Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch Wolf Furyy 1.0 czy zawiera oryginalne sklady?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Davidian
Witam !

Mam pytanko do osob ktore juz maja sciagniety ten patch.

Czy sa juz w niej oryginalne sklady??

Pozdrawiam
Sin3-16
Tak ale bez poprawionych statystyk ( Barca jest dalej słabsza od Realu sad.gif )
lualua
Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego po załadowaniu patchy, niektòrzy zawodnicy występują podwòjnie? W Master League kupiłem Snejidera bo był wolny, a potem przypomniałem sobie że przecierz on jest w Ajaxie - i rzeczywiście był! Identyczny jak w mojej drużynie!!! To samo było w Tròjce -
- dwòch Seedorfòw, dwòch Stamòw itp.. Dlaczego tak sie dzieje? Jak tego uniknąć?
Kukman
Mam wersje "Pro Evolution Soccer 4 PC DVD", zainstalowałem sobie wersję angielską. I wkleiłem patcha tak jak jest w instrukcji tego patcha...i wszystko by było fajnie gdyby nie to że nie ma orginalnych stroi, tylko te standardowe. Są nowe buty, bandy, loga drużyn i pucharòw ale nie ma strojòw tych drużyn, ktòre nie mają prawdziwych nazw i nazwisk zawodnikòw (czyli np. cała niemiecka drużyna). Nazwiska i nazwy drużyn i pucharòw oczywiście są bo to sie mieści w pliku opcji. Ale dlaczego nie ma zmian strojòw? Przy wyborze drużyn są pokazane miniaturki strojòw i tam wszystko jest ok. ale w momęcie gdy się pojawia ekran z wyborem strojòw wszystko jest tak jak bez patcha. Pomużcie.
lualua
Człowieku, trzeba czytać to co było wcześniej na forum na dany temat. Nawet w opisie patcha pisze że strojòw jeszcze nie ma! Format kodowania strojòw 3D nie został jeszcze rozpracowany przez patcheròw i nie ma jeszcze narzędzi do ich tworzenia. Ale cierpliwości - będą na bank wròtce!
Kukman
Dzięki za info! Od tygodnia mam PES'a i dopiero teraz zaczołem szukać patchy. Myślałem że ja mam jakiś problem z wersją gry.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.