Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Błąd Rankingu
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Justyn1987
Grałem dzisiaj mecze (2) z Rivaldinho ,wpisuję wynik pierwszej konfrontacji i wyskakuje...Grali dzisiaj: 3W dniu dzisiejszym zagraliście już 3 spotkań.Następne mecze z tym graczem możesz rozegrać dopiero jutro. Więc to jest to ten błąd ponieważ z Rivaldinho jeszcze dzisiaj nie grałem. dry.gif

Justyn - Rivaldinho 5:1 i 3:0
Irlandia Australia

Pozdrawiam!!
Rivaldinho
Potwierdzam uczestnictwo w tych meczach,Irlandia(Justyn),ja Australia.
5:1,3:0 smile.gif
Pozdro.
whan
QUOTE(Justyn1987 @ May 18 2006, 00:03:58) [snapback]67986[/snapback]
Grałem dzisiaj mecze (2) z Rivaldinho ,wpisuję wynik pierwszej konfrontacji i wyskakuje...Grali dzisiaj: 3W dniu dzisiejszym zagraliście już 3 spotkań.Następne mecze z tym graczem możesz rozegrać dopiero jutro. Więc to jest to ten błąd ponieważ z Rivaldinho jeszcze dzisiaj nie grałem. dry.gif

Justyn - Rivaldinho 5:1 i 3:0
Irlandia Australia

Pozdrawiam!!

Potwierdzam, mam to samo z machelem i bartem, mimo że minęło juz z 3 dni od ost meczu to dalej wyniku z nimi nie można wpisać, gdyż jest napisane, że już 3 mecze w tym dniu zagraliśmy... wacko.gif
Czarny
Nie rozumiem jednego... wiecie jaki jest rank, wiecie, że jest niedopracowany... i cały czas się sypie to z dodaniem, czy to zatwierdzeniam to po co tyle razy piszecie tematy na forum, że błąd, że źle wynik dodał itp... Dajcie sobie spokój narazie, odczekajcie aż rank będzie sprawy, bo naprawde nie ma sensu narazie grać... Moim zdaniem rank powinien zostać zamknięty na czas dopracowywania i puszczony jak już będzie wpełni sprawny. Pozdro 1985 wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.