Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najnowszy Optionfile!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
szmina
witam.ma ktos moze linka do OptionFile z najnowszymi transferami???pozdrawiam
Rivaldinho
Pes5,WE10 a moze PEs4 ,napisz która wersja to pomogę w 100 %.
Visi0n
ja szukam of z aktualnymi składami drużyn narodowych biorących udział w WC2006 ... oczywiście pes5
Mooner
QUOTE(szmina @ May 1 2006, 22:52:14) [snapback]65443[/snapback]

witam.ma ktos moze linka do OptionFile z najnowszymi transferami???pozdrawiam

http://www.badongo.com/file/522112

Weź sobie z PowerPatcha.

QUOTE(Visi0n @ May 26 2006, 19:54:50) [snapback]69464[/snapback]

ja szukam of z aktualnymi składami drużyn narodowych biorących udział w WC2006 ... oczywiście pes5

Hmm.. nie mam, ale chyba nikt jeszcze nia ma. Może panowie z Socceraccess zrobią niedługo... bo w tym co jest teraz najnowszy u nich to raczej nie jest najnowszy... np. jest Dudek, Kłos w Polsce, Kahn w pierwszej jedenastce...
Arti804
jesli mozna ja tez bym poprosil OF do pes5 z aktualnymi na dzien dzisiejszy skadami(ballack, schewc ...itp;] jesli sie da) ale taki zeby nie skszanil mi koszulek bo raz jak wrzucilem jakiegos of to mialem czarne koszulki...;/
Mooner
QUOTE(Arti804 @ Jun 1 2006, 15:02:09) [snapback]70454[/snapback]

jesli mozna ja tez bym poprosil OF do pes5 z aktualnymi na dzien dzisiejszy skadami(ballack, schewc ...itp;] jesli sie da) ale taki zeby nie skszanil mi koszulek bo raz jak wrzucilem jakiegos of to mialem czarne koszulki...;/

poczekaj jak naprawde przejdą... a jak nie chcesz czekać, zmień sobie sam.. ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.