Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [we2002] World Cup 2006
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
snake
Witam!
Powstaje nowy patch World Cup 2006.
Będzie zawierał tylko drużyny które biorą udział w obecnych MŚ w Niemczech.
Oprócz nowych drużyn składów i parametrów zawodników ujrzycie nową piłkę, korki, bandy, stroje oraz siatki smile.gif Ale to i tak nie wszystko.
W tym temacie będzie opisywane jak idą pracę nad nowym patchem abyście mogli na bieżąco obserwować tworzenie patcha.
Oczywiście ISSOnline zorganizuje turniej na wzór mistrzostw który będzie rozgrywany na owym patchu.
Za składy i zawodników odpowiedzialny jestem ja, lucio oraz Timak. Bandy grafika itp ja oraz korzeń koszulki.
Być może tilte screena zrobi gutted smile.gif

POLSKA------------------------------NIEMCY---------------------------KOSTARYKA------------EKWADOR
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

USA----------------------------------ARGENTYNA------------------------CZECHY--------------WYB.KOŚ.SŁO.

ANGLIA------------------------------AUSTRALIA------------------------BRAZYLIA------------CHORWACJA

IRAN---------------------------------JAPONIA--------------------------MEKSYK----------------PORTUGALIA

SZWECJA -----------------------------FRANCJA-------------------------HOLANDIA
IPB Image IPB Image IPB Image
Lisek
fajnie smile.gif
Dj_Dario
Bardzo fajnie, powodzenia życzę.
kostek
Świetny pomysł z patchem i turniejem na wzór MŚ...powodzenia życze wink.gif i jak najszybszego ukończenia owego patcha.

edit...
te składy to są beta, tak? Bo widze, że w kadrze niemiec Hildebrand jest obrońcą wink.gif
snake
Już poprawiłem tongue.gif
Mały bug z mojej strony tongue.gif
Lisek
logo wypas:)
shai
Fajnie by było, gdyby litery oznaczające imię piłkarza wstawiane były tylko wtedy, kiedy rzeczywiście jest taka potrzeba - dublujące się nazwisko w kadrze :-).
snake
Nowe czcionki :)

IPB Image IPB Image

Niebawem nowa piłka i być może inne kolory w menu formacji.
:)
_DEVIL_
No no wypas , bardzo ladnie to wyglada.powodzenia
lucio
Hehe i jeszcze w prawym górnym rogu TVP na żywo:)
snake
IPB Image

IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

IPB Image

Ostatnie i pierwsze klikać smile.gif
Pozdro.
Dj_Dario
Bomba to wygląda, już nie mogę się doczekać, pozdro!!
snake
IPB Image

tongue.gif
lukasso
twarze wypas
widac ze jakis facemaker z IO robil smile.gif no i umiejetnie dobrane fryzury ph34r.gif
buty i siateczki wypas
czekam z nie cierpliwy smile.gif
kemocik
Bardzo ładnie się zapowiada tylko z tego, co obejrzałem staty, to Crouch zasługuje na dużo lepszą grę głową wink.gif
lucio
nie bedzie lepszy bo 1) On nie skacze do piłek lecz one od niego odbijają 2)Pomysłem na nowego patcha jest ograniczenie skutecznosci gry głową
Rafalinsky
jakie ograniczenie? prosze mi nic tam nie ograniczac, ma byc jak najbardziej zgodne z realiami! smile.gif btw fajna czarna siata smile.gif no i pilki tez ciekawe jak na ta gre smile.gif plus buty kozackie (vel żelazka) . fajnie to wyglada wszystko. ciekaw jestem co tam wlosi szykuja bo ma byc tez gotowe ponoc po MS. tyle sie z tym babraja ze moze jakiegos grubasa wyszykuja.
snake
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.