diabel
May 10 2006, 16:23
Mam pewien problem,otóż chcę przegrać PES 5 z płyty DVD na płyty CDR ale niestety nie mam pojęcia jak robi się podział danych żeby z płyty CDR szło bez komplikacji zainstalować potem PESa.Może ktoś napisać jak to zrobić za pomocą programu TOTAL COMMANDER....
ojojoj czlowieku bedzie procent

nieczytales regulaminu!!!!!!!!!!!szkoda mi ciebie ze zakladasz takie tematy z takimi pytaniami wlasnie na forum o pes 5 masz jakies problem to wal na forum warezowe.JAK NIE DOSTANIESZ % to bedzie cud lepiej sie o niego pomodl
diabel
May 10 2006, 16:57
daj jakis namiar na takie forum..
nie mozna na forum podawac warezu
Fucker
May 10 2006, 18:35
Do przegrywania najlepsze sa moim zdaniem nagrywarki
diabel
May 10 2006, 19:06
to przegraj debilu plyte dvd na nagrywarce cd-rw
ej uwazaj ze slowkami dziecko neostrady jestes?? jak chcesz przergac plytke dvd na na nagrwyarce cdrw?? jestes nienoramlny i nie fikaj od kazdego
\
diabel
May 10 2006, 20:09
ciekawe po co mi nagrywarka dvd jak chce nagrac plyte cd r???mam naped DVD i to starczy na odczyt plytki i nagrac to na plyty cd r no nie?a na marginesie to chyba za stary jestem bys sobie gówniarzu pozwalał...
Bushmen
May 10 2006, 20:13
robisz obraz plyty alkoholem, dzielisz go winrarem i nagrywasz programem typu Nero ;p
aha i jezeli robisz kopie zapasowa swojej oryginalnej plyty to nie lamiesz prawa
diabel
May 10 2006, 21:09
dzieki,szybka i rzeczowa odpowiedz,a nie durne napinanie sie.....
ej napinasz sie durnie to ty i to kolegom
diabel
May 10 2006, 22:58
"ZAKAZ PEDAŁOWANIA"!!!!dla kolegi
mi nie musisz zakywac lepeij zakaz sobie SYNU MICHAELA JACKSONA
Czarny
May 11 2006, 03:28
pela o co Ci chodzi? koleś się normalnie spytał a Ty co w kretyna się bawisz?

nie jesteś adminem więc po co takie tępe odzywki?
myślisz, że nabiłeś sobie 50 postów i bedziesz ustawiał innych?
weź stary wyluzuj...
odpowiedz two pozostawie bez komentarza jak cos masz to wal na PW
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.