepraszam smile.gif Niedzielan z Zurawiem od samego poczatku powinni grac w ataku a nie te spruchniale drewno Rasiak to tyle z mojej strony
JAACA
No coz....mowi sie ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo(czy jakos tak 8) ) Dzieki porazce naszych orlow (a raczej pisklat :PPP) wzbogacilem swe konto w expekcie o kolejne 40 zl.Latwy pieniadz a cieszy biggrin.gif
siano
Cytat
Cytat
sorry, za offtopic, ale:  

hm, piszesz duzo, w miare sensownie, ale robisz takie bledy, ze az skreca smile.gif
ciekawi mnie wiec Twooj wiek smile.gif
v@d!m
Cytat
Cytat
Cytat
sorry, za offtopic, ale:  

hm, piszesz duzo, w miare sensownie, ale robisz takie bledy, ze az skreca smile.gif
ciekawi mnie wiec Twooj wiek smile.gif

Hehehe wydaje Ci sie z błedy popełniam laugh.gif No może coś tam źle pisze , ale tak szczegòlnie na to
siano

nie, nie wydaje mi sie smile.gif /nie czepialbym sie bez powodu/
ale jakbys sie postaral to byloby bardzo milo smile.gif
v@d!m
Cytat

nie, nie wydaje mi sie smile.gif /nie czepialbym sie bez powodu/
ale jakbys sie postaral to byloby bardzo milo smile.gif

No dobrze nie ma sprawy już sie robi szefie ..jeżeli naprawde tego pragniesz cycu to nie ma sprawy dla CIebie wszystko ..Aha i jeszcze jedno sorka za te błedy ktòre Cie drażniły bo naprawde przyznam się bez bicia że nie zwracałem uwagi na te błędy ..Aha i jeszcze jedno ..W przeciwieństwie do niektòrych forumowiczòw z CF to ja jestem nic jeśli chodzi o błędy ..Tam dopiero jadą ròwno :twisted: :twisted:
shai
forum CF nie ma wsrod nas zadnego uznania, totez to nie byl trafny przyklad :-)
v@d!m
Eh no ja też tam nie lubie przebywac bo tam panuje jjeden wielki bajzel ..Ale dałem ttaki przykład bo tam na tym forum chyba najwiecej jes dys(z) ?lektykòw :roll:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.