Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Freestyle By Me And My Ziom :)
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
wojczech7
Przedstawiam Wam, drodzy userzy forum ISSONLINE skromną (podkreślam) kompilację, którą wykonałem z moim ziomkiem Karolem. Natchnienia dostaliśmy od momentu, kiedy w TV ukazały się reklamówki Joga Bonito promujące piękny football i tak naprawdę wzięliśmy się za freestyle jakiś miesiąc temu, także do wspomnnianego wyżej Ronaldinho troche nam jeszcze brakuje. Dobra, się rozgadałem, a tymczasem miałem tu wrzucić kompilke biggrin.gif Trwa ona 2:30 min i zajmuje 26mb (trochę sporo, ale jakość naprawdę niezła i wrażenie artystyczne także spore - zapewniam) To tyle, oto link -> http://rapidshare.de/files/19958806/Joga_b..._Karol.avi.html
zapraszam do ściągania i komentowania
pzdr
Viperdiesel
Kłaniam się nisko tongue.gif za to co robiliście smile.gif no i ten montaż... miód biggrin.gif ja chcę więcej biggrin.gif Mam nadzieję, że na jednym nie przestaniecie smile.gif
evolution
bardzo mi sie podobało zajebiście zmontowane widac że ćwiczyliście niedługo tongue.gif

podobały mi sie wasze tricki

ogólnie zajebista kompilka

POZDRRRO cool.gif
wojczech7
No, wkońcu jakieś konkrety wink.gif Dzięki za komenty i mam nadzieję, że to zachęci innych do ściągania. Zaznaczam, że ten filmik nie miał na celu pokazania naszych umiejętności (też po troszę), ale głównie ma się podobać jako całokształt. Mam nadzieję, że tak jest biggrin.gif

Viperdiesel -> kontynuacja będzie, nie bój żaby tongue.gif
karol9
QUOTE(Viperdiesel @ May 8 2006, 22:57:48) [snapback]66603[/snapback]

Kłaniam się nisko tongue.gif za to co robiliście smile.gif no i ten montaż... miód biggrin.gif ja chcę więcej biggrin.gif Mam nadzieję, że na jednym nie przestaniecie smile.gif

spokojnie...postaramy sie nakrecic nastepne:]tylko musimy sie nauczyc nowych trikow bo przeciez nie bedziemy tego samego robic;]Ale juz mamy plany na nastepny hehe
Węgluś
QUOTE(wojczech7 @ May 8 2006, 20:58:01) [snapback]66558[/snapback]

Przedstawiam Wam, drodzy userzy forum ISSONLINE skromną (podkreślam) kompilację, którą wykonałem z moim ziomkiem Karolem. Natchnienia dostaliśmy od momentu, kiedy w TV ukazały się reklamówki Joga Bonito promujące piękny football i tak naprawdę wzięliśmy się za freestyle jakiś miesiąc temu, także do wspomnnianego wyżej Ronaldinho troche nam jeszcze brakuje. Dobra, się rozgadałem, a tymczasem miałem tu wrzucić kompilke biggrin.gif Trwa ona 2:30 min i zajmuje 26mb (trochę sporo, ale jakość naprawdę niezła i wrażenie artystyczne także spore - zapewniam) To tyle, oto link -> http://rapidshare.de/files/19958806/Joga_b..._Karol.avi.html
zapraszam do ściągania i komentowania
pzdr

mnie nie powaliło. normalne free.
Rivaldinho
Mi się podobało smile.gif Niezły pokaz freestyle`u tongue.gif
Viperdiesel
QUOTE(Węgluś @ May 8 2006, 21:24:48) [snapback]66626[/snapback]

mnie nie powaliło. normalne free.

Węgluś proszę wrzuć coś od siebie smile.gif a nie tylko gadasz(piszesz:P)... Czekam na filmik z Tobą w roli głównej biggrin.gif pozdro
Bez odbioru
Węgluś
QUOTE(Viperdiesel @ May 9 2006, 00:29:16) [snapback]66633[/snapback]

Węgluś proszę wrzuć coś od siebie smile.gif a nie tylko gadasz(piszesz:P)... Czekam na filmik z Tobą w roli głównej biggrin.gif pozdro
Bez odbioru

wieża słyszysz mnie tongue.gif ? mam prawo ocenić tak jak myśle smile.gif mnie nie kręci freestyle więc nie będę robił filmiku
Nelson
Wielki szacunek za to co stworzyliście cool.gif za montaż,muze i tricki daje 11/10... Kłaniam się nisko.
Oglądając to tylko zachęcacie mnie do dalszej pracy i dzięki wam nadal chce się zajmować free .

Ps. Ukradliście mi piłkę z mojego klipu vol. 2 tongue.gif

Ps. pozdro wink.gif
T-Mac
bomba jak dla mnie

ps. czy ty jadles mleczaki ?? biggrin.gif
Capitan Tsubasa
Hehe zajebiste smile.gif Swietny pomysl ...

PS. Ale sie tych freestylowcow narobilo wink.gif
wojczech7
QUOTE(T-Mac @ May 9 2006, 14:49:58) [snapback]66664[/snapback]

bomba jak dla mnie

ps. czy ty jadles mleczaki ?? biggrin.gif

hehe, on zbiera kwiatki wink.gif Cieszę się, że filmik się podoba. Niedługo zrobimy nowy i tym razem skupimy się głównie na trickach, bo w tym chodziło nam głównie o jakąś fabułę itd. biggrin.gif
pzdr
lukasz0
extra smile.gif
noo i swietny montaz
Natalja
nie wiem, czy mogę się wypowiadać, bo jestem chyba trochę stronnicza, ale... podoba mi się biggrin.gif
chłopaki, wierzę w Was, bo wiem, że na tym nie poprzestaniecie tongue.gif czekam tylko z niecierpliwością na rozwój sytuacji, bo od teraz może być tylko lepiej! biggrin.gif
a montaż filmu- cud, miód i orzeszki.
pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne! ;P
kostek
No więc tak...
-znacznie lepszy jest koleś (nie wiem który to który) w koszulce z duża '7' na klacie. Ale jakby nie patrzeć oapnowałeś poprostu dookoła świata i tylko na tym się skupiasz...mógłbys wrzucić gałe na czoło, zrobic jakiś trick łączony, jakieś fajne podbicie piłki zaprezentować a tutaj nic... (podoba mi się wykonanie tricku z 1.40 i 1.50 - m - też to umiem wink.gif ) Pozatym fajne wstawki z joga i muzyka też ok. Pozdrawiam i ćwiczcie bo widać, że macie niezłą koordycję ruchową (co jest zajebiscie ważne przy combosach) jedna rada - nie skupiajcie się tylko na 2-3 trickach...pzdr

jak by co to tu jest mój free...może coś podglądniecie jak będziecie chcieli...

MÓJ FREE
dzenda_dzenda
Witam:) Z prośbą pewną zwracam sie...otóż letko mówiąc denerwacji dostaje kiedy musze ściągać z rapidshare...zawsze są probsy, bo to albo "już ściągam plik"(chociaż tak nie jest smile.gif ), albowyczerpał sie limit. Wojczech7 mógłbyś dać na jakiś inny server? Bardzo ładnie proszę, bo dystputa całkiem solidna sie wywiązała i ponoć tzw. "dobry shit" zrobiliście wink.gif
pozdrawiam i czekam na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby biggrin.gif
wojczech7
QUOTE(kostek @ May 11 2006, 15:44:07) [snapback]66897[/snapback]

No więc tak...
-znacznie lepszy jest koleś (nie wiem który to który) w koszulce z duża '7' na klacie. Ale jakby nie patrzeć oapnowałeś poprostu dookoła świata i tylko na tym się skupiasz...mógłbys wrzucić gałe na czoło, zrobic jakiś trick łączony, jakieś fajne podbicie piłki zaprezentować a tutaj nic... (podoba mi się wykonanie tricku z 1.40 i 1.50 - m - też to umiem wink.gif ) Pozatym fajne wstawki z joga i muzyka też ok. Pozdrawiam i ćwiczcie bo widać, że macie niezłą koordycję ruchową (co jest zajebiscie ważne przy combosach) jedna rada - nie skupiajcie się tylko na 2-3 trickach...pzdr

Jak wcześniej pisałem ta kompilacja nie ma na celu pokazania wszystkich naszych umiejętności, ale ma się podobać jako całość. Kolejna poświęcona będzie głównie trickom, także tam pokażemy coś więcej smile.gif
P.S ten z siódemą to ja cool.gif
pzdr
wojczech7
QUOTE(dzenda_dzenda @ May 11 2006, 16:51:43) [snapback]66913[/snapback]

Witam:) Z prośbą pewną zwracam sie...otóż letko mówiąc denerwacji dostaje kiedy musze ściągać z rapidshare...zawsze są probsy, bo to albo "już ściągam plik"(chociaż tak nie jest smile.gif ), albowyczerpał sie limit. Wojczech7 mógłbyś dać na jakiś inny server? Bardzo ładnie proszę, bo dystputa całkiem solidna sie wywiązała i ponoć tzw. "dobry shit" zrobiliście wink.gif
pozdrawiam i czekam na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby biggrin.gif

proszę Cię bardzo smile.gif
bobex77
super montarz muza i ladny kawal freestylu:P
ps.jak sie zwie muza w tle?
wojczech7
QUOTE(bobex77 @ May 24 2006, 21:30:42) [snapback]69081[/snapback]

super montarz muza i ladny kawal freestylu:P
ps.jak sie zwie muza w tle?

dawno nikt się tu nie wypowiadał; dzięki za pochwały smile.gif Piosenka w tle nosi nazwę "Gold Digger"
pzdr
justyn
Bardzo ładna komplikacja biggrin.gif super!! Ładny montaż który mnie wciągną i chciałem oglądać dalej!!Naprawde chłopaki kawał dobrej roboty!!
Gienia
Na Rapidzie nie ma filmiku i na megaupload też... dajcie jeszcze raz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.