Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: World Cup Patch 1.0 - Problem
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
johnny bravo
Najpierw ściągnąłem i zainstalowałem patcha, który okazał się demem. (Ważył 200 mb) Potem zassałem patcha, który ma 400 mb i zainstalowałem ( pisało, ze full ale to tez demo). powiedzcie mi co mam robić. plz sad.gif
Mooner
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?cat_id=392

Nie wiem skąd ściągałeś, ale napewno nei stąd skoro coś ci nie pasi
johnny bravo
zassałem właśnie z tej strony plik oznaczony 14-nastką ( World cup patch 1.0 full version easy installation)
Mooner
to... na pewno dobrze zassałeś... jest idetiko z demo, czy jest różnica..?

bo możliwe ze nie zainstalowałeś wszystkiego, chcesz to ściągnij wersje z dkz studio, jak umiesz zrobić przez ten program,...
Moris
Ja z kolei mam inny problem. Mianowicie po instalacji World Cup Patcha 1.0 i aktualizacji do niego, kiedy chcę rozpocząc grę, mam na myśli pierwsze kopnięcie piłki gra się zawiesza mad.gif Nie wiem czym jest to spowodowane?, komp mam nie najmocniejszy, ale kiedyś PESik chodził bez zarzutów. Pozdrawiam.
johnny bravo
wersja przez dkz też nie chodzi...
johnny bravo
co ciekawe patch wygląda jak demo (niektóre opcje, i reprezentacje są zasłonięte), ale mimo to moge naprzykład zakład dwoma drużynami których nie ma. O co tu chodzi???
Mooner
QUOTE(johnny bravo @ Jun 9 2006, 18:46:07) [snapback]71754[/snapback]

wersja przez dkz też nie chodzi...

Nie chodzi, czyli?

QUOTE(johnny bravo @ Jun 9 2006, 19:08:21) [snapback]71760[/snapback]

co ciekawe patch wygląda jak demo (niektóre opcje, i reprezentacje są zasłonięte), ale mimo to moge naprzykład zakład dwoma drużynami których nie ma. O co tu chodzi???

Wiem, że są zasłonięte Master leauge i Leauge, kluby nie są ruszone, a do wyboru masz tylko państwa biorące udział w MŚ. To Patch na MŚ! Można zagrać taką Chealsy i Arsenalem, ale transfery, twarze, nic nie ruszone, a także nazwiska nie pozmieniane dlatego masz na przykład takiego Kalma w Bayernie Monachium... ;] Jeśli masz wszystkie państwa na MŚ to jest pełna wersja.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.