Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fifa Jak Zmienic Taktyke
board.issonline.pl > Inne > Gry
melman
jak w temacie, jak w tym badziewiu zmienia sie taktyke, bodajrze do wyboru sa 4 (buhahaha), ale nie wiem jak sie ustawia ta ktora sie chce, moze ktos z was wie

ps. zainstalowalem ten badziew, bo chlopaki z fifa polonia, zrobili patch z II liga polska, wiec postanowilem pograc widzewem, to takie wyjasnieje zeby nikt nie pomyslal ze jestem jakis poj... ze gram w ten ©hłam dla przyjemnosci
Pelas
widze ze jestes gotowy do poswiecen dla swojego klubu.To SIE NAZYWA KIBIC biggrin.gif a wracajoc dp tematu tu chyba coi nikt nie udzieli odpoiwiedzi bo raczej wotpie zeby ktos gral w fife ale zapytaj sie gdzies na forum chociazby stamtod skod sciogneles patha:D
POZDRO:D
melman
QUOTE(pela1613 @ May 25 2006, 20:39:11) [snapback]69263[/snapback]

widze ze jestes gotowy do poswiecen dla swojego klubu.To SIE NAZYWA KIBIC biggrin.gif a wracajoc dp tematu tu chyba coi nikt nie udzieli odpoiwiedzi bo raczej wotpie zeby ktos gral w fife ale zapytaj sie gdzies na forum chociazby stamtod skod sciogneles patha:D
POZDRO:D

ta "fifowe" forum jest takie samo jak gra, zarejestrowalem sie ale posta juz napisac nie moge
Rivaldinho
Nie zmieniaj taktyki-lepiej zmień gre.
Ogród
zmień taktyke i wprowadz do "gry" pes'a
dawdi17
Tam są podobno 4 taktyki.. ale chyba na papierze biggrin.gif Tam nie ma Joga Bonito 1-1-8 biggrin.gif tylko cały czas stoją jakby drużyna była złożona z samych Adriano i Ronaldo biggrin.gif
Gienia
Nie to forum...
Oskarek_89
Nie wiem czy na pewno ale sproboj R2 zmienic smile.gif i juz i jest na pewno wiecej ale to nei to samo co pes smile.gif
Peras
rada: zainstaluj OE niedawno wydany tam też masz Widzew a gra bez porównania......
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.