Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oszutwo Siergiej90
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
$liwa
Napisal bym w poprzednim poscie ale jest zamkniety. Zirytowalo mie zachowanie siergieja90 po 1- w 1 meczu przerwalo nam polaczenie pod koniec pierwszej polowy w kturej wygrywalem juz 4:0 a on mial 9 zawodnikow dry.gif mowie spoko dogramy nie ma co sie martwic a on do mie ze to on nie gral tylko ktos inny za niego huh.gif dobra powiedzial zeby wpisac wynik po 1 poloweie wpisalem potwierdzil spoko. Drugi mecz 20 min wygrywalem 1:0 przerwalo:/ jak mu powiedzialem ze mamy dograc zreszta :

sliwa 18:20:21

gdzie jestes mecz dogrywamy?

3792409 18:20:42

pierdole co sie dzieje co chwile c os sie pierdoli

sliwa 18:20:54

ty ale dograc trzeba

sliwa 18:20:57

1 :0 bylo

3792409 18:21:03

ale nrazie musze konczyc

sliwa 18:21:13

a to kiedy to dogramy jak nie teraz?

3792409 18:21:24

nie wiem

sliwa 18:21:29

ooo

sliwa 18:21:40

dzisiaj jeszcze

sliwa 18:22:29

ej

i sie nie odezwal:/ denerwuja mnie tacy ludzie tempic chamstwo i oszustwo!!!!
snake
Bardziej wiarygodny by był screen z historią rozmowy, dasz screen wynik będzie 4-0 i ban dla ziomka.
$liwa
dam oklo 11 bo nie jestem u siebie na kompie
$liwa
zapisalem to w pliku html to zobacz sobie zeby nie bylo ze cos krece! [attachmentid=29]
snake
Spoko, ale nadal czekam na screena.
$liwa
dam jutro bo teraz nie mam mozliwosci nie na tym komie gadalem i nie mam archiwum ale screena zrobie!
snok3r
tu nie ma co screenow dawac tylko ban z miejsca!!!
koles mi dzisiaj podobny nr wykrecil...nie ma nic gorszego niz wychodzenie z meczy gdy sie przegrywa!!jest to szczyt chamstwa i zupelny brak szacunku dla rywali!! siergiej wprawdzie wyniki potwierdza jak sie je wpisze(nawet te z +3 bramkami za to ze uciekl....) ale ile mozna uciekac i nie konczyc meczy!!
snake juz druga osoba dzisiaj o tym pisze(a koles ze mna dzisiaj gral dopiero pierwszy mecz w rank!!) wiec tu nie ma sie nad czym zastanawic!!!
$liwa
dokladnie biggrin.gif
snake
Czekam na screena, skoro to prawda to przecież screen tylko potwierdzi Waszą tezę.
Chyba to nie taki wielki problem zrobić screena? A na słowo nie mogę nikomu wierzyć.
$liwa
jak ma zrobic sreena bo nie bardzo wiem:/ znaczy wiem jak robic tylko nie wiem gdzie mi sie to zapisuje:]
justyn
ściągnij sobie Hypersnap i wtedy łatwo sobie z tym poradzisz... a jeśli będziesz miał problem to moje gg.8906907 , służe pomocą...
snake
Jak na ekranie będziesz miał to co chcesz żeby bylo na screenie, klikasz klawisz print screen, jest zaraz nad insertem, uruchamiasz painta, bierzesz edycja->wklej, zapisujesz jaki jpg i wysyłasz na server, np. www.tinypic.com
$liwa
juz mam sreena wiec chyba juz nie bedzie problemu.... [attachmentid=30]
snake
Wpisz wynik 4-0 dla Siebie, dla siergieja ban.
$liwa
wpisalem!! powiedzialem juz sobie ze koniec z chamstwem!!!!! rach ciach ciach:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.