Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dudek Dance
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer News
fabiniak_16
czy jest patch do pes 5 w ktorym bramkarzami mozna robic Dudek dance?? jezeli jest to dajcie mi odpowiedz z linkiem z kad mozna to sciagnac. a jezeli niema to poweidzcie przez jaki program mozna to zrobic. Bo w fifie2006 world cup mozna robic dudek dance strzalka mi i klawiszem strzalu
Gallus
nie ma i nie bedzie...

Po co to komu?
Arturro_king
Fajne jest cos takiego smile.gif , no co chcesz w rzeczywistosci to bardzo pomaga w rzutach karnych(wiem bo gram jako bramkarz biggrin.gif ).
pozdro for all
.Piotrek.
O takim patchu jeszcze nie słyszałem smile.gif
Dla mnie to bez różnicy jak bramkarz broni karne, ale dla niektórych może to być ciekawe wink.gif
Może to bardziej urozmaicić grę smile.gif

Muttley7
cos takiego na pewno nie powstanie...
ale w rl sie przydaje biggrin.gif
WnK
Pograj se w fife, a z nowymi gameplayami i CEP'em staje się inną grą (widziałem kiedyś gameplay od pesa chyba smile.gif ) DudekDance w fifie jest, ale w pesie chyba nie będzie bo trzeba by było robić nowe animacje.
norek
QUOTE(Worek na Kości @ Feb 11 2007, 18:41:34) [snapback]121775[/snapback]

Pograj se w fife, a z nowymi gameplayami i CEP'em staje się inną grą (widziałem kiedyś gameplay od pesa chyba smile.gif ) DudekDance w fifie jest, ale w pesie chyba nie będzie bo trzeba by było robić nowe animacje.

Temat zalozony w maju 2006....a wy go na *uja odswiezacie;/
Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.