Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3 Liga Kolejki 8-11
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum > Sezon 8
macho_21
Hej mam juz 15 maja według terminarza można zacząc juz kolejki od 8 do 11 (rozgrywamy je do konca tyg.). w tym temacie tak jak w poprzednim mozna wpisywac wynki meczy,opisy i wrzucac bramki ze spotkań ligowych...Powodzenia
Rivaldinho
Kolejny mecz na stadionie w Sydney i kolejna porażka kangurów,tym razem z Grecją Giuly`ego.Jest to druga z rzędu porażka Australii z rzędu i to na własnym stadionie.Mecz rozpoczął się od eleganckiego szczupaka Emertona(3 bramka w lidze)...1:0....kolejna akcja,Emerton wychodzi sam na sam z bramkarzem i słupek,ten moment zaważył o wyniku bo kilka minut później Charisteas wykorzystuje dobre dośrodkowanie Vryzasa i nie daje szans bramkarzowi.....1:1....jescze przed przerwą Grecja wychodzi na prowadzenie po dokładnym strzale pomocnika zza pola karnego.....1:2.....po przerwie kangurki zaczęły atakować lecz nic nie ugrały,po jednej z takich akcji szybka kontra Greków.....1:3.......honor uratował Viduka ktróry zdołał jescze ustrzelić bramke kontaktową po niezłej akcji ,warto dodać że Viduka strzelil bramkarzowi idealnie między nogami ,był to zarazem jego 3 trafienie w lidze....2:3.Pozdrawiam Giuly`ego za dobry mecz,jeden z lepszych jakie ugrałem w lidze.
Bramki z meczu.

P.S-Linki do bramek z każdego meczu mam w sygnaturce,chętnych zapraszam do downloadu.
kostek
kostek 16:25:11
vego grasz
kostek 16:25:12
do ligi?
Vego 16:25:20
elo
Vego 16:25:26
gram

W taki oto rozpoczyna się historia mojego meczu z Vego...
Spotkanie było rewelacyjnie, nadzwyczaj wyrównane. Można powiedzieć, że było w nim wszystko; multum sytuacji podbramkowych, piękne gole, ładne zagrania i emocje od 1 do 90 minuty...
Najprawdopodobniej za kilka minut w telewizji Vego TV będzie można obejżeć skrót tego spotkania...
pzdr vego i powodzenia...
IPB Image

IPB ImageIPB Image

vego21
kostek(Belgia) 1:1 vego21(Iran)
Fenonenalne spotkanie, gra Iranu nie do poznania.....
Na samym początku wielkie dzięki kostek za kapitalny mecz, oby jak najwięcej takich spotkań.
Początek spotkania to zdecydowana przewaga Belgów, którzy kontrolowali grę. Iran który nastawił się na grę z kontry nareszcie zagrał agresywnie w defensywie. Obie drużyny zagrały bardzo dobrze we wszystkich formacjach. Mimo przewagi jaką miała Belgia w 30 minucie Daei popisał się rajdem po prawej stronie, doskonale wrzucił piłkę w pole karne, gdzie Mahadavika pięknym strzałem z woleja daje prowadzenie Iranowi. Od tego momentu gra wyrównała się i Iran zaczął śmielej atakować.
Druga połowa zaczęła się od kontrowersyjnej decyzji sędziego, który moim zdaniem powinien podyktować rzut karny dla Iranu. Jednak na szczęście kostka nie uczynił tego. Następnie kilka akcji w naszym wykonaniu, chwila mojej przewagi, jednak jeden ze strzałów Iranczyków trafia w słupek i jak stare porzekadło mówi ''niewykorzystane sytuacje lubią się mścić'', ta zemściła się wyjątkowo szybko bo już minutę później Buffel kapitalnym strzałem zza pola karnego doprowadza do wyrównania. Napewno na wielkie uznanie zasługują bramkarze obu ekip, którzy popisywali się kapitalnymi interwencjami. Niewielka grupka kibiców Iranu zasiadująca na Belgijskim stadionie może być zadowolona z gry swoich pupili.
Iran nareszcie zagrał mecz na poziomie zdobywając dopiero drugi punkt w ligowych rozgrywkach. Dotychczasowa gra podopiecznych vego21 napewno nie napawała optymizmem, jednak po tym meczu wierze, że już może być tylko lepiej.
Polecam skrót video z meczu, mnogość sytuacji z pięknymi bramkami i paradami bramkarzy.
Waga 12mb, kodek x264 ===>http://www.sendspace.com/file/ts0vcz

Pozdro kostek i powodzenia w następnych meczach.
lukasso
Raffels(Ukraina)-lukassoronaldo(Senegal)
mecz wyrównany z małą ilością sytuacji podbramkowych
poniżej skrót
http://www.sendspace.com/file/0krxji
korzen
Brawo niezłe skroty...szkoda ze mi sie cos w kompie zjebalo...nie chce nagrywac mi meczu ;/ ale coz musze to naprawic. Oby tak dalej ;)
vego21
Lukassoronaldo skąd ja znam ten styl gry tongue.gif hehehe. Mam jednak małe zastrzeżenie co do tępa video. Moim zdaniem jest stanowczo za szybkie!! Intro i audio natomiast spoko smile.gif
Dla zainteresowanych moje necze z lukassem w 1/8 turnieju dla nowych. Warte obejrzenia, poprostu wspaniełe spotkania ===> pierwszy mecz: http://www.sendspace.com/file/l1n37m rewanż: http://www.sendspace.com/file/xj3i8h
lukasso
lukassoronaldo(Senegal) 5-0 Giuly(Grecja)

vego21 :poprawie prędkość odtwarzania juz moja w tym głowa(przyzwyczaiłem sie już do pesa5 w którym ustawiam 45-50 frame rate) rolleyes.gif
zgadza sie meczyki były zajebiste smile.gif
poniżej zamieszczam skrócik do meczu mojego z żulim
waży nieco ponad 9mb i trwa ok.2.30min
LINK=====> http://www.sendspace.com/file/1b3lm9
Polecam
P.S od strony technicznej jeszcze są braki;błędy etc. , ale to dlatego że mi sie nie chce tongue.gif
P.S1 Giuly dzięki za mecz unsure.gif Gra z Tobą to przyjemność:*
pozdro
...................................

lukassoronaldo(Senegal)4-2 Pierzak(Nigeria)
dobry meczyk
sporo walki
dużo emocji
poniżej link do skrótu
http://www.sendspace.com/file/6quwv2
vego21
sheva7(USA) 3:1 vego21(Iran)

Iran mimo dzielnej postawy znów przegrywa...
O wyniku meczu zadecydowała słaba gra Iranu w obronie. Nie było tej agresji jaką zagrali obrońcy w meczu z Belgią. Ofensywa też nie napawała optymizmem, dużo gry kombinacyjnej, ale przeplatanej niedokładnymi podaniami i nieporozumieniami między piłkarzami.
USA zasłużenie wygrało mecz, choć gdy Iran wyszedł na prowadzenie spadło z Amerykanów na jakiś czas powietrze. Dobra dyspozycja Donavana przeciągnęła szalę zwycięstwa na korzyść shevy.
Iran jak narazie zajmuje ostatnie miejsce w tabeli, ale ja się zbytnio tym nie przejmuje i licze na lepsze czasy tongue.gif
Sheva gratuluje zwycięstwa i pozdro.
Relacja video z meczu, kilka ładnych akcji i ładne bramki. Waga 13mb, kodek x264 ===> http://www.sendspace.com/file/wo0mf3

vego21(Iran) 1:4 ArekŁDZ(Turcja)

Mecz grany na trzy tury (lost). Szybko strzelona bramka przez Arka i lost. Następnie wznowienie i znów szybka bramka Turcji. Następnie paradoksalna bramka na 0:3 i lost. Następnie moja odpowiedź na 1:3 i nastąpiło naruszenie regulaminu przez Arka :
4. Zatrzymać grę można tylko gdy nie płynie jej czas (foul, corner) z zastrzeżeniem punktów IV.5 i IV.6. Przed ponownym uruchomieniem gry należy wejść do menu formacji, by przeciwnik był przygotowany na kontynuowanie gry. Zatrzymywanie gry w trakcie trwania akcji jest zabronione.

Gdy starałem się wyprowadzić akcję długim wykopem Arek zatrzymał grę. Na całe szczęscie gdy już wracał do gry wszedł do formacji. Tą sprawę zostawiam Arosowi do roztrzygnięcia. Nie zależy mi na wyniku, ale regulamin jest bardzo wyraźnie napisany i każdy powinien się do niego przystosować.
Resztę meczu dograliśmy bez przeszkód. Kilka okazji z obu stron i 1:4 dla Turków.
Jeśli uda mi się poskładać te trzy części meczu to zrobie skrót.
ArekŁDZ
Potwierdzam to co mówi Vego ,zatrzymałem gre,ale nie w momencie gdy Vego wyprowadzał akcje (chyba ze zaliczyć do tego wybicie z własnego pola karnego) ,tylko tyle mam na swoje usprawiedliwienie.Równiez nie zalezy mi na wyniku bo gram dla przyjemności,ale wydaje mi sie że nie zasłuzyłem na wo.Decyzja w rękach Arosa wink.gif.Pomimo tego nieporozumienia dzięki Vego za mecz.Pozdrawiam smile.gif

Ps. Tylko Ty... (Pozdro Lukassronaldo)
Raffels
Raffels 1-0 ArekŁDZ
Mecz nudny, mało sytuacji podbramkowych, dużo lagów. Poniżej zamieszczam mój pierwszy skrót. Jest on gówniany, ale z kolejnymi postaram sie poprawić ich jakość. tongue.gif
http://rapidshare.de/files/20706330/Raffel...rekLDZ.avi.html
Songo Q
DO WSZYSTKICH, KTÓRZY MAJĄ ZE MNĄ MECZE DO ROZEGRANIA W TYCH KOLEJKACH!

Wszystkie spotkania rozegram dopiero jutro, ponieważ dzisiaj poprzez niefortunną interwencję na WF-ie, mój kciuk spuchł mi jak bania sad.gif. Jutro jednak powinno być już nieco lepiej i od biedy rozegram te spotkania, ponieważ innej możliwości niestety nie ma. Pozdrawiam.
vego21
QUOTE(Songo Q @ May 19 2006, 18:26:51) [snapback]68258[/snapback]

DO WSZYSTKICH, KTÓRZY MAJĄ ZE MNĄ MECZE DO ROZEGRANIA W TYCH KOLEJKACH!

Wszystkie spotkania rozegram dopiero jutro, ponieważ dzisiaj poprzez niefortunną interwencję na WF-ie, mój kciuk spuchł mi jak bania sad.gif. Jutro jednak powinno być już nieco lepiej i od biedy rozegram te spotkania, ponieważ innej możliwości niestety nie ma. Pozdrawiam.

Songo Q nie licz, że jutro będzie lepiej sad.gif. Takie kontuzje dopiero na drugi dzień dają o sobie znać. Ale mimo wszystko życzę Ci powodzenia smile.gif
lukasso
Songo Q(Walia)-lukassoronaldo(Senegal) 4-5 cool.gif
zajebisty mecz
dużo bramek bo aż 9 tongue.gif
mecz bogaty w wiele akcji pod bramowych a także błędy w obronie które popełniałem
praktycznie w każdej akcji Songo Q
słaby mecz z mojej strony
o czym świadczy np. 2-0 po 10min laugh.gif
najważniejsze ze 3pkt są z których ciesze sie bardzo biggrin.gif
pozdro Songo Q
poniżej skrót do meczu
12mb
ok.3min
--> LINK <--
vego21
Songo Q, lukass zajebisty meczyk. Od pyty sytuacji smile.gif W szczególnośći zapadł mi w pamięci szczupak songo, zajebista brameczka.
Pozdro i oby tak dalej. III Liga RULEZ!!! tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.