Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Przegrac Pes Z Dvd Na Cdr
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
diabel
Mam pewien problem,otóż chcę przegrać PES 5 z płyty DVD na płyty CDR ale niestety nie mam pojęcia jak robi się podział danych żeby z płyty CDR szło bez komplikacji zainstalować potem PESa.Może ktoś napisać jak to zrobić za pomocą programu TOTAL COMMANDER....
Pelas
ojojoj czlowieku bedzie procent biggrin.gif nieczytales regulaminu!!!!!!!!!!!szkoda mi ciebie ze zakladasz takie tematy z takimi pytaniami wlasnie na forum o pes 5 masz jakies problem to wal na forum warezowe.JAK NIE DOSTANIESZ % to bedzie cud lepiej sie o niego pomodl
diabel
daj jakis namiar na takie forum..
Pelas
nie mozna na forum podawac warezu
Fucker
Do przegrywania najlepsze sa moim zdaniem nagrywarki biggrin.gif laugh.gif
diabel
to przegraj debilu plyte dvd na nagrywarce cd-rw
Pelas
ej uwazaj ze slowkami dziecko neostrady jestes?? jak chcesz przergac plytke dvd na na nagrwyarce cdrw?? jestes nienoramlny i nie fikaj od kazdego
\
diabel
ciekawe po co mi nagrywarka dvd jak chce nagrac plyte cd r???mam naped DVD i to starczy na odczyt plytki i nagrac to na plyty cd r no nie?a na marginesie to chyba za stary jestem bys sobie gówniarzu pozwalał...
Bushmen
robisz obraz plyty alkoholem, dzielisz go winrarem i nagrywasz programem typu Nero ;p
aha i jezeli robisz kopie zapasowa swojej oryginalnej plyty to nie lamiesz prawa smile.gif
diabel
dzieki,szybka i rzeczowa odpowiedz,a nie durne napinanie sie.....
Pelas
ej napinasz sie durnie to ty i to kolegom
diabel
"ZAKAZ PEDAŁOWANIA"!!!!dla kolegi
Pelas
mi nie musisz zakywac lepeij zakaz sobie SYNU MICHAELA JACKSONA
Czarny
pela o co Ci chodzi? koleś się normalnie spytał a Ty co w kretyna się bawisz? dry.gif
nie jesteś adminem więc po co takie tępe odzywki?
myślisz, że nabiłeś sobie 50 postów i bedziesz ustawiał innych?
weź stary wyluzuj... blink.gif
Pelas
odpowiedz two pozostawie bez komentarza jak cos masz to wal na PW
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.