Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Uwaga Na Zawiszę Bydgoszcz
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Demari
grałem z kolesiem "zawisza bydgoszcz".chciałem spara ale sie upierał że do ranku chce.myśle sobie ok.dogralismy pierwszą połowę do 30 minuty 1-0 dla mnie.zgodziłem sie dograć cały mecz od nowa.strzelam na 2-0 i znowu nas rozłączyło w 30 minucie drugiej połowy.wchodze na serw i pytam sie czy dogrywamy czy pisać 2-0 ,a koleś mi pisze ze jest 2-1 i że do Arosa "idzie" dry.gif
myśle że kolega powinien sobie wylać wiadro zimnej wody na głowę aby troszkę złagodzić swoje zapędy w walce o wynik.
przestrzegam przed tym graczem!

Pozdrawiam FOOTBALL FANATIC'S biggrin.gif
Mag
U mnie było podobnie też z nim grałem do rankingu, wygrywałem 2-0 i nagle zrobił pauze czekałem z 3 min. i nic nie chciało mis się już czekać więc się odłączyłem!
kostek
tacy ludzie tylko psują całą zabawę... Gdybym ja miał podejmować decyzje w takich sprawach odrazu byłby - BAN! i tyle...
grodzik
ja tez z nim gralem prowadzilem 1-0 i gosc wyszedl i nie chcial dogrywac meczu,tak bardzo mi nie zalezalo na tych punktach to tego nie zglaszalem.

Pozdrawiam FOOTBALL FANATIC'S
Demari
Maq ja też z nim miałem taką sytucję że przerwał na około 3 minuty mad.gif .muszę jeszcze dodać że akurat byłem w sytacji sam na sam, a tu normalnie stop mad.gif później jak gdyby nic włączył grę no i oczywiście zabrał mi piłkę bo komu by się chciało trzymać kilka minut klawisz przyspieszenia biggrin.gif
oj nieładnie zawisza, nieładnie tongue.gif
bluble
Przegłosowane - BAN! smile.gif
knowak30
Sorry, ale to nie moja raczej wina, ze dostawca netu zmniejszylprędkość.. Więc bylyby takie lagi, ze glowa boli,,, Chcesz mozemy dokonczyc mecz, lub wpisz 2:0, i soory, ale bramke strzelilem jak bylo lost conecting, a nie widzialem , sorry POZDRO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.