Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Blad!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
$liwa
kurde gralem mecz z mycPL - $liwa 0:3 i po potwierdzeniu zaliczylo ze mecz byl rozegrany z mauger_ht:/ a pozniej to samo gralem z tomem 3 mecze i dwa zaliczylo ze znow gralem z mauger_ht co jest?? nie wiem co z tym fantem zrobic nie chodzi tu o mnie tylko o innych zawodnkow np. o tom-a ktory wygral ze mna 2 razy a zaliczylo mauger_ht:/

po drugie gralem z CYCUS mecze 2 i nie moge dodac bo pisze ze gralismy dziiaj juz 3 razy blink.gif cycus tez nie mogl dodac jezeli mozna to prosze o wpisanie wynikow $liwa (TOGO) 3 - 0 Cycus(POL), $liwa(TOGO) 2 - 0 cycus(POL)

jak sie bedzie to powtarzac to zrezygnuje z ranku bo juz mnie chyta dry.gif
whan
QUOTE($liwa @ May 25 2006, 01:36:51) [snapback]69121[/snapback]
kurde gralem mecz z mycPL - $liwa 0:3 i po potwierdzeniu zaliczylo ze mecz byl rozegrany z mauger_ht:/ a pozniej to samo gralem z tomem 3 mecze i dwa zaliczylo ze znow gralem z mauger_ht co jest?? nie wiem co z tym fantem zrobic nie chodzi tu o mnie tylko o innych zawodnkow np. o tom-a ktory wygral ze mna 2 razy a zaliczylo mauger_ht:/

po drugie gralem z CYCUS mecze 2 i nie moge dodac bo pisze ze gralismy dziiaj juz 3 razy blink.gif cycus tez nie mogl dodac jezeli mozna to prosze o wpisanie wynikow $liwa (TOGO) 3 - 0 Cycus(POL), $liwa(TOGO) 2 - 0 cycus(POL)

jak sie bedzie to powtarzac to zrezygnuje z ranku bo juz mnie chyta dry.gif

To są własnie 2 podstawowe błędy rankingu, o których już była wielokrotnie mowa... wystarczy poszukać na forum. Po co zakładasz bezmyślnie kolejny temat.

PS
Nie graj do ranku bo takich błędów niestety uświadczysz więcej... trzeba czekać cierpliwe aż psuj tongue.gif naprawi rank.
siano
ja mam dosc istotne pytanie:
czy zle zapisuje dopiero po potwierdzeniu, czy juz po dodaniu widac zlych graczy ?
whan
QUOTE(siano @ May 25 2006, 08:19:25) [snapback]69137[/snapback]
ja mam dosc istotne pytanie:
czy zle zapisuje dopiero po potwierdzeniu, czy juz po dodaniu widac zlych graczy ?

siano zaraz po dodaniu, jak juz klikniesz dodaj wynik to wyświetla sie ktoś zupełnie inny, niż ten z którym się grało. Tylko w sumie jest to dość dziwnie bo niektórzy mają tak co chwile a niektórzy jak ja nie mieli tego rodzaju błędu ani razu huh.gif Może miałem szczęście, hmmmmmm

PS
No ale w sumie skoro $liwa nie grał z maugherem to być może błąd występuje także po potwierdzeniu... Bardzo ale to bardzo to zamotane...
siano
najgorsze jest wlasnie to, ze nie wiem kiedy i dlaczego te bledy wystepuja ;/
na lokalnym serwerze testowalem dodawanie wynikow na 7 chyba przegladarkach, na kilkunastu kontach, nic zlego sie nie dzialo ;/
whan
QUOTE(siano @ May 25 2006, 08:54:28) [snapback]69140[/snapback]
najgorsze jest wlasnie to, ze nie wiem kiedy i dlaczego te bledy wystepuja ;/
na lokalnym serwerze testowalem dodawanie wynikow na 7 chyba przegladarkach, na kilkunastu kontach, nic zlego sie nie dzialo ;/

No i własnie tu jest cały ból sad.gif bo jak mówie duża część osób, tak jak ja, tego błędu nie ma w ogóle. Więc wina leży może po stronie jakieś przeglądarki, może jej wersji albo coś... trzeba by spytać tych co mają te błedy czego używają.

$liwa
ja uzywam normalnego intrnet explolera wiekszosc osob penie terz nie sadze zeby to byla wina przegladarki:/ z kilkoma osobami gralem kilka razy i nie mialem problemu z dodaniem jezeli dobrze sobie przypominam to z cycus juz 2 albo nawet 3 mi cos takiego wyskakuje ze nie moge dodac wiec nie wiem. Nie ma sensu gdybac i tak jak ktos tych bledow nie skoryguje to nic sie nie zrobi z tym fantem!! i sory ze dalem osobny temat ale musialem sie zwierzyc:D
whan
QUOTE($liwa @ May 25 2006, 09:46:31) [snapback]69147[/snapback]
ja uzywam normalnego intrnet explolera wiekszosc osob penie terz nie sadze zeby to byla wina przegladarki:/ z kilkoma osobami gralem kilka razy i nie mialem problemu z dodaniem jezeli dobrze sobie przypominam to z cycus juz 2 albo nawet 3 mi cos takiego wyskakuje ze nie moge dodac wiec nie wiem. Nie ma sensu gdybac i tak jak ktos tych bledow nie skoryguje to nic sie nie zrobi z tym fantem!! i sory ze dalem osobny temat ale musialem sie zwierzyc:D

Ja używam Firefoxa 1.5.0.3 i błedu do tej pory nie uświadczyłem.... a większość meczów wpisywałem ja spr nim może zadziała. Jak tak to znaczy ze bład leży kompatybilnością skryptu ranku z IE.
grodzik
Whankus ja tez uzywam firefoxa i nie mam problemu z dodaniem meczy z ta osoba co gralem , ale gralem z pablosem i wygralem 2 razy potem za 2 czy 3 dni znow z nim gralem i moglem dodac tylko jeden mecz i pisze ze gralismy w tym dniu trzy mecze, to mnie troche wkurza .
siano
zabijcie autora!
grodzik
QUOTE(siano @ May 25 2006, 19:44:01) [snapback]69151[/snapback]

zabijcie autora!

nawet niezly pomysl, tylko ciekawe kto wtedy by doskonalił ranking zeby wunkcionowal poprawnie!!!! wink.gif
whan
QUOTE(grodzik @ May 25 2006, 10:39:07) [snapback]69150[/snapback]
Whankus ja tez uzywam firefoxa i nie mam problemu z dodaniem meczy z ta osoba co gralem , ale gralem z pablosem i wygralem 2 razy potem za 2 czy 3 dni znow z nim gralem i moglem dodac tylko jeden mecz i pisze ze gralismy w tym dniu trzy mecze, to mnie troche wkurza .

Grodzik ale to jest jeszcze inny bład od tego co wczesniej pisałem... smile.gif
biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.