Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rezygnacja....
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
krzy$2
hej...
postanowilem...ze rezygnuje z dalszej gry w lidze...przepraszam ze to teraz wyszlo w trakcie ligi...ale jakos tak wyszlo:( mam nadzieje ze jeszcze nie wszystko stracone...i przyjmiecie kogos na moje miejsce...
dzieki wszystkim za gre w czasie tych dwoch sezonow...bylo milo:)
powodzenia w walce o pierwsze miejsce w swoich ligach...
pozdro 4 all
bluble
Pewnie na Twoje miejsce wskoczy ktoś z III ligi. A na miejsce gracza z III trzeciej ligi wskoczy...? Jakby nie było chętnych to zgłaszam gotowość... biggrin.gif
LeMie
Jestem za biggrin.gif niech na miejsce Krzy$ia wskoczy lider 3 ligi smile.gif pozdro
Rafalinsky
jestem przeciw, bez sensu reorganizowac teraz wszystko. poprostu jedno miejsce wiecej bedzie dla 3 ligi.
mati
Rafalinsky ma racje smile.gif heh LeMie po co piszesz lider 3 ligi napisz odrazu że chodzi o Ciebie wink.gif
Myśle że pozostają dwa rozwiązania:
1. Wszystkie mecze z Krzy$iem uwzględnione jako walkowery.
2. Do ligi wchodzi inny zawodnik ale nie z 3 ligi bo to komplikuje sprawe w obydwu ligach (zresztą po siedmiu meczach nie można twierdzić że lider obecny jest najlepszy).
Oczywiście nikt nie musi się ze mną zgadzać tongue.gif
Pozdrawiam smile.gif
Justyn1987
Moim zdaniem nikt nie powinien wchodzic tongue.gif wszytskie mecze Krzy$2 powiny zostac zweryfikowane jako WO.Nie wszyscy musza sie ze mna zgadzac tongue.gif

POZDRAWIAM!
snake
Ja bym wolał żeby ktoś wszedł, wszak to początek sezonu...
Aros
Hej!

Krzy$ odchodzi. Żal tylko, że potwierdzał niecałe dwa tygodnie temu grę, bo zabrał miejsce w drugiej lidze jakiejś osobie z Rankingu. No cóż...

Traktujemy Krzy$'ia jako normalnego spadkowicza, wszystkie wyniki to WO na korzyść przeciwnika, z zastrzeżeniami Regulaminu.

Przyjeliśmy zasadę, że osoba rezygnująca z gry w Lidze musi, chcąc grać ponownie w lidze, dotrzeć do niej przez Ranking, wobec tego krzy$ przyszłego sezonu nie zacznie w lidze 3. No chyba, że przez Ranking.

Aros
Czarny
http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&#entry68917

Dziękuję, przepraszam i życzę Wam wszystkim powodzenia!
Czarny
QUOTE(Aros @ May 28 2006, 19:20:21) [snapback]69740[/snapback]

Hej!

Trochę wody upłynęło ...

Chciałbym powiedzieć, że nie przyjmuję rezygnacji Czarnego, mam nadzieję, że rozegra czym prędzej swoje mecze i obędzie się od odejścia z drugiej ligi, na którą grą sobie zapracował.

Czarny, przyjmij proszę moją odmowę i rozegraj zaległe mecze w tym tygodniu.

Aros

Przemyślałem dobrze sprawę... Emocje opadły i myślę że Aros ma racje, tak więc zostaje w lidze.
Chciałbym poinformować Admina Jacka i wszystkich z którymi mam zaległe mecze i obecne do zagrania, że zaczne nadrabiać to w czerwcu, ponieważ mam obciętą neo do 32kb/s dry.gif
Pozdrawiam
siano
jak z baba, jak z baba wink.gif
snake
QUOTE(Czarny @ May 29 2006, 15:07:51) [snapback]69885[/snapback]

Chciałbym poinformować Admina Jacka i wszystkich z którymi mam zaległe mecze i obecne do zagrania, że zaczne nadrabiać to w czerwcu, ponieważ mam obciętą neo do 32kb/s dry.gif
Pozdrawiam

Na 32kbps da sie grac, sam tak gram tongue.gif
Fajnie że wróciłeś.
justyn
QUOTE(Czarny @ May 29 2006, 15:07:51) [snapback]69885[/snapback]

Przemyślałem dobrze sprawę... Emocje opadły i myślę że Aros ma racje, tak więc zostaje w lidze.
Pozdrawiam

Super że wróciłeś... a jednak przemyślałeś sprawe tongue.gif
JAACA
Szkoda tylko, ze przez wasze wachania humoru ja mam wiecej meczenia sie z walkowerami.A do tego chcialbym przypomniec, ze ja jestem adminem drugiej ligi i sprawy rezygnacji itp moglibyscie ze mna obgadywac, a przynajmniej mi pisac co sie dzieje. NIe mam zamiaru sie dowiadywac o kolejnych rezygnacjach z forum. Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.