Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Euro 2004 Portugal - Turniej We2002
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
dr_idea
EURO 2004 IN PORTUGAL - Turniej by dr_idea

Regulamin

* Turniej jest wzorowany na imprezie piłkarskiej EURO 2004;
* Jest on rozgrywany na najnowszym Patchu WE2006 -> http://issonline.pl/download/index.php?action=file&id=202 ;
* W Turnieju bierze udział 16 zawodników (w tym ja);
* Uczestnicy rozgrywają w grupach w sumie 3 mecze (każdy z każdym po 1 raz);
* Z grupy wychodzą dwaj najlepsi zawodnicy (czyt. dwa pierwsze miejsca w grupie), a następnie grają systemem pucharowym (1 mecz), a w finale rozgrywają także 1 mecz;
* Wszystkie wyniki rozegranych meczów wpisujemy w tym temacie;
* Na samym końcu tego posta będą odnotowywani gracze z ostrzeżeniami (nie tymi od Adminów, ale przyznanymi ode mnie tak "prowizorycznie"); ostrzeżenie można otrzymać za np. zgłaszanie wyników meczy, które nigdy się nie odbyły itp. itd.; 3 ostrzeżenia = wyrzucenie z Turnieju; w miejsce wyrzuconego zawodnika wchodzi pierwszy zawodnik z Rezerwy Turniejowej;
* NIE GRAMY 1-2 PASS!!
* Zgłaszamy się do Turnieju pod moim postem, wpisując nick pod jakim będziemy grali, numer gg (tylko proszę nie pisać "gg w profilu", bo to mi troszkę utrudnia pracę czyt. spowalnia) i numerek od 1 - 16 (najpierw proszę sprawdzić czy dany numerek jest wolny);
* Na rozgrywanie meczy turniejowych najlepiej umawiać się przez gg, bo często ma miejsce podszywanie się pod innych graczy na kaillerze;
* Gramy reprezentacjami z EURO 2004; w notatniku mam zapisane wszystkie teamy w przypadkowej kolejności i przypisane do nich numerki (wybranie numerku 1 jest równoznaczne z otrzymaniem zespołu z numerem 1 w notatniku; po zgłoszeniu kompletu uczestników zrobię zrzut "notatnika"; niektórych drużyn, które występowały na Euro w 2004 r. w WE nie ma - zastąpiłem je więc tymi z WE.

PS. Wszelkie zmiany w Regulaminie będę odnotowywał w oddzielnym poście!

Uczestnicy

* Portugalia - uderzam gg. 3935020
* Grecja - pudel88 gg. 2364920
* Hiszpania - Fidos gg. 2308386
* Rosja - bushmen gg. 9038848
* Francja - grodzik gg. 8005290
* Anglia - czasi gg. 2797507
* Chorwacja - Giggsy15 gg. 7664327
* Szwajcaria - Songo gg. 2653527
* Szwecja - Rudi gg. 9395118
* Dania - ArekŁDZ gg. 5124338
* Włochy - dr_idea gg. 7168107
* Bułgaria - Justyn gg. 8906907
* Czechy - switek gg. 4575629
* Holandia - zduniec gg. 3758531
* Niemcy - Kjs gg. 655356
* Łotwa - Rivaldinho gg. 4607765

Grupy i terminarze

GRUPA__ A______M.______PKT.________BR.
ROSJA_________3________7__________8-5
HISZPANIA_____3________6__________8-3
GRECJA________3________4__________6-8
PORTUGALIA____3________0__________2-8

Terminarz______ 27 maja - 31 maja
PORTUGALIA_________2 - 3__________GRECJA
HISZPANIA___________2 - 3__________ROSJA
GRECJA______________0 - 3___________HISZPANIA
ROSJA_______________2 - 0___________PORTUGALIA
HISZPANIA___________3 - 0___________PORTUGALIA
ROSJA_______________3 - 3____________GRECJA

GRUPA__ B______M.______PKT.________BR.
SZWAJCARIA_____3________7_________8-3
FRANCJA________3________6__________7-4
CHORWACJA_____3________4__________3-3
ANGLIA_________3________0__________1-9

SZWAJCARIA_________1 - 1__________CHORWACJA
FRANCJA_____________3 - 1__________ANGLIA
ANGLIA______________0 - 4___________SZWAJCARIA
CHORWACJA__________0 - 2___________FRANCJA
CHORWACJA___________2 - 0___________ANGLIA
SZWAJCARIA__________3 - 2____________FRANCJA

GRUPA__ C______M.______PKT.________BR.
DANIA__________3________9__________10-2
BUŁGARIA_______3________6__________10-6
WŁOCHY________3________3__________3-7
SZWECJA________3________0__________0-8

DANIA_____________3 - 0__________WŁOCHY
SZWECJA___________0 - 4__________BUŁGARIA
BUŁGARIA__________2 - 4___________DANIA
WŁOCHY____________1 - 0___________SZWECJA
WŁOCHY____________2 - 4___________BUŁGARIA
DANIA______________3 - 0 wo.____________SZWECJA

GRUPA__ D______M.______PKT.________BR.
NIEMCY_________3________9__________15-3
HOLANDIA_______3________3__________6-6
ŁOTWA_________3________3__________3-4
CZECHY________3________3__________4-12

CZECHY_____________2 - 1__________ŁOTWA
NIEMCY______________4 - 1__________HOLANDIA
ŁOTWA_______________1 - 3___________NIEMCY
HOLANDIA____________3 - 1___________CZECHY
HOLANDIA____________1 - 2___________ŁOTWA
NIEMCY______________8 - 1____________CZECHY

FAZA PUCHAROWA

ROSJA____________ - _________FRANCJA
SZWAJCARIA______ - _________HISZPANIA

DANIA____________ - _________HOLANDIA
NIEMCY___________ - _________BUŁGARIA

Rezerwa Turniejowa

* arek25 gg. 5109405
* T-Mac gg. 2174966
pudel88
pudel88(Grecja) : uderzam(Portugalia) 3:2
Fidos'ek
Fidos(Hiszpania) 3:0 Uderzam(Portugalia)

Fidos(hiszpania) 3:0 Pudel88(Grecja)
zduniec
zduniec (Holandia) 3 - 1 (Czechy) Switek
justyn
IPB Image Justyn 4:2 Dr_Idea IPB Image

Mecz był pod dyktando Bułgari która miała więcej z gry oraz oddała więcej strzałów na bramke strzeżoną rzez Buffona , lecz to Włosi pierwsi prowadzili w tym meczu a to za sprawą Nesty który po dośrodkowani z rzutu rożnego posłał piłke do bramki.Włochy schodziły do szatni z jedno bramkową przewagą,lecz Bułgarzy po zmianie stron szybko wyrównali za sprawą Petrova,pozniej 3 bramki strzelił Berbatov i było 4:1 dla Bułgari,bramke na otarcie łez w 90' strzelił Luca Toni.
Giggsy
Giggsy15(Chorwacja) 1-1 (Szwajcaria)Songo

Bez komentarza w ostatniej minucie songo doprowadził do remisu 1-1. No coment. l1.gif l2.gif
dr_idea
dr_idea (Włochy) 1:0 Rudi (Szwecja)

Ufff.... smile.gif
RuDi
fart biggrin.gif:D niestety na tych dobitkach zawsze trace ;/
Giggsy
Giggsy15(Chorwacja) 2-0 (Anglia)Czasi

spoko mecz bardzo ladne akcje ale najcześciej rozgrywaliśmy w środku pola a potem ze strony chorwacji poszły dwie bramki jedna w pierwszej połowie, druga w drugiej i koniec komentarza. Dzięki czasi za mecz, biggrin.gif
justyn
IPB Image Justyn 4:0 Rudi IPB Image
Cały mecz pod moje dyktando.Rudi nie miał za bardzo co to powiedzenia w całym meczu oddał 5 strzałów w tym jeden celny, ja tych strzałów oddałem 19 .Bramki strzelili:Bojinov 2,Berbatov,Petrov.
Po tym meczu wyjście z grupy mam pewne.
Rivaldinho
ŁOTWA 1-3 NIEMCY
Kjs
Niemcy - Holandia 4-1
grodzik
grodzik(francja)3-1(anglia)czasi
-----------------------------------
grodzik(francja)2-0(chorwacja)giggsy15

ps.juz mam pewny awans tongue.gif .pozdro
ps2.czekam na fidosa albo bushmena w fazie pucharowej
Bushmen
bushmen 3-3 Pudel88
bushmen 3-2 Fidos
bushmen 2-0 uderzam

bushmen 7 pkt, 8-5
Kjs
Niemcy - Czechy 8:1
songo
może jakiś turniej co sie skończy nareszcie.
songo
songo-czasi 4:0
dr_idea
Ludzie, piszcie jakimi teamami gracie, to znacznie ułatwi mi pracę smile.gif Pozdrawiam.
justyn
IPB ImageJustyn 2:4 ArekŁDZIPB Image

Mecz był bardzo wyrównanym widowiskiem.Lecz Bułgarą zabrakoło w moim przekonaniu umiejętności.Przegrywałem już 4:0 lecz zdołałem przycisnąć Arka i strzeliłem dwie bramki, miałem jeszce dwie dobre sytuacje w końcówce meczu ,pierwsza zamieszanie w polu karnym obrońca blokuje piłke która zmierzała do bramki ,piłka spada pod nogi Berbatova a ten nie wie co zrobić-biegnie dry.gif Sorensen wyłapuje piłke,druga rzut wolny (38 metrów) Petrov staje przy piłce uderza ale bramkarz Duński sparuje piłke sad.gif szkoda ponieważ remis byłby sprawiedliwy , nie ma się też czym martwić ponieważ Bułgaria przed rozgrywkami uchodziła za kopciuszka,któremu nikt nie dawał większych szans tongue.gif

YO!
songo
songo-grodzik 3:2
dr_idea
Widzę songo, że nie potrafisz docenić mojej pracy i nadal przy podawaniu wyniku nie wpisujesz jakimi teamami graliście...
songo
sory ale nieczytałem wczesniejszych postów
dr_idea
No Panowie z Grupy D, kończcie tę rundę. Spójrzcie, grupy B i C już skończyły, w A jeszcze jeden mecz, a u Was coś stanęło w miejscu smile.gif Im szybciej skończycie I rundę, tym szybciej ruszą Ćwierćfinały! Pozdrawiam.
grodzik
ja najprawdopodobniej trafie na bushmena jak wygra swoj ostatni mecz.ech.... znow baty dostane sad.gif .pzdr
Bushmen
i trafisz smile.gif bo wygralem :]
justyn
została już tylko grupa D , ja już na 100% trafie na Kjs.Niemcy-Bułgaria....
Kjs
No cos ta grupa D sie nie moze skonczyc smile.gif Ale termin jest do 31 maja wiec maja pelne prawo sobie rozegrac ten mecz dopiero za 2 dni smile.gif Pozostaje czekac, ja czekam na Bulgarie smile.gif
grodzik
Faza Pucharowa

grodzik(francja)2-0(rosja)Bushmen

ps.mialem szczegilnego farta dzis strzelilem bramke z daleka ok 30 m , i wtedy bushmen rzucil sie do ataku w dodatkowym czasie gry strzelilem druga bramke po ladniej kontrze mecz bardzo zaciety i caly czas myslalem ze przegram, do tej pory az mi sie lapy trzesa smile.gif .pzdr. dzieki bushmen za wspanialy mecz!!!
Bushmen
ciezko sie gra rosja VS francja smile.gif szczegolnie z takimi mutantami jak Zidane, Giuly + Coupet... pozdrawiam i zycze powodzenia dalej
Rivaldinho
Holandia 1:2 Łotwa
dr_idea
No i cóż, termin rozgrywania fazy grupowej minął wczoraj o godzinie 0.00. Mecz Czechy - Łotwa nie został rozegrany, a myślę, że nikt nie ma zamiaru czekać aż szanowni panowie zagrają spotkanie. Więc jako organizator tego Turnieju myślę, że żadnych walkowerów nie powinno być, bo to byłoby nieuczciwe względem innych porządnych graczy (czyt. w terminie rozgrywających swoje mecze). W takiej sytuacji Czesi, którzy mieli jeszcze duże szanse na wyjście z grupy, niestety z niej nie wyjdą . Możecie już grać Ćwierćfinały. Powodzenia.

EDIT: Sorki, coś mi się powaliło, myślałem, że dziś już jest 1 czerwca. biggrin.gif No więc, Czesi i Łotysze, czekamy tylko na Was. Jeśli do godz. 0.00 nie rozegracie zaległego spotkania, to powyższy tekst będzie jak najbardziej trafny. tongue.gif
Rivaldinho
czechy-łotwa 2:1
dr_idea

FAZA PUCHAROWA

ROSJA____________0 - 2_________FRANCJA
SZWAJCARIA______2 - 3_________HISZPANIA

DANIA____________1 - 0_________HOLANDIA
NIEMCY___________2 - 3_________BUŁGARIA

No więc panowie gramy fazę pucharową. Na rozegranie meczy macie czas do 1 czerwca godz. 0.00. Powodzenia.
grodzik
dr_idea zle wpisales wynik to ja wygralem. francja 2-0 rosja.pzdr
justyn
IPB Image KJS 2:3 JUSTYNIPB Image
Fidos'ek
Hiszpania(Fidos) 3:2 Szwajcaria(Songo)

Ogolem zacięty mecz, z początku prowadził Songo ale z czasem Hiszpania przejmowała inicjatywe... bramki wpadaly jedna po drugiej(dosłownie) wszystkie w peirwszej polowie square.gif
justyn
Jeszcze tylko jeden mecz:DANIA-HOLANDIA i możemy zacząć półfinały
grodzik
rozgrywajcie ten mecz szybko i przystepujemy do półfinałów.pzdr

ArekŁDZ
Zduniec (Holandia) 0:1 (Dania) ArekŁDZ
dr_idea

PÓŁFINAŁY

FRANCJA______________2 - 0_______________HISZPANIA

DANIA________________3 - 0_______________BUŁGARIA

No i panowie, zaczynamy półfinały! Na ich rozegranie macie czas do 03.06 godz. 0.00. Powodzenia. smile.gif
grodzik
grodzik(francja)2-0(hiszpania)fidos

ps.teraz czekam na arka albo justyna.pzdr!
justyn
POŁFINAŁ

JUSTYN (BUŁGARIA) - AREKŁDZ (DANIA) 0:3

Wynik nie odzwierciedla tego co działo sie na boisku ,mecz był wyrównanym widowiskiem chodź od 15 minuty meczu Bułgarzy grali w 10 po czerwonej kartce Mancheva.Bułgarzy mieli kilka dogodnych sytuacji lecz brakowało im szcześcia.Trener Bułgarów jest zaskoczony iż tak słabej dróżynie udało się dojść ,aż do półfinałów...
dr_idea
No i proszę państwa, mamy Wielki Finał Mistrzostw Europy, w którym Francja zmierzy się z Danią!

Francuzi, zawsze uznawania za faworytów praktycznie każdej wielkiej imprezy nie zawiedli. Natomiast Skandynawowie zaskoczyli wszystkich swoją postawą, która zagwarantowała im udział w Wielkim Finale!
Francuzi w swoich 5 meczach wygrali 4, 1 pechowo przegrali, a ich bilans bramkowy wynosi 11-4!
Duńczycy natomiast w swoich 5 meczach odnosili same zwycięstwa, pozostawiając w tyle takie drużyny jak Włochy czy Holandia. Bilans bramkowy = 14-2!

Patrząc na statystyki Duńczycy są faworytami, ale nie zawsze faworyci zwyciężają, często ustępując miejsca zespołom z góry skazanym na porażkę (przykładem jest Bułgaria).

Z tego co wiem, wszystkie bilety na Finał zostały sprzedane! tongue.gif

PS. A może tak spróbujecie nagrać Finał dla potomnych lub chociaż bramki. Pozdrawiam.

WIELKI FINAŁ

FRANCJA (grodzik)__________________- ________________DANIA (ArekŁDZ)

IPB Image
grodzik
FINAŁ

Grodzik(Francja)3-2(Dania)ArekŁDZ

Mecz niesamowity duzo ładnych akcji co dalo znac o sobie po pierwszej polowie w 7 min bramka dla danii, mad.gif niestety obrona francuzka zawodzila w tym meczu, potem kilka groznych strzalow ze strony danii i w 30 minucie strzal gronkjera i pilka trafia w slupek do przerwy duza przewaga dunczykow.Po przerwie Francja rzucila sie do ataku , lecz nie przynosilo to rezultatu az do 69 minuty wtedy to po ladnym zagraniu zidana do pilki dochodzi henry i technicznym strzalem pokonuje bramkarza danii,po wznowieniu gry dania popełnia okropny blad i piekny strzal cisse daje prowadzenie Frazcuza, dania poddenwrwowana rzucila sie do ataku,kilka groznych strzalow ale wszystko blokowali obroncy w wspanialy bramkarz , okolo 87 minuty padla 3 bramka dla Francji po kontrze strzalem znow popisal sie henry,wtedy pomyslalem ze dania juz sie nie podniesie i zwyciestwo bedzie moje wink.gif lecz w 90 minucie o dziwo blink.gif pada gol dla danii, wtedy sie zdenwewowalem mad.gif wznawiam gre a sedzia konczy mecz!A Francja jest mistrzem i zdobywa swoj pierwszy puchar w karierze biggrin.gif

ps.wielkie podziekowania dla organizatora i moich przeciwnikow oraz dla wicemistrza ArkaŁDZ!!
snake
Gratuluje!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.