Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Freestyle By Evolution
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
evolution
jest to moje pierwsze "trickowanie" mam nadzieje że sie spodoba

troche lipnie mi to wyszło bo nieumiem przyciąć piosenki
samych tricków jest 1:50 min a piosenki 3:39 no ale cóż

http://rapidshare.de/files/19858495/kompilacja.wmv.html

prosze o ocenki

jakość komórkowa

POSSDRO
Bo0os
Zajebiste! Robisz świetnego flip flapa czego ci gratuluje.Tricki na poziomie mistrza, Serio! nieźle ci to wychodzi jak na swój wiek.Ile masz lat?

A piosenke mogłeś troche skrócić na movie maker smile.gif

Pozdro mistrzu, robisz to czego ja nieumiem biggrin.gif tongue.gif
evolution
wielkie dzieki mam 15 lat
@-d(^_^)b-@
wielkie dzieki mam 15 lat

blink.gif
niezły jesteś, gratki
Gienia
No ja mam 14 lat, umiem dookoła świata, ale na kark i na bary łapać nie umiem. Flip flapa, szczerze robie lepiej ;p. A mam pytanko dla ciebie: czy w swoim klubie(jeśli gdzieś trenujesz) grasz tam w pierwszym składzie, bo ja nie chociaż technicznie jeden z lepszych jestem, ale stres mam jak na boisko wejde. Pozdo.
evolution
ja teraz nie chodze nigdzie na treningi ale kiedyś chodzilem (niecały miesiąc) ale w zime
Węgluś
QUOTE(adam_gienia @ May 7 2006, 22:52:13) [snapback]66448[/snapback]

No ja mam 14 lat, umiem dookoła świata, ale na kark i na bary łapać nie umiem. Flip flapa, szczerze robie lepiej ;p. A mam pytanko dla ciebie: czy w swoim klubie(jeśli gdzieś trenujesz) grasz tam w pierwszym składzie, bo ja nie chociaż technicznie jeden z lepszych jestem, ale stres mam jak na boisko wejde. Pozdo.

ja też nie trenuje bo sie pokłóciłem z trenerem. ale musze przyznać, że byłem najlepszy techincznie i ogólnie jeden z lepszych. ale cóz trener sie na mnie wkurzył ja na niego i tak 2miesiące wytrzymałem ciągłego gderania
T-Mac
takie rozmowki to sobie mozecie na podworku urzadzac
a ja jestem najlepszy tachnicznie a ja to wpierd.. 5kg trzema kesami ble ble ble
pochwal sie filmikiem jeden z drugim jak kolega evolution to wtedy zobaczymy
odnosnie trikow podobal mi sie bardzo to co zlapales na klate/szyje pilke a pozniej ja na kark przeniosles smile.gif

wypowiadamy sie na temat Freestyle By Evolution, a nie jak to adam_gienia i Węgluś sa najlepsi technicznie
Morte
Bardzo ładnie robisz trikasy, a flip flap wzorowy. Oby tak dalej.
szyma
Nie jestem jakims swietnym znawca ale jak dla mnie to kostek robi lepsze tricki a ten niby flip flap wzorowy laugh.gif to mnie rozwalilo.Wzorowy flip flap to pilka ma byc w powietrzu a nie turlac sie po ziemi tak jak to robi dla porownania Ronaldinho chyba zauwazyliscie ze gdy on robi flip flapa to pilka jest nad ziemia wiec nie wygadujcie takich glupot
Morte
Może źle to ująłem, wzorowy w sensie dobry nawet bardzo, chyba najlepszy jaki dotąd widziałem tongue.gif
Blink
Jesteś dobry! Ja też bawie się w fristajl, ale w wieku 15 lat nie robiłem takich trickoow...Szacunek i pozdro
Pelas
no czlowieku bardzo fajnie ci to wyszlo tylko jedno zastzrezenie ze jak robisz dookola swiata to staraj sie bardziej jo zewnetrznie zakrecic bo ty robisz srodkiem i tracisz sporo wtedy na jakosci i jedyne jeszcze spostzreznei to to ze jeszcze nie jedziesxz combosow a powinies loczyc je bo wtedy wyglodalo to bardzo efektowiie no i oczywiscie z utrzymaniem pilki na klatce i podrzuceniu na kark zroibles na mnie wrazenie jak ja probowlaemn ten trick mysalem ze sie polamie bo poprstu pewnie sie zle odchylam i wogol sie juz chyba tego tricku nie naucze flip flap bardoz fajny radze ci nakrecic do nastepnego flimiku flip flapa ale na odwrot czyli walisz na wewnotrz i szybko na zewnotrz dosysc fajnie to wygloda no i ciekaw jestem co pokazujesz na boiksu w nastepnym filmiku pokaz wiecej trickow ziemnych cos w stylu C.RONALDO i bedzie good ocena za filmik jak i umiejetnosci jako ze byl to 1y raz to 4- w skali szkolnej
Nelson
A więc tak:

w Tym filp-flapie nie było nic nadzwyczajnego. Fajny był tylko motyw z klatą i zdjęciem koszulki. Reszta tricków bardzo łatwa do wykonania. Nie uważam , żebyś był lepszy ode mnie smile.gif... Kostek i Solidus bija nas na głowe, brakuje nam troche do nich, a szczególnie do kstka, który ostatnią swoją kompilka potwierdził jaki jest zajebisty. Wracając do ciebie, to uważam , że fajnie ale nienadzwyczajnie (a spodziewałem się więcej czytając te opinie).

Szacunek za to co robisz, i życze powodzenia w następnych trickach smile.gif

pozdro wink.gif
Węgluś
QUOTE(Nelson @ May 8 2006, 18:28:17) [snapback]66510[/snapback]

A więc tak:

w Tym filp-flapie nie było nic nadzwyczajnego. Fajny był tylko motyw z klatą i zdjęciem koszulki. Reszta tricków bardzo łatwa do wykonania. Nie uważam , żebyś był lepszy ode mnie smile.gif... Kostek i Solidus bija nas na głowe, brakuje nam troche do nich, a szczególnie do kstka, który ostatnią swoją kompilka potwierdził jaki jest zajebisty. Wracając do ciebie, to uważam , że fajnie ale nienadzwyczajnie (a spodziewałem się więcej czytając te opinie).

pozdro wink.gif

no wiesz Nelson on jest lepszy od Ciebie. robi to swobodnie a ty troche sztywno. FLIP FLAP o niebo lepszy od twojego(zrobił go szeroko a ty strasznie wąsko). jak mówisz, że nie jest lepszy od Ciebie to zrób dokładnie to co on i porównamy:)
Lanek
Evolution kompilka bardzo mi sie podobala. Uważam że tricki wysokiej jakości, chyba najlepsza kompilka jak do tej pory która ukazała się na tym forum. Ani u solidusa ani u kostka nie zauwazyłem aby wykonał ten truny trick gdy zgasiłeś piłkę najpierw na klacie a potem na karku. Bravo. wink.gif
Nelson
Nom , fakt może i jest lepszy ode mnie, ale dużo mi nie brakuje, a widziałeś mojego filp-flpa w vol.1 (węguś to do ciebie)... Pozatym jeszcze jestem rok młodszy. Heh, brakuje mi tylko to zklatą ( nie umiem tego tongue.gif)

Ps. Nadal uważam ,że kostek i solidus są lepszi smile.gif

Ps2. ćwicz smile.gif

pozdro wink.gif
karol9
Koledzy nie rozumiem czym wy sie tak podniecacie?Jedyny trik ktory byl z trudniejszych to to z barku na kark.A tak to nie ma sie czym podniecac wedlug mnie...A flip flap to tez nie byl wcale taki dobry...jeszcze robiony z miejsca,a nie w biegu....Pozdro,narazie
Węgluś
QUOTE(karol9 @ May 8 2006, 20:54:05) [snapback]66555[/snapback]

Koledzy nie rozumiem czym wy sie tak podniecacie?Jedyny trik ktory byl z trudniejszych to to z barku na kark.A tak to nie ma sie czym podniecac wedlug mnie...A flip flap to tez nie byl wcale taki dobry...jeszcze robiony z miejsca,a nie w biegu....Pozdro,narazie

może pokaż swoje freestyle?
wojczech7
QUOTE(Węgluś @ May 8 2006, 20:56:51) [snapback]66556[/snapback]

może pokaż swoje freestyle?

Tak się składa, że razem z karolem9 zrobiliśmy filmik z naszym freestylem, odsyłam do tematu http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3912 biggrin.gif
karol9
to popatrz na nastepny temat...Nie mowie ze ja jestem super ale bez przesady...Podniecac to sie mozna ronaldinho albo henry...
Nelson
QUOTE(Nelson @ May 8 2006, 18:28:17) [snapback]66510[/snapback]

A więc tak:

w Tym filp-flapie nie było nic nadzwyczajnego. Fajny był tylko motyw z klatą i zdjęciem koszulki. Reszta tricków bardzo łatwa do wykonania.
pozdro wink.gif

QUOTE(karol9 @ May 8 2006, 21:08:09) [snapback]66563[/snapback]

to popatrz na nastepny temat...Nie mowie ze ja jestem super ale bez przesady...Podniecac to sie mozna ronaldinho albo henry...

Uważam dokładnie tak samo smile.gif

pozdro karol9 i wojczech 7
Węgluś
QUOTE(wojczech7 @ May 8 2006, 21:06:59) [snapback]66561[/snapback]

Tak się składa, że razem z karolem9 zrobiliśmy filmik z naszym freestylem, odsyłam do tematu http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3912 biggrin.gif

wy też za bardzo nie wymiatacie. kostek jest od was duuużo lepszy a solidus mniej/wiecęj taki sam(pokazał to w filmiku który kręcił na chacie)
wojczech7
Czekam z niecierpliwością na Twoj filmik mistrzu. Ponoć jesteś "najlepszy technicznie i ogólnie jeden z lepszych"?! Czy ja sie czepiam Kostka, albo Solidusa?? Czy rżne cwaniaka?? Czy karze podniecać się moim freestylem?? NIE, więc skończ gościu bo jesteś śmieszny jak Twój nick...
Węgluś
QUOTE(wojczech7 @ May 8 2006, 21:38:34) [snapback]66570[/snapback]

Czekam z niecierpliwością na Twoj filmik mistrzu. Ponoć jesteś "najlepszy technicznie i ogólnie jeden z lepszych"?! Czy ja sie czepiam Kostka, albo Solidusa?? Czy rżne cwaniaka?? Czy karze podniecać się moim freestylem?? NIE, więc skończ gościu bo jesteś śmieszny jak Twój nick...

lol nie masz sie przyczepić do czego to do nicka? za to twój jest wypasiony wojczech7 wow. nie kręci mnie freestyle więc go nie trenuje i nie mam zamiaru zamieszczać swojego filmiku. ja napisałem kto jest od was lepszy a ty odrazu... a śmieszny to byłeś ty jak walnąłeś notke w swoim temacie która była bezsensu i mogła urazić niektórych użytkowników. NIE UMIESZ PRZYJĄĆ KRYTYKI I JESZCZE RAZ GRATULUJĘ WYCZESANEGO NICKA
karol9
QUOTE(Węgluś @ May 8 2006, 21:29:08) [snapback]66567[/snapback]

wy też za bardzo nie wymiatacie. kostek jest od was duuużo lepszy a solidus mniej/wiecęj taki sam(pokazał to w filmiku który kręcił na chacie)

a czy my cos o KOSTKU pisalismy????Wiec nie wiem o co ci chodzi...Nie powiedzielismy ze jestesmy od nich lepsi...ZAstanow sie co piszesz...
wojczech7
QUOTE(Węgluś @ May 8 2006, 00:42:08) [snapback]66451[/snapback]

ja też nie trenuje bo sie pokłóciłem z trenerem. ale musze przyznać, że byłem najlepszy techincznie i ogólnie jeden z lepszych. ale cóz trener sie na mnie wkurzył ja na niego i tak 2miesiące wytrzymałem ciągłego gderania

za to ten post jest super laugh.gif

P.S a propos tego, że nie umiem przyjąć krytki, to nie wiem o co Ci chodzi? Założe się, że nie widziałeś nawet mojego filmiku i chcąc się zrewanżować za niepochlebnego wobec Ciebie posta napisałeś, że jestem słaby huh.gif Gardze Tobą WĘGLUŚ
Węgluś
QUOTE(Nelson @ May 8 2006, 20:51:22) [snapback]66554[/snapback]

Nom , fakt może i jest lepszy ode mnie, ale dużo mi nie brakuje, a widziałeś mojego filp-flpa w vol.1 (węguś to do ciebie)... Pozatym jeszcze jestem rok młodszy. Heh, brakuje mi tylko to zklatą ( nie umiem tego tongue.gif)

Ps. Nadal uważam ,że kostek i solidus są lepszi smile.gif

Ps2. ćwicz smile.gif
pozdro wink.gif

w pierwszym Twoim freestyle ten FLIP-FLAP też nie był dobry(spróbuj robić go szerzej jak kostek). to nie ma znaczenia, że jesteś rok młodszy(umiejętności się liczą a nie wiek). a może on się urodził w grudniu 1991 a ty w styczniu 1992 tongue.gif ale trenuj i na pewno ci wyjdzie bo fakt, że mało ci brakuje

QUOTE(karol9 @ May 8 2006, 21:49:26) [snapback]66575[/snapback]

a czy my cos o KOSTKU pisalismy????Wiec nie wiem o co ci chodzi...Nie powiedzielismy ze jestesmy od nich lepsi...ZAstanow sie co piszesz...

w temacie gdzie jest wasze free pisze, że ogarniało cie lekkie zdziwienie tym, jak sie zachwycamy się śmiesznymi trickami i FLIP-FLAPEM. pisało również: przesadzacie z podniecaniem się niektorymi kompilacjami freestyle. a free dał zaledwie Nelson, Solidus, Kostek, Evolution i kolega Solidusa. czytajcie ze zroumieniem i wyciągajcie wnisoki.
BEZ ODBIORU
evolution
nie porównujcie mnie do solidusa czy do kostka bo oni ćwiczą już pare miechów tongue.gif ja natomaist nie cały miesiąc

niedługo następna kompilacja

ps ciągle trenuje nowe tricki

POZDRO biggrin.gif
Węgluś
QUOTE(wojczech7 @ May 8 2006, 21:55:21) [snapback]66577[/snapback]

za to ten post jest super laugh.gif

pewnie go nie zrozumiałeś. ci co mieli podobne sytuacje zrozumieją to bez problemu(kierowałem do adama_gieni). a co niby jest śmiesznego? blink.gif rozwiń swą wypowiedź biggrin.gif przeczytaj wszystkie posty do początku to sie dowiesz o co biegało w tym poście.
karol9

to ty sie naucz czytac...czy jest tu cos napiane o kostku czy solidusiu??tak to jest jak sie do szkoly nie chodzilo...mistrzu techniki...
wyslij filmik z ta technika a potem zacznij krytykowac...
wojczech7
Zrozumiałem, użalasz się nad tym, że jesteś super ekstra zajebiście dobry technicznie, ale nie grasz, bo Cie trener nie lubi. Może w tym jest jakaś ukryta treść? Może gdzieś zaszyłeś komentarz dotyczący freestyl'u Evolution'a? NIE?! to po co ten post?!
pzdr
Węgluś
QUOTE(karol9 @ May 8 2006, 22:09:43) [snapback]66585[/snapback]

to ty sie naucz czytac...czy jest tu cos napiane o kostku czy solidusiu??tak to jest jak sie do szkoly nie chodzilo...mistrzu techniki...http://board.issonline.pl/style_images/green/folder_post_icons/icon6.gif
http://board.issonline.pl/style_images/gre...icon6.gifwyslij filmik z ta technika a potem zacznij krytykowac...

lol ja do szkoły jeszcze chodzę. jak napisałeś, ze dziwi cię to jak sie podniecamy trickami.. to pewnie chodziło o Solidusa i Kostka bo Nelson i Evolution nie są JESZCZE dobrzy we free. ,,mistrzu techniki''- czy leczysz tym swe kompleksy złej techniki.
NIE ODPISUJ NA TEGO POSTA BO WIDAĆ, ŻE JESTEŚ NIEKUMATY I CZUJESZ SIĘ MISTRZEM FREESTYL'u.
NAUCZ SIĘ PRZYJMOWAĆ KRYTYKĘ

QUOTE(wojczech7 @ May 8 2006, 22:13:22) [snapback]66587[/snapback]

Zrozumiałam, użalasz się nad tym, że jesteś super ekstra zajebiście dobry technicznie, ale nie grasz, bo Cie trener nie lubi. Może w tym jest jakaś ukryta treść? Może gdzieś zaszyłeś komentarz dotyczący freestyl'u Evolution'a? NIE?! to po co ten post?!
pzdr

wiesz jakbym chciał trenować to bym się zapisał do innego klubu biggrin.gif narazie zajmuje się szkołą

QUOTE(wojczech7 @ May 8 2006, 22:13:22) [snapback]66587[/snapback]

Zrozumiałam, użalasz się nad tym, że jesteś super ekstra zajebiście dobry technicznie, ale nie grasz, bo Cie trener nie lubi. Może w tym jest jakaś ukryta treść? Może gdzieś zaszyłeś komentarz dotyczący freestyl'u Evolution'a? NIE?! to po co ten post?!
pzdr

lol mamy dziewczyne na forum. pierwszy wyraz w Twoim poście to ''Zrozumiałam'' laugh.gif laugh.gif ohmy.gif
wojczech7
QUOTE(Węgluś @ May 8 2006, 22:19:45) [snapback]66588[/snapback]

lol ja do szkoły jeszcze chodzę. jak napisałeś, ze dziwi cię to jak sie podniecamy trickami.. to pewnie chodziło o Solidusa i Kostka bo Nelson i Evolution nie są JESZCZE dobrzy we free. ,,mistrzu techniki''- czy leczysz tym swe kompleksy złej techniki.
NIE ODPISUJ NA TEGO POSTA BO WIDAĆ, ŻE JESTEŚ NIEKUMATY I CZUJESZ SIĘ MISTRZEM FREESTYL'u.
wiesz jakbym chciał trenować to bym się zapisał do innego klubu biggrin.gif narazie zajmuje się szkołą

1. Zwróć uwagę, że flip flap Evolution'a nie jest idealny, jak ktoś napisał i o to mi chodziło z tym, że czasem podniecają się tu bez powodu.
2. O Twoim intelekcie dyskutował nie będę, gdyż sposób w jaki piszesz mówi sam za siebie...
3. Krytykę to my umiemy przyjmować, krytykę, a nie jakieś nieobiektywne wypowiedzi, w których nie masz nic na celu, jak tylko zjechać mnie i mojego kumpla. Jeżeli chcesz, żebym ja znosił krytykę, Ty naucz się krytykować, bo jak widać na załączonym obrazku, nawet tak prosty wydawałoby się element sprawia Ci niemałe kłopoty.

P.S. duża czcionka i teksty typu "bez odbioru" nie czynią Cię lepszym i ważniejszym, także daj sobie spokój z czymś takim...
Węgluś
QUOTE(wojczech7 @ May 8 2006, 22:26:44) [snapback]66589[/snapback]

1. Zwróć uwagę, że flip flap Evolution'a nie jest idealny, jak ktoś napisał i o to mi chodziło z tym, że czasem podniecają się tu bez powodu.
2. O Twoim intelekcie dyskutował nie będę, gdyż sposób w jaki piszesz mówi sam za siebie...
3. Krytykę to my umiemy przyjmować, krytykę, a nie jakieś nieobiektywne wypowiedzi, w których nie masz nic na celu, jak tylko zjechać mnie i mojego kumpla. Jeżeli chcesz, żebym ja znosił krytykę, Ty naucz się krytykować, bo jak widać na załączonym obrazku, nawet tak prosty wydawałoby się element sprawia Ci niemałe kłopoty.

P.S. duża czcionka i teksty typu "bez odbioru" nie czynią Cię lepszym i ważniejszym, także daj sobie spokój z czymś takim...

nie już nie wytrzymałem. JAKI GŁĄB!!! Idealny ten FLIP-FLAP nie jest bo piłka nie jest w powietrzu. Mój intelekt Cie przewyższa. Nie mam na celu Was zjechać tylko sprawić żebyście poprawili tricki. Mi kłopotów nie sprawiają posty(trzeba je rozumieć). A BEZ ODBIORU i pisanie dużą czcionka są po to żebyś naprawdę dał sobie luzu i wziął się porządnie za tricki. Zrób dobre free to napisze coś miłego a to było kiepskie.
P.S. nie pisz już bo dostaniemy %
karol9
[quote name='Węgluś' date='May 8 2006, 22:25:06' post='66588']

stary jak ja nawet nei widzialem tych filmikow nelsona i solidusa...Tylko pisalem o tym evolutiona...wiec pomysl troche... widzialem jeden kostka i przyznaje ze jest lepszy od nas ale my trenujemy neicaly miesiac dopiero...Krytyk sie wielki znalazl a sam nie pokazesz filmiku bo nic nie umiesz wiec łaskawie przestan nas ktrytykowac bo troche wiecej od ciebie potrafimy...
wojczech7
QUOTE(wojczech7 @ May 8 2006, 22:26:44) [snapback]66589[/snapback]

QUOTE(Węgluś @ May 8 2006, 22:31:58) [snapback]66591[/snapback]

nie już nie wytrzymałem. JAKI GŁĄB!!! Idealny ten FLIP-FLAP nie jest bo piłka nie jest w powietrzu. Mój intelekt Cie przewyższa. Nie mam na celu Was zjechać tylko sprawić żebyście poprawili tricki. Mi kłopotów nie sprawiają posty(trzeba je rozumieć). A BEZ ODBIORU i pisanie dużą czcionka są po to żebyś naprawdę dał sobie luzu i wziął się porządnie za tricki. Zrób dobre free to napisze coś miłego a to było kiepskie.
P.S. nie pisz już bo dostaniemy %

Zlałem z Ciebie laugh.gif Napisałem dokładnie to samo, a Ty mnie od głabów wyzywasz... ZA MOCNO. Widzę, że z Tobą nie trzeba walczyć, masz skłonności do autodestruckcji laugh.gif
Węgluś
nie mogę cytować więc
Do posta wojczecha7:
Jednak naprawdę GŁĄB.
Do posta karola9:
miesiąc nawet niecały to dużo. napewno jesteście lepsi ode mnie bo ja nie trenuje free(napisane kilka postów wcześniej). Ale w normalnym meczu pewnie byłbym lepszy(mogę się mylić). I nie krytyk tylko obiektywny widz
karol9
QUOTE(Węgluś @ May 8 2006, 22:46:22) [snapback]66597[/snapback]

nie mogę cytować więc
Do posta wojczecha7:
Jednak naprawdę GŁĄB.
Do posta karola9:
miesiąc nawet niecały to dużo. napewno jesteście lepsi ode mnie bo ja nie trenuje free(napisane kilka postów wcześniej). Ale w normalnym meczu pewnie byłbym lepszy(mogę się mylić). I nie krytyk tylko obiektywny widz

no widzisz my trenujemy miesiac a kostek ponad pol roku(moge sie mylic)...Czy jest taka duza miedzy nami roznica??nie powiedzialbym...I wez laskawie nie wyzywaj mojego przyjaciela bo on cie nie wyzywal...Mowisz ze miesiac to neiduzo...to sprubuj sobie pare trikow zrobic to pogadamy innaczej...
Węgluś
QUOTE(karol9 @ May 8 2006, 22:55:40) [snapback]66600[/snapback]

no widzisz my trenujemy miesiac a kostek ponad pol roku...Czy jest taka duza miedzy nami roznica??nie powiedzialbym...I wez laskawie nie wyzywaj mojego przyjaciela bo on cie nie wyzywal...

Duża róznica między Wami. ale mozecie ją pokonać smile.gif nie wrzucajmy juz na siebie bo dostaniemy bany albo %
wojczech7
QUOTE(Węgluś @ May 8 2006, 22:46:22) [snapback]66597[/snapback]

nie mogę cytować więc
Do posta wojczecha7:
Jednak naprawdę GŁĄB.
Do posta karola9:

Napewno byś był lepszy, w końcu jesteś najlepszy technicznie i wogóle jeden z lepszych (aż przypomina się reklama Ery, kiedy to koleś przez telefon mówił, że jest "królem parkietu i wogóle okolicy" biggrin.gif )
P.S nie dziwie się, że pożarłeś się z trenerem, musiał mieć chłop rację o cokolwiek poszło...
P.S. 2 to czemu nie wypowiadasz się w naszym temacie? Widziałeś wogóle nasz filmik? Nie wydaje mi się... Może zabrzmi nieskromnie, ale nie uważam, żebym odstawał od kostka znacząco, jak napisałeś. Poza wszystkim nasz filmik to nie sam free, ale tez jakaś fabuła, poczucie humoru etc. Albo tego nie dostrzgasz, albo poprostu nie widziałeś naszego filmiku. A jak chcesz wyrazić swoją opinię, włącznie ze słowami krytyki zapraszam do naszego tematu; w końcu tak się boisz bana, a sam rozpocząłeś tego wielkiego OT...
karol9
QUOTE(Węgluś @ May 8 2006, 22:58:03) [snapback]66604[/snapback]

Duża róznica między Wami. ale mozecie ją pokonać smile.gif nie wrzucajmy juz na siebie bo dostaniemy bany albo %

powiedz szczerze...widziales w ogole nasz filmik????
Węgluś
QUOTE(wojczech7 @ May 8 2006, 22:59:50) [snapback]66606[/snapback]

Napewno byś był lepszy, w końcu jesteś najlepszy technicznie i wogóle jeden z lepszych (aż przypomina się reklama Ery, kiedy to koleś przez telefon mówił, że jest "królem parkietu i wogóle okolicy" biggrin.gif )
P.S nie dziwie się, że pożarłeś się z trenerem, musiał mieć chłop rację o cokolwiek poszło...
P.S. 2 to czemu nie wypowiadasz się w naszym temacie? Widziałeś wogóle nasz filmik? Nie wydaje mi się... Może zabrzmi nieskromnie, ale nie uważam, żebym odstawał od kostka znacząco, jak napisałeś. Poza wszystkim nasz filmik to nie sam free, ale tez jakaś fabuła, poczucie humoru etc. Albo tego nie dostrzgasz, albo poprostu nie widziałeś naszego filmiku. A jak chcesz wyrazić swoją opinię, włącznie ze słowami krytyki zapraszam do naszego tematu; w końcu tak się boisz bana, a sam rozpocząłeś tego wielkiego OT...

w sumie pomysł z fabułą mieliście fajny. szczególnie wstawki z Ronaldinho. trener nie miał racji. przez niego odeszło 4 zawodników(chyba wyciągniesz wnisoki)

QUOTE(karol9 @ May 8 2006, 23:04:32) [snapback]66611[/snapback]

powiedz szczerze...widziales w ogole nasz filmik????

oglądałem filmik. przecież bym tak ostro nie komentował
wojczech7
No i wkoncu coś konkretnego piszesz. Zapraszam do naszego tematu z przemyśleniami na nasz temat wink.gif
karol9
wyraz opinie na nasz film w naszym temacie...zobaczymy co na to inni powiedza.narazie
kostek
A więc...
-motyw z koszulka fajny ale i dość prosty. Troszeczkę mnie zdziwiło że wrzucasz piłke na kark ręką a nie nogą...
-Na Twoim filmiku dopatrzyłem się zaledwie 3-4 tricków free które są wykonane nieco sztywnie. Dookoła swiata nie jest robione poprawnie. Ale + za wrzucienie 2 podbić piłki i tego klata+kark. Zawsze to jakieś urozmaicenie...
- Elastico (czy jak kto woli, flip-flap) jest wykonane w jakiś 20%...piłka wogóle nie odrywa się od ziemi. poprostu ją lekko kopiesz, przekładasz noge i ją 'wracasz' spowrotem...a to nie jest flip-flap niestety...

brawo jednak za to co robisz i nei zrażaj się po krytyce...odbieraj ją raczej jako motywację. Pzdr czekam na vol2
T-Mac
Węgluś w jakim temacie sie nie wypowiesz to robisz taka rospierduche ze glowa boli
siadz na dupe bo polecisz

a tak wogole to ladnie rospie.. chlopakowi temat
sie wkurze to bede banowal
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.