Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MÓj Ostatni DzieŃ W Lidze Issonline !
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum > Sezon 8
Borinho
Jeśli to koniec chciałem się pożegnać , byłem bardzo kontrowersyjnym graczem tej ligi . Znienawidzili mnie prawie wszyscy. I każde moje potknięcie było wykorzystywane przeciw mnie.
Ciesze się że mogłem grać z tyloma wspaniałymi graczami i chętnie zagrał bym w lidze dalej , ale nie mam żadnych argumentów na swoją obrone. Odezwałem się brzydko do emanna w meczu Wisła-Legia i coż moge powiedzieć przepraszam ???? to chyba za słabe słowo. Dziś zostało to wykorzystane przeciwko mnie , zagranie szach-mat które kończy historie moją w issonline.
To było wspaniałe 8 sezonów gry-3 lata , świetnie się grało , dzieki Aros.
No i gratulacje dorwaliście chwasta. Demokracja to najlepszy system sad.gif.
W zasadzie to jestem załamany bo pograł bym dalej ale nie będe mógł i tym razem w ogóle nie mam nic na swoją obrone . W ogóle nie znajduje słów wytłumaczenia .
T-Mac
pewnie wiekszosc z ligowcow nie bedzie pisala zostan z nami borinho i takie tam no i ja nie bede inny mialem z toba pare spiec (ostatnie ktore pamietam wysmiewales sie ze mnie ze jestes wyzej w tabeli choc pare chwil wczesniej dostales lanie w meczu ligowym)
nara tobie
Borinho
Pewnie że nie będzie szkoda że pranie brudów wychodzi takie. Tak jak ja bym się obrażał że snake naszywa mnie Pajacem. I nawet słowa przepraszam nie usłyszałem a później prosi mnie o mecz. Gdyby użył tych słów zagadał tak to było by z sensem a tak to nie. Dobra siła wyższa było miło bo jednak troche sezonów tu grałem i po ostatnich nasileniach ataków na moja osobe , wiem że zrobicie wszystko grono redakcyjne by mnie usunąć .
Zakceptuje tą kare i chociaż z honorem odejdę.
siano
Nie nam myśleć - nam jeno maszerować. Bywaj!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.