sheva7(USA)
3:1 vego21(Iran)
Iran mimo dzielnej postawy znów przegrywa...
O wyniku meczu zadecydowała słaba gra Iranu w obronie. Nie było tej agresji jaką zagrali obrońcy w meczu z Belgią. Ofensywa też nie napawała optymizmem, dużo gry kombinacyjnej, ale przeplatanej niedokładnymi podaniami i nieporozumieniami między piłkarzami.
USA zasłużenie wygrało mecz, choć gdy Iran wyszedł na prowadzenie spadło z Amerykanów na jakiś czas powietrze. Dobra dyspozycja Donavana przeciągnęła szalę zwycięstwa na korzyść shevy.
Iran jak narazie zajmuje ostatnie miejsce w tabeli, ale ja się zbytnio tym nie przejmuje i licze na lepsze czasy

Sheva gratuluje zwycięstwa i pozdro.
Relacja video z meczu, kilka ładnych akcji i ładne bramki. Waga 13mb, kodek x264 ===> http://www.sendspace.com/file/wo0mf3vego21(Iran)
1:4 ArekŁDZ(Turcja)
Mecz grany na trzy tury (lost). Szybko strzelona bramka przez Arka i lost. Następnie wznowienie i znów szybka bramka Turcji. Następnie paradoksalna bramka na 0:3 i lost. Następnie moja odpowiedź na 1:3 i nastąpiło naruszenie regulaminu przez Arka :
4. Zatrzymać grę można tylko gdy nie płynie jej czas (foul, corner) z zastrzeżeniem punktów IV.5 i IV.6. Przed ponownym uruchomieniem gry należy wejść do menu formacji, by przeciwnik był przygotowany na kontynuowanie gry. Zatrzymywanie gry w trakcie trwania akcji jest zabronione.
Gdy starałem się wyprowadzić akcję długim wykopem Arek zatrzymał grę. Na całe szczęscie gdy już wracał do gry wszedł do formacji. Tą sprawę zostawiam Arosowi do roztrzygnięcia. Nie zależy mi na wyniku, ale regulamin jest bardzo wyraźnie napisany i każdy powinien się do niego przystosować.
Resztę meczu dograliśmy bez przeszkód. Kilka okazji z obu stron i 1:4 dla Turków.
Jeśli uda mi się poskładać te trzy części meczu to zrobie skrót.