Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie Moge Sie Zalogowac
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Hubercik
Nie moge sie zalogowac zalozylem 4 konta niestety od czerwca nie moge sie zalogowac na zadne konto mimo ze jestem pewien ze dobrze wpisuje login i haslo.

Dla adminow tej strony wrazie co podaje nicki kont ktore zalozylem i prosze o wyjasnienie czemu nie moge sie zalogowac
-Hubo
-Hubson
-Hubston
-Hubo Pe

W tym miejscu chcialbym przeprosic $liwe poniewaz rozegralismy 2 mecze i zadnego nie dodalem ze wzgledu na problemy
whan
QUOTE(Hubercik @ Jun 4 2006, 13:07:12) [snapback]70881[/snapback]
Nie moge sie zalogowac zalozylem 4 konta niestety od czerwca nie moge sie zalogowac na zadne konto mimo ze jestem pewien ze dobrze wpisuje login i haslo.

Dla adminow tej strony wrazie co podaje nicki kont ktore zalozylem i prosze o wyjasnienie czemu nie moge sie zalogowac
-Hubo
-Hubson
-Hubston
-Hubo Pe

W tym miejscu chcialbym przeprosic $liwe poniewaz rozegralismy 2 mecze i zadnego nie dodalem ze wzgledu na problemy

A tam masz taką skromną zakładkę: ZBANOWANI... a i jeszcze radze poszukać regulaminu.
Blade
Z tego co wiem to nie mozna mieć więcej niż jedno konto...
Hubercik
Aha to sory umknelo mi to ale na pierwszy sie nie moglem zalogowac to zrobilem drugie i tak kolejne i kolejne a na zadne sie nie moge lognac :/

Czy moglby mi ktos skasowac te wszystkie konta a ja bym sobie zrobil jedno i bysmy zapomnieli o tej sytuacji?
grodzik
ooooo hubercik cos mi sie wydaje ze dostaniesz bana! tongue.gif.twoj los jest w rekach moda i adminow wink.gif
Hubercik
ehh siema grodzik

jestem na to przygotowany ale tych kont nie uzywalem do zlych celow zeby np.dawac sobie wyniki po prostu bylem napalony na gre i niestety pewnie dostane za swoje sad.gif
grodzik
QUOTE(Hubercik @ Jun 4 2006, 22:59:54) [snapback]70904[/snapback]

ehh siema grodzik

jestem na to przygotowany ale tych kont nie uzywalem do zlych celow zeby np.dawac sobie wyniki po prostu bylem napalony na gre i niestety pewnie dostane za swoje sad.gif

siemka hubo.

jesli nie uzywales tych kont do celu zyskania dodatkowych punktów to moze usuna ci te konta i pozwola grac dalej!pzdr wink.gif

sprawdzalem w rankingu zostales zbanowany dlatego nie mozesz sie zalogowac,przykro mi ale chyba juz sobie nie pograsz do rankingu sad.gif
Hubercik
Oczywiscie ze nie uzywalem ich do takich celow dowodem sa slabe wyniki (1-1-chyba 6) pierwszym kontem
ale....to juz nie odemnie zalezy
Hubercik
[2 Up]
Trudno..

Pisze jeszcze raz BARDZO PROSZE o skasowanie wszystkich kont ja utworze nowe poraz kolejny.
Nie mialem zamiaru korzystac z tych do zlych celow(np.dodawanie falszywych wynikow)po prostu moja pomylka za ktora PRZEPRASZAM
Hubercik
[3 down]
Poszlo thx
Temat mozna zamknac
snake
+10% za nabijanie postów. Jak sie rejestrujesz to przecież jest napisane że trzeba poczekać na akceptacje konta, więc dlatego nie mogłeś się zalogować.
Odbanowałem konto Hubo 8391114 | [email protected]
Zaloguj się.
Hubercik
Wielkie thx

A za te posty to sory jestem tu nowy zajme sie nimi
POZDRO

Wyslij mi na emaila haslo bo dawno zalozylem te konto
Z gory thx
snake
Na GG poszło hasło.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.