Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pp 1 Na Rapidshare
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
przeszczepus
Siema
mam problema ktory kazdy z was powinien zrozumiec smile.gif

otoz chcialbym pograz sobie w pesa z PP ale z FF i Landhella nie moge sciagnac plikow bo:
1. zacina mi sie przewaznie na 40% (raz doszlo do 95% i... zwiecha mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif )
2. ciagle kaza mi wracac nastepnego dnia na ich stronke mad.gif mad.gif

no wiec prosilbym kogos o wrzucenie tych plikow (part 1-4)

(ew. podanie linka bo moze juz ktos sie tym zajal a ja niepotrzebnie zakladam nowy temat)

pozdro
Kriss91
Ściągasz patcha Firefoxem?? Jeśli tak to nie zwracaj uwagi na to, że wskaźniki ściągania się nie ruszają. Czekaj a na pewno ściągnie się do końca. Ja kiedyś tak se zrobiłem z Lite patchem. Ściągałem chyba z 5 razy, aż w końcu zostawiłem na dłuższy czas okno ściągania i ku mojemu zdziwieniu zassało w 100%. Bądź więc cierpliwy biggrin.gif
przeszczepus
QUOTE(Kriss91 @ Jun 6 2006, 22:08:30) [snapback]71380[/snapback]

Ściągasz patcha Firefoxem?? Jeśli tak to nie zwracaj uwagi na to, że wskaźniki ściągania się nie ruszają. Czekaj a na pewno ściągnie się do końca. Ja kiedyś tak se zrobiłem z Lite patchem. Ściągałem chyba z 5 razy, aż w końcu zostawiłem na dłuższy czas okno ściągania i ku mojemu zdziwieniu zassało w 100%. Bądź więc cierpliwy biggrin.gif

nie w tym problem... moj "kochany" net (rzeczowa predkosc 8 mb/s huh.gif ) ma to do siebie ze cos kilka(nascie) minut lubi sie na kilka(nascie) sekund wylaczac mad.gif i wszystko musze restartowac...

na Rapidzie sciagnalbym te pliki bardzo szybko i nie byloby problemu a tak to tylko k*rwica mnie lapie i mam ch*j a nie patch... sad.gif

ale jak widac nie ma osoby sklonnej do pomocy unsure.gif
przeszczepus
dobra po okolo 25 probach udalo mi sie wszystko sciagnac smile.gif biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.