"Frankowski to podobno straszny mąciciel. Psuje atmosfere w drużynie a co najgorsze podobno bardzo nienawidzą się z Maciejem Żurawskim"
Ta wypowiedź mnie zszokowała. Nie mam powodów by nie wierzyć temu wuefiście zresztą sam widziałem jak gadał z tym trenerem (sam jest trenerem na Agrykoli i nawet doprowadził 19-latkow do półfinału PP coś w tym rodzaju niedługo może nawet spotkają się z Legią II ale to nie o tym mowa) Nie przypuszczałbym że Frankowski nienawidzi się z Żurawskim, przecież wiele lat grali w Wiśle myślałem zawsze że to zgrany duet... jednak pewna sytuacja daje mi wiele do zrozumienia... ostatnio na WP pojawiła się informacja (możę ktoś słyszał może to plotka ale teraz to nie wiem czy nie wierzyć) Była sytuacja, że Franek chciał odejść z Elche do Wolverhampton jednak Wolves brakowało 40 tys do transferu. Menedżer Franka zgodził się nie brać prowizji za ten transfer i sprawa była załatwiona i Franek przeszedł. Okazało się potem że Elche zgodziło się, żeby Wolves nie płacili tych 40 tys więc menedżer wziął tę prowizję dla siebie... jednak co go zszokowało Frankowski domagał się oddania tych 40 tys! Jeszcze raz powtarzam, że to co było napisane w tym newsie może nie jest prawda ale po tym co dzisiaj usłyszałem przemawia raczej za tym, iż jest to prawda
Tak więc podsumowywując nie jestem żadnym przeciwnikiem Frankowskiego nawet faworyzowałem go! Wkrzułem się na Janasa że go nie wstawia i cieszyłem się z jego goli (szczególnie cieszył mnie jego widok na żywo na meczu i te bramki
Sami to osądźcie i piszcie co o tym sądzicie...