QUOTE(snake @ May 3 2006, 21:23:20) [snapback]65768[/snapback]
Ja Paragwaj.
Bramkarze szkoda gadać wzrost poniżej 180cm.
Obrona niby dobra, 17 defense, no ale speed 15 :/
Pomoc, co tu powiedzieć o nich :> Tylko szybcy są nic więcej.
Atak: Santa cruz off, speed/acc, Power/accur 17 i to wszystko :/ Chyba że Cuevasa zliczyć do ataku, to jest szybki, ale 16 offense.
Kolejny sezon, kolejny raz słaby team
Odechciewa mi się gry, wolałbym już Rumunie :
Jak ktos sie chce zmienic to jestem chetny.
/edit: nie da sie zamienić 
Nie chce mi sie grac w tym sezonie kolejny raz słabym teamem 
no comment
snake jak Paragwaj to dla Ciebie słaby team to naprawde brak mi słów...
Jeżeli chodzi o bramkarza to chyba go nie widziałeś w akcji, zapytaj kusika o nasz ligowy mecz rewanżowy w poprzednim sezonie. Wyciągał dosłownie wszystko poza słupkami i poprzeczkami, one same się wyciągały
Jeżeli to jest słaby napastnik, biorąc jeszcze pod uwagę jego prawie 190 cm wzrostu, to już jest totalny LOL
Atak: wielki z bardzo dobrym strzałem Santa Cruz i zajebiście szybki Cuevaz to zabójczy team.
Ja mam Kamerun.
W obronie nie mam prawie nikogo z 17 defense, nie wiem jak takie coś mogło przejść... Song 16 def? a jakiś Abanda na rezerwie ma 17?

poracha... Dobrze, że chociaż Atouba coś podciąga... Jako jedyny z 17 def i nadający się do gry.
Ale nie będę się łamał!
"Czarnuchami to Czarny wszystkich powiezie"
W poprzednim sezonie miałem WKS, chciałem mieć ich teraz ponieważ zostali wyraźnie polepszeni i doszedł Dindane

ale niestety się nie udało... Mam nadzieję, że Kamerun spełni moje oczekiwania, ale z tą def to jest chyba jakaś pomyłka...
Leo i życzę powodzenia wszystkim graczom 2 ligi!