QUOTE(torin @ Jun 1 2006, 09:08:32) [snapback]70400[/snapback]
Coz mam pewne zastrzezenia co do poprawnosci dzialania tego programu. Jedyna rzecza jaka robi jest zmiana sciezki dostepu do OF w pliku exe. Wydaje mi sie ze to za malo. Pamietajmy, ze dzialanie aplikacji w systemie Windows jest oparte o wpisy rejestru. Stad kazdy nowy plik exe bedzie korzystal z org plikow, czyli ze sciezki przypisanej w rejestrze, ale z innego OF'a.
Nie odpalalem jednak tego programu, zobaczylem jedynie tutorial i na tej podstawie wyciagam wnioski. Bawiles sie moze nim @whan? Pozdrawiam.
QUOTE(michal_f @ Jun 1 2006, 09:53:00) [snapback]70406[/snapback]
bo ja mam wgrany pawerpatch i chcialbym tez zebym mogl grac na legends patch.
a co do folder changer to on zmienia tylko plik of no i co by mi to dalo, do tego potrzebne sa tez pliki z dat, jak bym dal plik OF z legends patch a pliki w dat byly by z pawerpatcha to wszystko by bylo pomieszane
No i tu sie panowie mylicie, radze dobrze obejrzeć tutorial.... też początkowo myślałem że działa tylko na zasadzie zmiany of'a...
Program odpowiednio modyfikuje plik Pes5.exe.... i wszystko działa sprawnie, zrobiłem wersje oryginalną i moją spatchowaną i ze skrótów na pulpicie mogę bez problemu uruchomić tą, którą chce.