vego21(Iran)
0:1 LiseK(Kolumbia)
Piękny mecz bez gradu goli.....W 18 kolejce Iran gościł na swoim stadionie ekipę Kolumbijczyków.
Już w 6 minucie meczu podopieczni LisKa strzelają bramkę na 0:1, przy której zawinił golkiper Iranu

Po następnych 6 minutach Iran przeprowadza akcję po której piłka trafia w słupek

Następnie bardzo wyrównane minuty, to atak gospodarzy to znów gości. Jednak najbardzej zdenerwowałem się w 30 minucie kiedy to bramkarz Kolumbii aż trzykrotnie ratował swój zespół od utraty bramki

, normalnie myślałem, że rozpier.... monitor

W ostatniej akcji pierwszej połowy jeszcze raz słupek ratuje LisKa.
Druga połowa nie zmianiła się. Obie drużyny miały sytuacje do zdobycia bramki, lecz żadnej ta sztuka się nie udała. W ostatnich 5 minutach meczu trochę szczęścia Iranu i koniec spotkania.
Pozostaje niedosyt, ponieważ remis byłby sprawiedliwszy ale takie są uroki we

vego21 TV prezentuje skrót z meczu: waga: 6mb czas: 2m kodek: x264
====>
http://www.sendspace.com/file/04lm11mauger_ht(Kamerun)
0:0 vego21(Iran)
Nudne spotkanie, kibice zawiedzeni....Skrótu z meczu nie będzie, bo praktycznie nic w nim się nie działo. W całym meczu oddaliśmy po pięć strzałów

Nie potrafiłem w drugiej połowie wykorzystać przewagi jednego zawodnika i spotkanie zakończyło sie słusznym bezbramkowym remisem.
Songo Q(Walia)
3:2 vego21(Iran)
Pięnkny mecz, pięc bramek...Na sam początek chcę powiedzieć, że już niegdy nie zagram na aep serv !!! Te debile zajeba.... prawiczki pierdol... przerywały nam mecz !!!
Po za tym incydentem piękny mecz z mnóstwem sytuacji i pięcioma bramkami. Skrótu znów nie będzie tym razem przez tych cweli.
Prowadziłem 0:1 i nam jakiś łoś zaczął się wpierdalać, chwle się pobawił

ja straciłem koncentracje i bramke. Później 2:1 dla Songo Q i znów jakiś ciec zaczął przerywać. Około 80 minuty wyrównałem na 2:2 następnie kilka minut i 3:2
Dzięki Songo Q za meczyk.
PS czy ktoś ściągnie klątwe z Iranu ????