Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wazne - Do Jacusia!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
kusik
Jako ze nie mialem neta od niedzieli dopiero dzis od jakiejs godizny moze go mam nie zdolalem rozegrac spotkan ligowych. Dzis pewnie nie zdaze zagrac wszystkiego a jutro wyjezdzam wiec prosze o wyrozumialosc a ja mecze dogram w next week. Pozdro Jaclaw geju! tongue.gif
StraY
kolejny co nie potrafi z PM korzystac :/ skoro piszesz chlopcze do jakiegos uzytkownika to po co inni maja to czytac? :/ debilizm sie szerzy... niech jakis admin sie tym zajmie blink.gif

btw. "kusik" - brzmi znajomo ;p ja go chyba gdzies widzialem ... biggrin.gif

Pozdro Jaclaw geju! tongue.gif

NO biggrin.gif

znaczy, nie ze no ze pozdro, ale no ze geju no nie? ;]
kusik
Ale Jaaca na gg nie odpisuje a na forum sie pojawia raz na tydzien tongue.gif Ty ja Cie chyba tez widzialem... ;p
JAACA
Jak to na gg nie odpisuje?:>No i przeciez jestem dosc czesto na #!A co do gejostwa to widze, ze odezwal sie specjalista-Stray aka Pogromca Odbytu Siana:D Pozdro:) PS Kusik dostaniesz same walkowery za tego geja;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.