Grałem ze szpakiem dwa mecze. Pierwszy 4:1 dla mnie i w drugim przy stanie 2:1 też na moją korzyść Szpak wyszedł z gry. Mimo prób skontaktowania się, nie odzywa się na gg ani nie potwierdza pierwszego meczu.
Daj mu link do tematu i poczekamy na jego odzew.
Link podesłałem na gg i na maila, niestety na maila przyszedł mi zwrot informujacy ze nie ma takie adresu
tez gralem ze szpakiem mecz przed chwila (4:1 dla mnie) i do konca meczu zostalo 5 min nie wiem czy przerwalo czy wyszedl ale nie odzywal sie przez jakis czas i jak napisal na gygyzebym wpisal wynik i tyle i nie potwierdza i znowu sie nie odzywa:/ wyslalem mu link tematu zobaczymy
potwierdzone
pomylka nie potwierdzone wogole tego meczu nie ma:/ potwierdzalem wynik z innym gosciem i moglem normalnie a mojego meczu ze szpakiem nie ma:/
Donosić nie lubię, ale bardziej nie lubię jak ktoś kantuje. Oto filmik z dzisiejszego mojego rankingowego meczu ze Szpakiem i dwa soczyste zagrania 1-2 zakończone strzałem.
http://www.sendspace.com/file/6reeo2Zero przypadku - zamierzone zagrania...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.