Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zmęczenie!? (pare Pytań)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Rand
Otóż mam pytanie dotyczące zmęczenia ale tego sumowanego (fatigue accumulated, czy jakoś tak) Włączyłem sobie opcje własnie z tym zmeczeniem i zaćzałem zwykły sezon ( nie ML). i już po pierwszym meczu niemal każdy zawodnik miał już lekką brązową kreseczke. Dlatego też mam pytania:

1. Czy to zmęczenie ma wpływ na parametry zawodników jesli tak to jakie??
2. Przy jakim zmęczeniu (jaki procen paska) najlepiej przytrzymać zawodnika na ławce, bo nawet Ronnie musi czasem odpocząć tongue.gif
3. Jak długo zawodnik musi nie grać żeby zniknęło mu to zmęczenie (ile meczy)
4. Czy macie też tak jak ja z tym zmeczeniem, czy może to ja za bardzo forsuje tych zawodników.

Z góry dzieki za waszą pomoc.
Węgluś
QUOTE(Rand @ May 12 2006, 16:40:22) [snapback]67042[/snapback]

Otóż mam pytanie dotyczące zmęczenia ale tego sumowanego (fatigue accumulated, czy jakoś tak) Włączyłem sobie opcje własnie z tym zmeczeniem i zaćzałem zwykły sezon ( nie ML). i już po pierwszym meczu niemal każdy zawodnik miał już lekką brązową kreseczke. Dlatego też mam pytania:

1. Czy to zmęczenie ma wpływ na parametry zawodników jesli tak to jakie??
2. Przy jakim zmęczeniu (jaki procen paska) najlepiej przytrzymać zawodnika na ławce, bo nawet Ronnie musi czasem odpocząć tongue.gif
3. Jak długo zawodnik musi nie grać żeby zniknęło mu to zmęczenie (ile meczy)
4. Czy macie też tak jak ja z tym zmeczeniem, czy może to ja za bardzo forsuje tych zawodników.

Z góry dzieki za waszą pomoc.

szybciej się męczą w meczu. wsadzasz go na ławe keidy chcesz(najlepiej minimalnie przd połową paska). musi siedzieć aż zniknie. każdy tak ma z zawodnikami(ja akurat po pierwszym meczu nie)
grzesio1712
ja to zostawiam zawodnika na ławie, nawet jak ma juz minimalnie brazowy pasek, bo nie chce zeby pauzowal wiecej niz jeden mecz
malarkey
nie chce nowego tematu zakladac

Troche uciazliwe to zmeczenie zawodnikow jest, tzn po jednym dobrym meczu musze dawac c. ronaldo na ławe. Nie gram na niego przez 90 min, tylko mial pare rajdow skrzydlem u juz nie moze grac w nastepnym meczu.... dry.gif dlatego chcialem sie zapytac co mozna na to poradzic ( oprocz nie grania nim) wiem ze jakis cheaty to dla lamerow, ale moze jest jakies inne wyjscie z tego, jesli nie ma to moze kody?

prosze jescze o pomoc w tym temacie : http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=4335

pozdrawiam
kemocik
Może zdejmij go po 60 minutach...
Sprawdź jaką ma Staminę ;]
_DEVIL_
QUOTE(malarkey @ Jul 7 2006, 12:53:24) [snapback]76722[/snapback]

nie chce nowego tematu zakladac

Troche uciazliwe to zmeczenie zawodnikow jest, tzn po jednym dobrym meczu musze dawac c. ronaldo na ławe. Nie gram na niego przez 90 min, tylko mial pare rajdow skrzydlem u juz nie moze grac w nastepnym meczu.... dry.gif dlatego chcialem sie zapytac co mozna na to poradzic ( oprocz nie grania nim) wiem ze jakis cheaty to dla lamerow, ale moze jest jakies inne wyjscie z tego, jesli nie ma to moze kody?
prosze jescze o pomoc w tym temacie : http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=4335

pozdrawiam

W umiejetnościach gracza(w edit jak bys nie wiedzial) ustaw kondyche na najlepszą.Powinno pomuc.
Ogród
Nooo,w ogóle mozesz dac wszystkie staty zawodników twojej druzyny na max i będziesz zmiatał przeciwników z murawy

Mooner
nie rezygnuj od razu z gracza nawet jak ma troche paska.. bez sensu... mnie najbardziej rozwala ze czasem bramkazre się szybko meczą.. w rzeczywistości tak ne ijest...
i jeszcze to że np. jak chce zeby henry sobie odpoczał ale wpuszcze go na 5 ost. minut to i tak mu pasek nie zxmaleje... och.. konami musi sie postarać.. ;]
malarkey
no tak bede robil... ale popatrzcie taki Lampard gra wszystkie mecze w lidze, nie opuszcza praktycznie ani 1 min i moze grac na wyskoim poziomie a w pes5? gora 3 mecze i zawodnik zdycha....\

prosze o pomoc w http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=4335
Mooner
no ale to jest pes... tylko gra nie bedziesz miał tak idealnie jak w rzeczywistości
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.