Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Po Losowaniu Druzyn
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
StraY
siema tej, chwalcie sie co macie i dlaczego uwazacie, ze to za slaby zespol ;p

ja mam chile wiec zadowolony nie jestem bo nie wiem nawet gdzie to lezy, ale podejrzewam afryke albo okolice vanuatu. zaraz sciagne patcha i zobacze co to chile potrafi i dam edit ;p
korzen
Hehe, ja trafilem dobrze...Nigeriia :DDDDD Szczerze mowaic poza martinsem nic nadzwyczajnego, solidna druzyna...ale za to Martins jest super...w pierwszym meczu wygranym 2-0...to on strzelil 2 gole wink.gif Moj cel minimum srodek tabeli w 1 lidze. Pzdr
kusik
Ja mam Chorwacje, ale Suker juz nie gra wiec bojkotuje rozgrywki!!! ;] A tak serio to calkiem neizly GK, Tudor na obronie i dobry atak: Mornar, Olic, Klasnic, Prso - tutaj mam w czym wybierac wink.gifa teraz ide ogladac na wspolnej bo ostatnio Zanetka skurczy dostawala!
Raffels
Ja wylosowałem Ukrainę(pozdro dla wszystkich ukrainek). Na początku byłem wkurwiony ale po chwili kontemplacji doszedłem do wniosku, że nie jest żle. W miare dobry GK i atak z Shevchenką, Voroninem i Vorobiejem, niezła boczna obrona i w miare dobry środek pomocy. No coż, trza walczyć tym co się ma. tongue.gif
WOLNOŚĆ UKRAINIE!!
Rivaldinho
Australia-zobaczymy co się urodzi.
Stan zadowolenia-75 %
GK-wysoki w srebrnych butach,przyzwoicie tongue.gif
DF-kilku wysokich i dosc szybkich powinno stopować ataki gwiazd
MF-troche tu cienizna,ale pomyślimy
CF-Viduka,Kewell(CF albo MF)-na ławie 5x CF ;] jest w czym przebierać
Australia rozpocznie Lige IO na terenie Ukrainy która pod wodzą Raffelsa może okazać się b.wymagającym przeciwnikiem.A więc-do gry!!
whan
A ja tam jestem zadowolony.... tongue.gif
WKS WKS WKS!!!! Drogba, Kone, Yapi Yapo, Eboue,Toure, Kalou.... a i jeszcze Dindane i Drugi Kalou... smile.gif
IPB Image

PS
Szkoda że bramkarz taki kurdupel ale jakos przeżyje ten fakt......
snake
Ja Paragwaj.
Bramkarze szkoda gadać wzrost poniżej 180cm.
Obrona niby dobra, 17 defense, no ale speed 15 :/
Pomoc, co tu powiedzieć o nich :> Tylko szybcy są nic więcej.
Atak: Santa cruz off, speed/acc, Power/accur 17 i to wszystko :/ Chyba że Cuevasa zliczyć do ataku, to jest szybki, ale 16 offense.
Kolejny sezon, kolejny raz słaby team mad.gif
Odechciewa mi się gry, wolałbym już Rumunie : sad.gif

Jak ktos sie chce zmienic to jestem chetny.

/edit: nie da sie zamienić sad.gif
Nie chce mi sie grac w tym sezonie kolejny raz słabym teamem sad.gif
kusik
QUOTE(Raffels @ May 3 2006, 20:49:25) [snapback]65759[/snapback]

WOLNOŚĆ UKRAINIE!!

UKRAINA! BEZ PUTINA! :DDDD
kemocik
snake- nie przesadzaj, ja też specjalnego szczęścia w losowaniach nie mam wink.gif

Tym razem również mogło być lepiej - mam Walię.
Bramkarz - pierwszy dosyć duży i nienajgorszy smile.gif Rezerwowy troszeczkę odstaje, ale ujdzie.
Obrona - mogła być lepsza, choć na początku nie zauważyłem Delaney'a, którego można bez problemu na środek dać
Pomoc - bardzo dobra Giggs, Fletcher, i Hartson (o czym później); rezerwowi średni smile.gif
Atak - Bellamy, Earnshaw, Davies; niestety chyba nie będę wstawiał na środek Hartsona ze względu na fatalny dribble (15) - jeszcze się zobaczy; dwóch pierwszych - wiadomo - szybkość i dribble.

Mogło być dużo lepiej, ale narzekanie nic nie da, więc trzeba grać tym, co jest smile.gif
Justyn1987
Ja dostalem IRLANDIE

BR:dobry Given!!rezerwowy:slabelusz

Obrona:wysocy ale nie za dobrzy, i jeden niski Harte (musi grac bo dobrze strzela wolne)

Pomoc:Roy Keane (pomocnik defensywny),Holand i Finnan

Atak:Duff ,Robbie Keane i ????? (niewiem jeszcze kogo dac)

Mysle ze moglo by byc gorzej!!

Pozdro!
vego21
Hmmm...... gorzej chyba być nie mogło smile.gif
IRAN nie nawidze Iranu, ale grać trzeba i nie ma co płakać.
Zagrałem sobie kika meczów i powiem tak: Bramkarz dupa jakich mało. Obrońcy nienajgorsi. Pomoc spoko i dobry atak. Ale nie wiem jak to będzie wyglądać przeciwko lepszej drużynie. Mam nadzieje, że nie będe tym teamem walczył o spadek smile.gif środek tabeli w pełni mnie zadowoli, chociaż napewno powalcze o czołówkę.
Pozdro dla III Ligi tongue.gif i dla Was )
Rivaldinho
Bylo troche ludzi na losowaniu......
IPB Image
Czarny
QUOTE(snake @ May 3 2006, 21:23:20) [snapback]65768[/snapback]

Ja Paragwaj.
Bramkarze szkoda gadać wzrost poniżej 180cm.
Obrona niby dobra, 17 defense, no ale speed 15 :/
Pomoc, co tu powiedzieć o nich :> Tylko szybcy są nic więcej.
Atak: Santa cruz off, speed/acc, Power/accur 17 i to wszystko :/ Chyba że Cuevasa zliczyć do ataku, to jest szybki, ale 16 offense.
Kolejny sezon, kolejny raz słaby team mad.gif
Odechciewa mi się gry, wolałbym już Rumunie : sad.gif

Jak ktos sie chce zmienic to jestem chetny.

/edit: nie da sie zamienić sad.gif
Nie chce mi sie grac w tym sezonie kolejny raz słabym teamem sad.gif

no comment laugh.gif
snake jak Paragwaj to dla Ciebie słaby team to naprawde brak mi słów...
Jeżeli chodzi o bramkarza to chyba go nie widziałeś w akcji, zapytaj kusika o nasz ligowy mecz rewanżowy w poprzednim sezonie. Wyciągał dosłownie wszystko poza słupkami i poprzeczkami, one same się wyciągały wink.gif
IPB Image
Jeżeli to jest słaby napastnik, biorąc jeszcze pod uwagę jego prawie 190 cm wzrostu, to już jest totalny LOL blink.gif
Atak: wielki z bardzo dobrym strzałem Santa Cruz i zajebiście szybki Cuevaz to zabójczy team.

Ja mam Kamerun.
W obronie nie mam prawie nikogo z 17 defense, nie wiem jak takie coś mogło przejść... Song 16 def? a jakiś Abanda na rezerwie ma 17? blink.gif poracha... Dobrze, że chociaż Atouba coś podciąga... Jako jedyny z 17 def i nadający się do gry.

Ale nie będę się łamał!
"Czarnuchami to Czarny wszystkich powiezie" tongue.gif

W poprzednim sezonie miałem WKS, chciałem mieć ich teraz ponieważ zostali wyraźnie polepszeni i doszedł Dindane wink.gif ale niestety się nie udało... Mam nadzieję, że Kamerun spełni moje oczekiwania, ale z tą def to jest chyba jakaś pomyłka...

Leo i życzę powodzenia wszystkim graczom 2 ligi!
macho_21
kiepsko.... sad.gif Niby Dania..ale nie ma sie z czego cieszyc...
Obrona-srednia...
pomoc od biedy moze byc,
atak- tu jezeli chodzi o pierwszy sklad nie ma co nazekac Tomason,romedhal,gronjkier...

...ale to wszytko pierwszy sklad i tu niestety robia sie schody...na rezerwie same buractwo...jezeli ktos wypadnie mi z ataku nie mam nikogo konkretnego na zastepstwo. sad.gif To samo w obronie i w pomocy...Pare zawodnikow bedzie mialo słabsza forme...i dupa... sad.gif Ale nie ma co narzekać trzeba grać...pozdro
Lisek
No ja wylosowalem kolumbie.. :/ liczylem na tunezje ale szansa taka jak wygrac w totka.. smile.gif ale jak zagralem mecz i zobaczalem statsy atakujacych nie widze problemu by zajsc wysoko w tabeli
Bramkarz: średnio na jeża
obrona: jak wyżej
Pomoc:niezle, niezle
Atak: Full Wypas

Pzdr wszystkich ligowiczow.
lukasso
Senegal mad.gif niestety liczyłem na coś innego
ale po zapoznaniu sie dokładniej z drużyna moze uda sie wyrwać jakieś pkt przeciwnikom biggrin.gif
tak wygląda siła mentalna Senegalu-na kolana na powala sad.gif
IPB Image
Gwiazda w bramce,niestety drugi bramkarz to już kelner tongue.gif
IPB Image
Obrońcy środkowi na plus,sąwysocy i mają kilka 17 natomiast boczni to juz dramat sad.gif
na uwage zasługie mój defensywny pomocnik smile.gif drugi koller
IPB Image
no i atak tu jest róznie z jednej strony "świetny" diouf a z drugiej kopacze mogący sie poszczycić 17 balansu rolleyes.gif
IPB Image
kemocik
Oj lukasso smile.gif - na Senegal narzekać, to już naprawdę...
Te paseczki przy wyborze drużyn o niczym nie świadczą (patrz: Iran), bo przy reprezentacjach nie były zmieniane od kiku patchy smile.gif
T-Mac
a ja gram naszymi orzelkami
kadra spoko ale kurna nie mam jak grac pad padaka a do klawierki nie wroce
kusik
QUOTE(Czarny @ May 4 2006, 00:56:41) [snapback]65795[/snapback]

Jeżeli chodzi o bramkarza to chyba go nie widziałeś w akcji, zapytaj kusika o nasz ligowy mecz rewanżowy w poprzednim sezonie. Wyciągał dosłownie wszystko poza słupkami i poprzeczkami, one same się wyciągały wink.gif

A potem Roque Santa Cruz i Czarny przegral wygrany mecz :DDDDD Czarny teraz tez bys przegral ale jak pisalem Suker juz nie gra ;( zobaczymy powodzenia!
snake
QUOTE(Czarny @ May 4 2006, 00:56:41) [snapback]65795[/snapback]

no comment laugh.gif
snake jak Paragwaj to dla Ciebie słaby team to naprawde brak mi słów...
IPB Image
Jeżeli to jest słaby napastnik, biorąc jeszcze pod uwagę jego prawie 190 cm wzrostu, to już jest totalny LOL blink.gif
Atak: wielki z bardzo dobrym strzałem Santa Cruz i zajebiście szybki Cuevaz to zabójczy team.

To moje zdanie.
Paragwaj, tak samo jak Japonia, nie jest najwyższych lotów. Jedyna "gwiazda" Santa Cruz, nie potrafi na pustą strzelać Zresztą on i tak nie jest taki dobry, a jest najlepszy w teamie :/ Cuevaz ma 16 off przez co jest nieskuteczny w ataku. Napastnicy nadają się do strzelania z głowy, ale jakoś ostanio nie radze sobie z takim atakiem sad.gif Bramkarz moim zdaniem za niski.
topskun
Witam! Z wielkim napieciem wyczekiwalem wczorajszego wieczoru godziny 20_00 jak chyba kazdy z uczestnikow zegar wybil "osma" wiec pora na losowanie kilka ms niepewnosci i oczom mym ukazal sie napis WALIA na poczatku pomyslalem ze nie jest zle kilku zawodnikow na poziomie mozna i cos ugrac, po dluzszym zapoznaniu sie z tym teamem musze stwierdzic ze jak mnie nie zdymisjonuje federacja Walijska za slabe wyniki to sam odejde tongue.gif Druzyna kompletnie nie pasujaca do mojego stylu gry cos czuje ze moj pad i tak juz mocno wyeksploatowany nie przezyje poczatku rozgrywek, w ktoryms meczu z kolei ulegnie zniszczeniu z powou naglego "wqrwienia" tongue.gif Czas pokaze jak na arenie pierwszoligowej wypadna wyspiarze, realnie patrzac moje szanse na utrzymanie oceniam na ok 20% ale zawsze to cos... POZDRO !
pawel_szulc
Team losowalem jako jeden z pierwszych (na ircu bylem 1 moze i faktycznie bylem 1) wiec jak zwykle to bywalo liczylem na dobry team (ostatni sezon Dania smile.gif, przedostatni Brazylia biggrin.gif). No i klapa. Klikam losuj i lipa. Kraj slynacy z Kokainy:
KOLUMBIA
IPB Image

Na poczatku bylem zawiedziony. Po sparingu z Cinkiem jeszcze bardziej. Kompletna porazka. W obronie jesli Cordoba nie jest w formie to szkoda gadac, w napadzie naszczescie mam kogo postawic jednak jak tu ktos bedzie mial "zly" dzien to tez duzo nie podzialam. Jednak dzis troche popracowalem nad teamem, udalo mi sie nawet wygrac ligowego z korzeniem. Nie moge mowic ze sie ciesze z teamu, no coz, bede nimi grac i postaram sie o jak najwyzsza lokate w tabeli smile.gif
Przemo
Witam
ja wylosowalem urugwaj w sumie nie mam sie czym martwic ale wolalbym Japonie bo jest boska.Zauwazylem ze przez 3 sezony mam podobnego poziomu rowne i solidne teamy najpierw Turcja potem Irlandia i teraz Urugwaj.. Gdyby nei studia to bym walczyl o awans wink.gif ale coz w mrowisku zrobia neta na przyszly sezon i Jacus(Buszi) bedzie baty w Opolu dostawal tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.