Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prośba
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
hihinho
Witam gram w Wersje ISS od wersji ISS 98 obecnie gram w PES5 tak jak chyba kazdy z was smile.gif
Bardzo nudzi mnie juz gra ze starymi skladami ze starymi strojami ,twarzami , piłkami

Nie raz probowalem bawic sie w te rzeczy chociazby jak ten caly Kit serwer czy Graphic studio lecz niestety mi nie wychodzilo :/

Więc mam do was prośbe o wyslanie na maila swojego calego folderu C:\Documents and Settings\Fajny\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\save\folder1 bo tam sa chyba te wszystkie zapisane stroje twarze i sklady i te bajery ?

Bardzo bym prosil o jakies odpowiedzi fachowcow PES5 ktorzy potrafia sie bawic tymi programikami smile.gif

Równiez chcial bym zbey ktos mi napisal na GG 3921878 lub mail [email protected]

Dzięki z gory i prosze o odp.
Bo0os
te wszystkie bajery zapisane są w 0_text w folderze DAT.Tak więc... sciągnij Power Patcha, tam instrukcja instalacji jest, więc problemów rzadnych mieć niepowinieneś.

Pozdro, to tyle smile.gif
hihinho
a moglbys dac link do powerpatcha??
Bo0os
http://www.issonline.pl/publicystyka.php?c...4255665&kat=art

rozejrzyj sie następnym razem troche bardziej... (patrz strona główna) dry.gif
hihinho
Za dlugo bedzie się sciagac :/

Jak bym wiedzial ze zrobie to na 100% to bym sciagal :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.