Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecz Z Pawel_szulc
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
whan
Grałem mecz z graczem o nikcu pawel_szulc. do 30 minuty 2 polowy prowdził 1:0 i niestety było lost... mad.gif
No to dograliśmy to co brakowało...i nacisnałem esc bo czas minął. Wygrał 1:0 a po chwili koleś pisze mi na gg ze wygrał 2:0 bo strzelił podobno gola ale mnie juz w grze wtedy nie było. Zaczął mi opowiadać że ma screeny i że Aros się mną zajmie.... No to mu mówie że przegrałem mecz więc poco płaczesz o 1 gola a on na to że gola strzelił i że ja grałem... i że walcuje , no to sorry ale w takim razie nie potwierdze. blink.gif
Nie potwierdze tego dla samej zasady. Rozumiem jest koleś lider ale niech nie przesadza...
A tu screen który potwierdza ze domniemany gol padł już po czasie, który mieliśmy dograć... gdy mnie juz w grze nie było(z drugiej strony nie wiem dlaczego jak nacisnąłem esc jemu sie gra nie wyłączyła...):

http://img134.imageshack.us/img134/5287/clipboard010ic.jpg

gg:
pawel_szulc 3564467
chyba ze chcesz zeby Ci aros dojebal karne za oszustwa
wiem ze wkurwiaja cie wygrane
ale musisz sie nauczyc przegrywac
aros sie toba zajmie

PS
Sory że o taką debilną sprawe laugh.gif pisze ale koleś nie chce zmienic wyniku...i mi blokuje rank a ja mu tego nie potwierdze. Potwierdziłbym dla św spokoju ale jak ktoś mnie zaczyna strzaszyć i wciskać kit to ja dziękuje takiemu osobnikowi......i jeszcze wygrał mecz 1:0 lider rankignu i płacze o 1 gola ech..... mad.gif
pawel_szulc
na screeenie widac bramke wiec nie wiem o co placzesz. przeciez jak sam napisales nie licza sie dla Ciebie bramki. takie sprawy zalatwiac powinienes na priv ale widac ze bardzo ci zalezy zeby ktos mi cos nieslusznie dojebal. n/c co do twojego zachowania.
whan
QUOTE(pawel_szulc @ May 12 2006, 13:28:11) [snapback]66998[/snapback]
na screeenie widac bramke wiec nie wiem o co placzesz. przeciez jak sam napisales nie licza sie dla Ciebie bramki. takie sprawy zalatwiac powinienes na priv ale widac ze bardzo ci zalezy zeby ktos mi cos nieslusznie dojebal. n/c co do twojego zachowania.

Chciałem na prv ale sie nie dało więc napisałem na forum... a kto tu tobie ma dojebac?? przecież mecz wygrałeś Ty!! Człowieku!! Tyle tylko że 1:0... Chce tylko żeby ktoś zmienił to na 1:0 wtedy bez problemu to potwierdze... bo taki był wynik meczu.
po sprawie.

Pozdro liderze. Nie pisz mi już na gg że dostałem kompa na komunie, że jestem dzieciak i Ci mnie żal laugh.gif laugh.gif laugh.gif bo to mnie nie bawi zbytnio... (chodz swoją drogą jak coś to dam ci numer konta skoro tak bardzo sie mną przejmujesz...).
Pomyśleć że masz szanse wygrać 1 lige.....ech...
pawel_szulc
hah, rozwalil mnie twoj post. gratuluje naprawde. temat raczej do wywalenia no bo nie ma o czym gadac, 2:0 bylo i nie mam po co zmieniac na 1:0 bo takiego wyniku przeciez nie bylo, nie licz rowniez na to ze ulegne tobie i zmienie na 1:0. prosilbym adminow o usuniecie tego tematu i potwierdzenie wyniku w rankingu.
whan
QUOTE(pawel_szulc @ May 12 2006, 15:31:13) [snapback]67021[/snapback]
hah, rozwalil mnie twoj post. gratuluje naprawde. temat raczej do wywalenia no bo nie ma o czym gadac, 2:0 bylo i nie mam po co zmieniac na 1:0 bo takiego wyniku przeciez nie bylo, nie licz rowniez na to ze ulegne tobie i zmienie na 1:0. prosilbym adminow o usuniecie tego tematu i potwierdzenie wyniku w rankingu.

Sprawe opisałem wyżej, temat do wywalenia to fakt. Szulc no pokarz ten mecz podobno masz nagrany i wtedy bedzie wszystko jasne.... Mecz już bym dawno potwierdził, mimo ze wynik wpisany jest błędny, ale działasz mi na nerwy więc nie potwierdze... mad.gif

PS
Zresztą jak bedzie trzeba to dam naszą cała rozmowe z gg gdzie sie wyraźnie plątasz w zeznaniach...
Rivaldinho
Rankingiem się przejmować.... blink.gif ,w lidze stres i zdenerwowanie rozumiem,w rankingu tylko wtedy jeżeli jest walka o miejsce w lidze.Wyluzować trzeba. biggrin.gif
snake
Wynik został usunięty, pawel_szulc potwierdź wynik 0-1
pawel_szulc ciesz się że whan nie wkleił tutaj rozmowy z GG, jeśli tam by był jakiś przejaw chamstwa[nie twierdze że jest] miałbyś bana na ranking.

Rivaldinho +10% za nabijanie postów, przystopuj trochę.
pawel_szulc
QUOTE(whankus @ May 12 2006, 13:54:22) [snapback]67029[/snapback]

PS
Zresztą jak bedzie trzeba to dam naszą cała rozmowe z gg gdzie sie wyraźnie plątasz w zeznaniach...

Plata sie ten kto sie plata, ja sie bronilem a nie atakowalem i powinienes to rozroznic. decyzji snake'a nie bede komentowal bo to poprostu smiech na sali. koniec tematu, zamknac, usunac, cokolwiek z tym zrobcie. dziwi mnie jednak to ze udowodnilem gola whanowi a on nadal twierdzil ze takowego nie bylo. myslalem ze ranking dla ligowcow to tylko sparingi przed ligowymi potyczkami. no coz, mylilem sie. pozdrawiam tych ktorzy nie umieja sie przyznac do bledu mimo ze ktos pokazuje im ewidentny dowod.
snake
Jak udowodniłeś mu tego gola?
Człowieku weź się opanuj.
Whan nie jest debilem i by nie kłócił się o coś co nie miało miejsca. Uważasz że jest na tyle głupi aby się kłócić o jednego gola? Bardziej mu chodzi o sam fakt kłamstwa z Twojej strony.
Myślę że temat zakończony.
A tego straszenia Arosem nie będę komentował.
I taka rada dla innych, jeśli nie chcesz sobie psuć nerw nie graj userem o nicku pawel_szulc.
KoczO
Mi się wydaję, że tu było 2-0 jednak, jeżeli w pierwszym poście pisze ze do 30 min. II polowy pawel prowadzil 1-0 i 15 pozostalych minut dograli juz wlaczajac gre jeszcze raz (czyli na wyniku byloby widac 0-0) i widac 1-0 to znaczy ze przez te 15 minut musial strzelic bramke czyli 1+1=2
snake
O jej nie rozumiesz? Strzelil na 1-0 w drugim meczu jak jego już nie było w grze, spójrz na czas meczu.
PS. W podpisie można mieć tylko jedną grafikę.
pawel_szulc
no to ty czegos snake nie rozumiesz. ja mam dowod ze strzelilem gola,a whan nie ma dowodu ze w meczu juz nie uczestniczyl ... zreszta nie powinienes ty oceniac tej sytuacji tylko ktos inny no bo to ze mnie nie lubisz to nie znaczy ze mozesz ze mna robic co chcesz.

QUOTE(snake @ May 12 2006, 15:41:33) [snapback]67053[/snapback]

Bardziej mu chodzi o sam fakt kłamstwa z Twojej strony.

teraz to juz przegiales, nie uczestniczyles w meczu, na dodatek ja pokazuje screen z bramka a ty mi piszesz ze to ja klamie. Po co mialbym klamac jesli i tak wygralem mecz ?? No zastanow sie co ty wogole piszesz. Strzelilem bramke zrobilem save state wyszedlem z meczu i spokojnie dodalem wynik. I nagle wyskakuje whan ze zrobilem go w ch**a. Chcialem z nim zalatwic sprawe na gg ale o wszystkim musialo wiedziec cale IO wiec whan zrobil temat na forum. Rozumiem ze podejrzewalibyscie mnie o walek jakbym przegral i walczyl o remis no ale ja tak czy tak wygralem. GOLa zdobylem i nie spodziewalem sie ze whan moze juz nie grac. Zreszta po tym jak wyszedlem z meczu w okienku Kaillery nie pisalo
"Player 2 escaped from game" (czy jak to tam pisze zazwyczaj)
wiec nie bylem w stanie sie niczego domyslec. Twoja postawa snake nie jest w tym momencie godna moderatora wiec prosilbym zeby sprawa zajal sie kto inny (o ile jest sie czym zajmowac, przeciez i tak juz mnie wydymano).
snake
QUOTE(pawel_szulc @ May 12 2006, 19:41:47) [snapback]67078[/snapback]

ja mam dowod ze strzelilem gola,a whan nie ma dowodu ze w meczu juz nie uczestniczyl

Nie myślał że znajdzie się taki frajer jak Ty.

zreszta nie powinienes ty oceniac tej sytuacji tylko ktos inny no bo to ze mnie nie lubisz to nie znaczy ze mozesz ze mna robic co chcesz.
teraz to juz przegiales, nie uczestniczyles w meczu, na dodatek ja pokazuje screen z bramka a ty mi piszesz ze to ja klamie. Po co mialbym klamac jesli i tak wygralem mecz ?? No zastanow sie co ty wogole piszesz.

Tak to kto ma to oceniać, zauważ że tylko ja rozwiązuje sprawy rankingowe, jeśli ktośjest chętny mnie wyręczyć nie ma sprawy mogę ustąpić. Po co miałbyś kłamać? Może nie kłamiesz, wydaje Ci się że zdobyłeś tego gola jak whan jeszcze grał, ot taki Twój błąd.

Twoja postawa snake nie jest w tym momencie godna moderatora wiec prosilbym zeby sprawa zajal sie kto inny (o ile jest sie czym zajmowac, przeciez i tak juz mnie wydymano).

Ok niech zajmie się ktoś inny jak pozostawiam tą sprawę otwartą.
PS. Już wiele osób się na Tobie poznało, dobrze o tym wiesz, nie dziw się że moja reakcja był taka, a nie inna.
Każdy ma to na co zasłużył.

Czekam aż ktoś się zajmie tą sprawą...
pawel_szulc
QUOTE(snake @ May 12 2006, 17:58:10) [snapback]67084[/snapback]

jeśli tam by był jakiś przejaw chamstwa miałbyś bana na ranking.

QUOTE(snake @ May 12 2006, 17:58:10) [snapback]67084[/snapback]

bana mu ;d
michu
Moim zdaniem sprawa jest prosta whan wyszedł a pawel_szulc grał dalej (czasami tak się zdarza) strzelił bramkę nie wiedząc że whana juz nie ma i to wszystko, pawel powinieneś przyjąć to do swojej wiadomości.

Ps. Zachowujecie się jak trzyletnie dzieci tongue.gif

pozdro smile.gif
whan
Sprawa zamknięta, rozwiązana, koniec tematu.
Wynik wpisany potwierdzony. Koniec.

Aros
QUOTE(snake @ May 12 2006, 19:58:10) [snapback]67084[/snapback]

Tak to kto ma to oceniać, zauważ że tylko ja rozwiązuje sprawy rankingowe, jeśli ktośjest chętny mnie wyręczyć nie ma sprawy mogę ustąpić. Po co miałbyś kłamać? Może nie kłamiesz, wydaje Ci się że zdobyłeś tego gola jak whan jeszcze grał, ot taki Twój błąd.

Ok niech zajmie się ktoś inny jak pozostawiam tą sprawę otwartą.
PS. Już wiele osób się na Tobie poznało, dobrze o tym wiesz, nie dziw się że moja reakcja był taka, a nie inna.
Każdy ma to na co zasłużył.

Czekam aż ktoś się zajmie tą sprawą...

DOŚĆ! 1-0 to wynik ostateczny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.